Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Thumbs down Verejtje? Se postova?

Ne inbox zbulova xhevahirin e fundit islamik (jo ate te Medines)

Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic
    I/e dashur Force-Intruder,

Moderatorėt e Forumi Shqiptar u kanė bėrė njė vėrejtje.

Arsyeja: Mungesė serioziteti nė diskutime
    -------
    Mos shkruaj me ne kete nenforum, aty mund te shkruajne vetem besimtaret mysliman.
    Keshtu e thote rregullorja, heres tjeter do paralajmerohesh dhe kane per te perjashtuar adminet nese vazhdon

-------

Kjo vėrejtje ju kushton 1 pikė dhe mund ta kufizojė aksesin qė ju gėzoni nė forumi deri ditėn qė vėrejtja skadon. Vėrejtjet serioze nuk skadojnė kurrė.

Postimi ku morėt vėrejtjen:
    https://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=2601158
    Ate programin e kam une.... e shkarkova nga torrents.. Kush e do per te telekomandu njerezit te me thote
    Meqe ti Gjesendi_Poetike do me e ngrit ceshtjen ne parim ne plan zyrtar, e ngreme.

Me justifikon qe ne nenforumin "tend" qenka e ndaluar te shkruajne ata qe nuk jane myslimane? Sipas rregullores?

Ciles rregullore? Ku e ke te shkruar? Hahahaha e kupton qe behesh patetik?
    Domethene ne mungese force diskutimi apo llogjike, ti perdor te vetmen gje qe ke ne dore. Pret te behet nje postim ne nenforumin tend edhe jep verejtje.
    Kjo eshte sjellje prej talebani mor bir njeriu...

Ca respekti kerkon ti o i mjere me vepra te tilla. Une te meshiroj ty edhe sjelljen tende. Tregon sa i vogel dhe i pafuqishem je ne te vertete.

Megjithate, nese vertete vertete ta ka qejfi te me perjashtojne pershembull, me jep shkas, me provoko vetem pak edhe do ta plotesoj deshiren.

Pres ndonje koment te Arbitrazhit te Ceshtjes,

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Pergjigjeja per ty duhet te jetė kjo:

Komuniteti musliman Besimtarėt myslimanė shqiptarė mblidhen nė kėtė forum pėr tė diskutuar dhe ndarė me njėri-tjetrin mėsimet fetare dhe eksperiencat e tyre tė jetės.
    Nuk e di se si ndodh kjo, kur u plake ne kete forum dhe i ke 8 vjet provoj dhe nuk i njef rregullat e ketij forumi.

Ps: te me falin hiriarkia drejtuese e ketij forumi, per nderhyrjen time.
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    i bashkohem dhe une F-I,
    e di mire rregulloren por nuk me duket se ofendova ndonje.
    -------------------------------------------------------------------

Keni marrė njė vėrejtje tek Forumi Shqiptar
    I/e dashur xfiles,

Moderatorėt e Forumi Shqiptar u kanė bėrė njė vėrejtje.

Arsyeja: Mungesė serioziteti nė diskutime
    -------
    Mos shkruaj me ne kete nenforum, aty mund te shkruajne vetem besimtaret mysliman.
    Keshtu e thote rregullorja, heres tjeter do paralajmerohesh dhe kane per te perjashtu nese vazhdon.
    -------

Kjo vėrejtje ju kushton 1 pikė dhe mund ta kufizojė aksesin qė ju gėzoni nė forumi deri ditėn qė vėrejtja skadon. Vėrejtjet serioze nuk skadojnė kurrė.

Postimi ku morėt vėrejtjen:
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=2601145
    Citim:
    NWO TortureWar ver 6.66 ,

jam kurioz se ku i kane marre keto screenshot top secret.

ne nje episod te X-Files njeri nga njerezit misterioz qe punonte per agjenden e fshehur tha:
    "Nje genjeshter shkon shume mire e futur mes dy te vertetave".

Kjo tema psh eshte shembull e ketij lloj dizinformimi.
    Mund te kete (dhe ka) diēka te vertete ketu, por mbushja me detaje dhe screenshotet e nje programi qe paska dhe si opcion te te dhuroje orgazmen(lum viktimat thuaj) kjo ben qe edhe ajo pak e vertete te kthehet ne diēka qesharake.

Feja ka lindur si mjet i suksesshem i hipnozes dhe kontrollit ne mase,
    prandaj mos kini merak besimtare se nese teknologji te tilla ekzistojne nuk jane per ju.

Moderator, perpara se ta fshish postimin tim shiko se brenda temes jam.
    Hajde me te mira dhe Allahu ju mbroft nga Evil Masons.
    Gjithė tė mirat,
    Forumi Shqiptar
    ------------------------------------------------------------------------

Gjithe te mirat dhe paēi doren e mbare inshallah.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Pergjigjeja per ty duhet te jetė kjo:

Nuk e di se si ndodh kjo, kur u plake ne kete forum dhe i ke 8 vjet provoj dhe nuk i njef rregullat e ketij forumi.

Ps: te me falin hiriarkia drejtuese e ketij forumi, per nderhyrjen time.
    Po zotrote nga e di qe x apo y person eshte Musliman, po nuk i pelqen ai besim ta praktikoje. Ku qendron problemi ne kete rast? Une jam Musliman ne trashegimin fetare familjare, por nuk ndjehem i till. Ti duhet te me ndalosh mua te postoj dicka kundra? JO SMUNDESH!

E njejta gje ka ndodhur me mua, pse permenda fjalen masturbim mora verejtje

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    o cuna mos u boni hipokrita kot

pa shkoni ke forumi ortodoks e shkruni dicka kundra asaj feje kur tu qesi vet i madhi Administrator "me shqelma" prej forumi. po ashtu ne forumin katolik moderator toni asht shum ma i rrept se poetiku ene gimcja te mor bashk.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    o cuna mos u boni hipokrita kot

pa shkoni ke forumi ortodoks e shkruni dicka kundra asaj feje kur tu qesi vet i madhi Administrator "me shqelma" prej forumi. po ashtu ne forumin katolik moderator toni asht shum ma i rrept se poetiku ene gimcja te mor bashk.
    mire ke ti plako,
    jam dakord deri diku me ty,
    po vetem tek nenforumi taliban gjen tema "islami dhe shkenca",

Nuk e di, a jane ata moderatoret e tjere kaq zemergjere ne verejtje?

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    mire ke ti plako,
    jam dakord deri diku me ty,
    po vetem tek nenforumi taliban gjen tema "islami dhe shkenca",

Nuk e di, a jane ata moderatoret e tjere kaq zemergjere ne verejtje?
    po mir burr leni te bajn qef me men te veta

se po posto ti aty kundra nuk do va ndrrosh menjen lol, ato besojn se islami ka shpik rraketa leni te besojn lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Cold Fusion™ Lexo Postimin
    Po zotrote nga e di qe x apo y person eshte Musliman, po nuk i pelqen ai besim ta praktikoje. Ku qendron problemi ne kete rast? Une jam Musliman ne trashegimin fetare familjare, por nuk ndjehem i till. Ti duhet te me ndalosh mua te postoj dicka kundra? JO SMUNDESH!

E njejta gje ka ndodhur me mua, pse permenda fjalen masturbim mora verejtje
    Moderatori sigurisht qe nuk qet fall dhe lexon filgjane ne kete forum qe ta din se cfar besimi kemi ne, mirpo ai gjykon ne baze te postimeve dhe permbajtjeve te tyre, qe do te thot nese edhe une si Fisniku (te gjithe me njohin per musllim) flas kunder besimit islam ne kete nenforum, ateher mund ta marr verejtjen apo paralajmrimin e merituar. D.m.th te gjithe anetaret vlersohen ne baze te postimeve te tyre, gje qe edhe percaktohet mentaliteti dhe edukata e tij kulturore/fetare

Keshtu qe ne kete nenforum rregullativisht existon nje kornize e shprehjes se mendimit te lire. Thjeshte komuniteti musliman (si edhe komunitetet tjera) ne kete forum eshte si nje familje dhe e cila zhvillon jeten e saj private dhe cdo nderhyrje nga jasht thyen kete privatesi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 15-02-2010 mė 16:57
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    pikerisht fisnik,
    kur dikush flet kunder ateizmit tek nenforumi ateist,
    ti si mendon e meriton nje verejtje?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Moderatori sigurisht qe nuk qet fall dhe lexon filgjane ne kete forum qe ta din se cfar besimi kemi ne, mirpo ai gjykon ne baze te postimeve dhe permbajtjeve te tyre, qe do te thot nese edhe une si Fisniku (te gjithe me njohin per musllim) flas kunder besimit islam ne kete nenforum, ateher mund ta marr verejtjen apo paralajmrimin e merituar. D.m.th te gjithe anetaret vlersohen ne baze te postimeve te tyre, gje qe edhe percaktohet mentaliteti dhe edukata e tij kulturore/fetare

Keshtu qe ne kete nenforum rregullativisht existon nje kornize e shprehjes se mendimit te lire. Thjeshte komuniteti musliman ne kete forum eshte si nje familje dhe e cila zhvillon jeten e saj private dhe cdo nderhyrje nga jasht thyen kete privatesi.
    Po kur hapet nje teme e cila flet per shkencen, e cila gjithmon ka qene relative, ka kundershtime, aprovime etj. Normalisht shkenca nuk perfaqeson vetem komunitetin Musliman. Por perfaqeson gjithe ate komunitet qe ka aftesi te marri pjese aty ne ate teme, dhe me fakte apo baza ta kontestoje. Perse duhet arritur deri ne ate pike sa te jepet verejtje? JO! Kjo nuk eshte e drejte, eshte abuzim me statusin qe te eshte besuar. Jepi argumenta bindes qe je gabim, po hajde direkte ne veprim.

Kush nga keta te dy anetare ka marre pjese ne nje teme e cila flet per Muslimanet ne vecanti, qe ka te beje me sure, ilahi, hadidhe etj. Asnjeri nuk ka nderhyre apo ka shkruar dicka kundra tyre. Po vetem tek temat qe kane si tematik dhe shkencen, ku ndjehen te afte te perballojn debatin. Pffff

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •