Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Jo une nuk lpij ashta ti nashta!
    Nëse sdon me pranu osht defekti yt
    Ju ka siguru libra falas (nxënesve të shkollave)
    Jau ka rrit rrogat Dekanve 1000€
    Jau ka rrit rrogat Profesorave, Arsimtarëve dhe Mësuesve
    Jau ka rrit rrogat Mjekve 30-44%
    E ka shtru krejt Kosovën në asfalt (deri dje e ke pas lloq), mos harro 53% pagun Ministria e Transportit, 47% Komuna përkatëse
    Spo permendi ma shum se mbushet faqja me gjëra që ka ba për këtë e që tjerët nuk munden mi ba për 20 vjet
    me qfare mjete te taksapaguesve kosovare ,cileve dekane atyre qe perfunduan shkollen mbrenda nates dhe morren lloj lloj titulli pas luftes se fundit qfare page merr mjeku Rifati me 30 vite pervoje pune dhe specilaist qe 25 vite 270 euro rruget nuk i ka shtruar por i ka ngjyrosur pa u be perurimi filloi prishja rruga Prishtine -Ferizaj ajo Carraleve -Komoran dhe shume rruge tjera
    ke harruar dhenjen e traktorev per serbet e Lipjanit
    vjedhjet ne policin e Kosoves
    rrymen qe e kemi 24 me 0
    milionat e premtuara gjate fushates zgjedhore e shume e shume te tjera ...

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Kasumi Lexo Postimin
    me qfare mjete te taksapaguesve kosovare ,cileve dekane atyre qe perfunduan shkollen mbrenda nates dhe morren lloj lloj titulli pas luftes se fundit qfare page merr mjeku Rifati me 30 vite pervoje pune dhe specilaist qe 25 vite 270 euro rruget nuk i ka shtruar por i ka ngjyrosur pa u be perurimi filloi prishja rruga Prishtine -Ferizaj ajo Carraleve -Komoran dhe shume rruge tjera
    ke harruar dhenjen e traktorev per serbet e Lipjanit
    vjedhjet ne policin e Kosoves
    rrymen qe e kemi 24 me 0
    milionat e premtuara gjate fushates zgjedhore e shume e shume te tjera ...
    Sa i përket rrymes ajo është 40% më mirë se sa në vitin 2007, e di se nuk është edhe në Istog sikurse në Prishtinë (ku rryma nuk ndalet kurrë) por përmirsime të medha ka në krahasim me vitin 2007.
    Lajmi i fundit rriten rrogat 100% për veteranët e luftës, vendim i Kryeministrit Thaçi, si e shpjegoni ju këtë? apo ndoshta ata i kishin rrogat më të mira në 2007?

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Thaqi mir qe ka dhan dorheqje se keshtu ashtu Albin Kurti qitasheti po e merr pushtetin kysmet prej ZOTIT.
    ku do te merr pushtetin mos ke mendue ne ndonji dhom ne dubrav a ku
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Qysh i gzohet Lapoci hymjes ne burg te Albinit! Si duket harron se Albini osht vegel e hashimit..e nga frika e bashkimit se te djathes ne Kosove,don me fut ne politik edhe Albini!
    Kjo oshte dinakeri e hashimit!

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Citim Postuar më parë nga MemphiS_ Lexo Postimin
    Qysh i gzohet Lapoci hymjes ne burg te Albinit! Si duket harron se Albini osht vegel e hashimit..e nga frika e bashkimit se te djathes ne Kosove,don me fut ne politik edhe Albini!
    Nuk e di bre a eshte ky Llapi krejt ahmak apo shtiret se eshte i tille
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga MemphiS_ Lexo Postimin
    haaaaaa
    flm.qe me tregove se ket se paskna dit
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga toni karlosi Lexo Postimin
    Nuk e di bre a eshte ky Llapi krejt ahmak apo shtiret se eshte i tille
    Ky i ka te dyjat..por e ka edhe nje te tret qe se din as vet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    haaaaaa
    flm.qe me tregove se ket se paskna dit
    Ska gjo mer budall

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Korrupsioni - shqetësim për kosovarët?

