Tė nderuar bashkėkombas
Pas shumė hezitimeve, kėtu e kam fjalėn pėr reagimin e disave nga ne, vendosa tė postoj shkresa me temė: Njohuritė mė tė reja astrologjiko-parapsikologjike, metodat dhe pėrparimet pėr tė mirėn tuaj, veēanėrisht lidhje me temėn NGRITJA E VETĖDIJES.
Ndoshta dikush do tė pyes se ēfarė lidhje ka kjo me religjionin? Unė i pėrgjigjem: Kjo nuk ka tė bėjė drejtėpėrsėdrejti me religjionin. Gjithashtu nuk ka tė bėjė drejtėpėrdrejtė me ndonjėrin nga religjionet (botėrore) nė veēanti.
Temat qė do ti postoj nė tė ardhmen kanė tė bėjnė me NGRITJEN E VETĖDIJES. Mė duhet gjithashtu tė potencoj se kėto tema iu janė drejtuar popullit gjermanofolės. Meqė kėtu bėhet fjalė pėr tė mirėn e njeriut, ma merr mendja se do tė ketė ndikim tė mirė edhe nė mesin e shqiptarėve.
Jam i vetėdijshėm se do tė ketė edhe akuza nga mė tė ndryshmet nė adresė timen. Megjithatė unė tė tillėve u sugjeroj (nėse u pengon diēka nė kėto shkrime) tė mos e lexojnė fare apo ta injorojnė plotėsisht.
Unė jam abonues e kėsaj fletushke mė tepėr se tre vite. Meqė, sipas mendimit tim, kam hasur nė shkrime jashtėzakonisht interesante kėtu, pata dėshirė qė kėto njohuri ti ndaj edhe me tė interesuarit e tjerė.
Ju uroj ēaste tė kėndshme gjat leximit, me shpresė se do tė keni rast tė[/b] vetėdijėsoheni.[/b]
Sinqerisht!
Norēa.li
Krijoni Kontakt