Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 89
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga gatusso Lexo Postimin

Në foto një prift shkja me armë në dorë me teroristët tjerë serb duke ushtru dhunë në Kosovë
    Se eshte fe e politikes, a e ki pa, serbet per Krishtlindje konsumojne alkool. Pra jane tradita te popullit, dhe ska te beje me besimin krishter, ato jane rituale te pakuptimta.

Nese nje prift ortodoks shqiptar p.sh. mban nje arme ne duar bashke me ushtaret e tjere shqiptare pa marre parasysh se a eshte krishter apo e quan veten mysliman, a thoni se kjo eshte gjest i mire apo i keq?!

Po keta te juajt, hoxhallaret duke i rrahur grate, a eshte gjest i mire apo i keq?! (mos me akuzoni se po mbroj dike, se une s'jam avokat i askujt)

Talibani, student, njeri i allahut po e vran nje njeri tjeter...

http://www.rawa.org/temp/runews/data...by_taliban.jpg

Ju jeni te njeanshem, dhe nuk jeni te sinqerte

Tung

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    mesia4ever

Me duhet edhe njehere te replikoj me ty.
    Nuk identifikohet feja e krishtere me disa murgj kriminel ashtu siq nuk identifikohet feja islame me disa talebane qe vrasin ne emer te fese.
    Te dy palet jane numer i vogel.

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Se eshte fe e politikes, a e ki pa, serbet per Krishtlindje konsumojne alkool. Pra jane tradita te popullit, dhe ska te beje me besimin krishter, ato jane rituale te pakuptimta.

Nese nje prift ortodoks shqiptar p.sh. mban nje arme ne duar bashke me ushtaret e tjere shqiptare pa marre parasysh se a eshte krishter apo e quan veten mysliman, a thoni se kjo eshte gjest i mire apo i keq?!

Po keta te juajt, hoxhallaret duke i rrahur grate, a eshte gjest i mire apo i keq?! (mos me akuzoni se po mbroj dike, se une s'jam avokat i askujt)

Tung
    nuk po e kuptoj pse pot djeg kaq shum per shkijet qka bojn ishalla coptohen...
    per ket foton qe e ke postu sdi dikush qe i ka dhon perkrahje une per veti jo se paku ky esht dasht me u vra per at gjest kriminal . ama ty ma shum pot dhimen shkijet weq pse je me fe tnjejt kur dihet se na kan masakru qeta papat me chetnikat
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    kta pajtohen kur vjen puna per kosoven mos harroni

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    un i kisha ndalu te gjitha fet ne kosove te pakten per nja 20 vjet

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    me fani deshta te them si domos fen ortodokse e kisha ndalu me ligj

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    nuk po e kuptoj pse pot djeg kaq shum per shkijet qka bojn ishalla coptohen...
    per ket foton qe e ke postu sdi dikush qe i ka dhon perkrahje une per veti jo se paku ky esht dasht me u vra per at gjest kriminal . ama ty ma shum pot dhimen shkijet weq pse je me fe tnjejt kur dihet se na kan masakru qeta papat me chetnikat
    Po ju keni qef ashtu me pa dhune cdo ku, une sjam ashtu. Edhe une do te isha disa 'prifterinjeve' serbe te u ndalohej hyrja ne Kosove (une kam shoke ortodokse, qe jane njerez normale dhe te krishtere te vertete, po keta as ortodokse nuk qenkan), pra sidomos ekstremistave qe thone se Kosova duhet te rimirret me arme u duhet ndaluar pergjithmone te shkelin kembe ne Kosove. Edhe serbet abuzohen nga 'kisha' e vet qe me shume ben politike sesa shperndan Krishterimin, ashtu siq abuzohen myslimanet nga feja islame, pra e vetmja rruge per shpetimin e tyre eshte te rikthehen ne besimin origjinal te krishtere dhe jo si ja interpreton Sava Janjici e ai tjetri budalla. Mua po me dhimbset populli dhe njerezit normal, qe jane lodhe me dhune e vrasje, une jam per paqe dhe dashuri ne mes njerezve. Une s'ja du te keqen as serbeve, e as arabeve e askujt, une thjesht nuk do te deshiroja te ndodhnin kesi aktesh, nga asnje njeri, po kush me vet mua se. Krejt jeni bo si te verber, vetem dhune keni qef me pa, kush e rrehu kend, kush e shkeli ligjin e Zotit kush e lendoi krijesen e Zotit e keshtu...

A pe shihni se keta skane arrite asgje me dhune, e humben krejt luften, se me dhune s'arrihet asgje, qe cka qiti ne drite Bin Ladeni me dhune, veq i vrane gjith ato njerez edhe kurgje nuk arriten.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 19-02-2010 më 00:23

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    kta pajtohen kur vjen puna per kosoven mos harroni
    Skan cka pajtohen me, Kosova eshte shtet i njohur nderkombetarisht, se shpejti duhet te lidhe marreveshje ushtarake me Shqiperine dhe me shtetet e tjera te NATO-s, sidomos me ShBA-ne te kerkojne marreveshje ushtarake direkte. Tek atehere keta mbledhin mend pak. Pra munden me na bo pak dem, po vetes do i bejne me shume.

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Arrestohet bashkëpunëtori i Artemijes

Nga Express më 19.02.2010 në ora 11:00
    Policia e Serbisë e ka arrestuar dje drejtorin e ndërmarrjes "Rade Neimar", e cila ka qenë e angazhuar për rindërtimin e manastireve ortodokse në Kosovë në periudhën 2004 - 2009.

Predrag Subotiçki është arrestuar për shkak të përvetësimit të paligjshëm të 300 mijë eurove, që i janë dhënë në dorë për rindërtimin e manastirit.

I arrestuari është bashkëpunëtor i peshkopit Artemije, të cilin Kisha Ortodokse Serbe e pezulloi nga posti i peshkopit në Kosovë.
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-02-2010
    Postime
    136
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin

Tung
    Po dukesh qe s'je avokat.

Por nuk mund te them qe s'je duke e mbrojt dike.

Tani çfar lidhje ka talibani me kete teme qe flitet per murgjët serb ?

Apo ndoshta ne mendjen tende kerkon ta instalosh nje lloj -barazie- mes islamit dhe krishterimit ne te bera ?

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •