Plasen duke ricikluar plehrat ne ate vend...
Ubi solitudinem faciunt, pacem apellant
Se mos e denoncoi vetem Fiksi...
I pelqente Pedagogut (s)Pango ti jepte notat tek dhoma e gjumit.
Po perseri disa do mendojne: e kishin fajin studentet qe nuk mesonin!!!
I paskan vare ujkut melcit ne qafe![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Aa,se harrova edhe nje tjeter material riciklimi!Gazmend Dibra,ish drejtor i aviacionit civil,i shkarkuar nga detyra pas nje skandali te publikuar nga emisioni fix fare...I zhdukur per ca kohe nga qarkullimi(koha e duhur per te kryer procesin e pastrimit)dhe tani,i riemeruar,drejtor i pergjithshem i burgjeve...
Kam degjuar se berisha i dergon ne nje vend te fshehte pelegrinazhi ku ata pastrojne shpirtin dhe kalisin ndergjegjen,dhe me pas i rikthen "qelibar" ne krye te posteve,te ndryshme nga te paret,por jo per nga rendesia'...
Ajo qe me cudit mua,por edhe berishen,eshte se perse bien kaq lehte neper kurthe gazetareske keta funksionare te larte te shtetit?!...Kam pershtypjen,jo vetem une,por edhe berisha,se + procesit te pastrimit,keta kane nevoje edhe per nje stazh vigjilence...s'kemi c'ti bejme...jemi keq per figura!jane te pakte militantet me aftesi oratorike,keshtu qe na kushton me pak,ripastrimi dhe rigradimi i tyre,se pregatitja intelektuale e militanteve te rinj,te cilet per fat te keq,edhe filloren e kane mare me mik!
edhe pse Ylli pango nuk do ishte dashur qe te ja lejonte vehtes te binte ne ate gracke mafiozesh,rikthimin e tia ne institucione e shof si gjene me normale!
Ylli Pango mbi te gjitha ishte njeri sikur te gjithe te tjeret,ishte beqar,nuk pordhunoi njeri me zori ne zyre shteterore,por ata qe inskenuan dhe e provokuan ishin mafiozet dhe intrigantet
me te pafetyre,pasi bene xhestin me te shemtuar duke i cuar Pangos ne shtepine e tia nje Prostitute per ta futur ne gracke!
ajo ka qene nje kurth i mirepergatitur qe besoj se edhe vete e shoqja e filip cakullit
nuk do i rezistonte nje provokacioni te tille pa lere me qe filipi do kishte rene brenda i pari!!
Por duhet me i dhene nje mundesi te dyte e ti integrojme perseri ne shoqeri
Jam kurioz, te kete Sala nje drejtori te posatshme qe kujdeset per keta "trazovacet". Se po te ishin nje e dy do mendoja se e bente vete, hobi a ku di une, por sikur jane bere shume qe jane kthy nga pelegrinazhi.
Nuk besoj se problemi qendron tek ajo qe beri apo nuk beri ne shtepi por tek perdorimi i postit per perfitime personale. Kurth apo jo i doli boja, se jo te gjithe e dinin kush ishte. Ne nje pike ke te drejte, shume vete do binin ne kurth te tille por mos harro se jo te gjithe jane ministra. Eshte posti qe kishte qe e ktheu kete histori ne skandal.
Por ne fund te fundit, keto gjera jane normale mes ministrash e deputetesh ne nje vend si i yni, ku jemi mesuar me gjithcka ndodhish e asgje nuk na ben pershtypje.
Kam pershtypjen se ka patur nje vend pelegrinazhi diku ne bjeshket e namuna por tani,me shtimin e forcave dhe hapsirave,mund te perdore edhe malin e Tomorrit,pjesen e Metes dhe te Nasipit se ajo e Fidelit eshte tjeter zone influence...
Krijoni Kontakt