Përhapja e korrupsionit, mungesa e besimit në sistemin gjyqësor dhe zbatimi i dobët i ligjit në Kosovë minojnë qeverisjen në vend, vlerësoi në fund të vizitës së tij në Kosovë, raportuesi i Këshillit të Evropës, Bjorn von Sydou.

Raportuesi i Komitetit për Marrëdhënie Politike i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës, Bjorn von Sydou, tha se populli i Kosovës, pa marrë parasysh se cilit komunitet i takon, ka nevojë për sundimin e ligjit.

Vlerësimin e tij, raportuesi suedez e dha në fund të qëndrimit pesëditor në Kosovë, gjatë të cilit zhvilloi një varg takimesh me përfaqësues të institucioneve vendore e ndërkombëtare, por edhe me banorët lokalë të pjesëve të ndryshme të Kosovës.

Krahasuar me vitin e kaluar, kur Von Sydou hartoi raportin e fundit për Kosovën, tani, siç tha ai, shqetësimi më i madh i njerëzve që jetojnë në Kosovë është korrupsioni.

“Të gjithë ata u ankuan për korrupsionin e përhapur, mungesën e besimit në sistemin gjyqësor dhe zbatimin e dobët të ligjit”.

“Kjo gjendje minon qeverisjen, ndikon në besimin e njerëzve të Kosovës dhe të autoriteteve ndërkombëtare dhe rrezikon të ardhmen e zhvillimit ekonomik të Kosovës. Investitorët, sikurse vendorë ashtu dhe ndërkombëtarë, hezitojnë t'i sjellin mjetet e tyre financiare këtu”, tha Von Sydou.

Ai theksoi se ka vërejtur një përmirësim në raportet ndërmjet komuniteteve që jetojnë në Kosovë.

Pjesëmarrja e serbëve, të cilët jetojnë në pjesën qendrore të Kosovës, në zgjedhjet e fundit lokale, sipas tij, e ka dëshmuar këtë gjë.

Një faktor tjetër në këtë rrafsh, siç tha ai, është dhe rritja e lirisë së lëvizjes dhe e shkallës së sigurisë në vend.

“Mendoj se gjëja pozitive është se janë përmirësuar marrëdhëniet ndëretnike, marrë parasysh sigurinë dhe lirinë e lëvizjes”, u shpreh Von Sydou.

Ai theksoi nevojën e zhvillimit të institucioneve demokratike të Kosovës dhe tha se në raportin e tij, i cili në qershor pritet të diskutohet në Këshillin për Marrëdhënie Politike të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës, do të paraqesë nevojën për themelimin e dialogut në mes të këtij institucioni dhe Kuvendit të Kosovës.

Në lidhje me këtë, Von Sydou tha se është e nevojshme përfshirja e të gjitha komuniteteve.

“Një Kosovë vërtet evropiane është e paparamenduar pa përfshirjen e të gjitha komuniteteve të saj”, u shpreh Von Sydou.

Takimet me përfaqësues të banorëve të pjesës veriore të Kosovës, po ashtu figuronin në agjendën e takimeve të raportuesit të Këshillit të Evropës.

I pyetur për ndikimin e strategjisë së institucioneve vendore e ndërkombëtare për shtrirjen e autoritetit në veri, Von Sydou dha përshtypjet që ka pasur nga takimet me shqiptarët dhe me përfaqësues të partisë serbe, DSS, në veri.

“Mendoj se ata nuk ndihen të kërcënuar nga ndërhyrjet sot”, tha raportuesi suedez.

Këshilli i Evropës ka një qëndrim neutral ndaj statusit të Kosovës, meqë 14 nga 47 vendet anëtare të tij nuk e kanë njohur ende

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •