Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130

Obama kërkon përforcimin e lidhjeve me Botën Islame!

Kryetari i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Barak Obama, zgjodhi një përfaqësues për të forcuar lidhjet me Botën Islame.

Kryetari Obama, dërgoi një mesazh pamor në Forumin e Botës Islame, të organizuar në Doha, Kryeqtytetin e Katarit.

Obama mesazhin e tij e kishte filluar me fjalët "Selam Alejkum"si dhe rikujtoi se vitin e shkuar i kishte bërë Botës Islame një thirrje për një fillim të ri dhe tërhoqi vëmendjen në punimet e bëra në këtë kontekst.

Obama bëri të ditur se në mënyrë që t'i thelloi marrëdhëniet e tij me Botën Islame, kishte zgjedhur si përfaqëues të posaçëm të Organizatësa së Konferencës Islamike, punonjësin e Shtëpisë së Bardhë, Reshad Hysejnin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    inshalla po vendos sheriatin ne amerike se vetem kjo do i perforecoje lidhjet me boten islame.

pse ça i ka bere obama botes islame qe nuk paska lidhje te mira,
    ah po ka fajin se nuk ka vene nje turbe ne koke dhe te fal namazin ne shtepine e bardhe.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Do ishte mire te ndodhte kjo, por nuk eshte kjo qe kerkojne muslimanet per permiresim mardheniesh.

Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Kryetari i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Barak Obama, zgjodhi një përfaqësues për të forcuar lidhjet me Botën Islame.

Kryetari Obama, dërgoi një mesazh pamor në Forumin e Botës Islame, të organizuar në Doha, Kryeqtytetin e Katarit.

Obama mesazhin e tij e kishte filluar me fjalët "Selam Alejkum"si dhe rikujtoi se vitin e shkuar i kishte bërë Botës Islame një thirrje për një fillim të ri dhe tërhoqi vëmendjen në punimet e bëra në këtë kontekst.

Obama bëri të ditur se në mënyrë që t'i thelloi marrëdhëniet e tij me Botën Islame, kishte zgjedhur si përfaqëues të posaçëm të Organizatësa së Konferencës Islamike, punonjësin e Shtëpisë së Bardhë, Reshad Hysejnin.
    Eshte shume e vertete jo qe shkruani me lart, sa qe sot ne Afganistan jane duke ndermarre sulmit me te madh kunder talebaneve, qe nga fillimi i luftes. Koerenca eshte me te vertete nje virtyt qe nuk ju perket.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Po e kam pare kete dhe thashe inshaAllah do e lejne koken aty amerikanet.
    Kete po kerkojne ata.

Idiotllek bejne, ja kane vrare 12 civile kinse gabimisht IDIOTA jane.

E mira eshte qe dy prej tyre (ushtareve) paskan ngordhur, i marrshin me vete tere koleget.
    Ndryshuar për herë të fundit nga uvejsa : 14-02-2010 më 12:48

Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Po e kam pare kete dhe thashe inshaAllah do e lejne koken aty amerikanet.
    Kete po kerkojne ata.

Idiotllek bejne, ja kane vrare 12 civile kinse gabimisht IDIOTA jane.

E mira eshte qe dy prej tyre (ushtareve) paskan ngordhur, i marrshin me vete tere koleget.
    Tamam kinse gabimisht. Se ne fakt synimi i ketij sulmi ka qene qe te vrasin sa me shume femije te pafajshem, apo edhe civile te tjere te te gjitha moshave. Dhe kete e kane maskuar si gjasme nje sulm ndaj Talibanit. Po nuk korren sukses se vetem 12 vrane dhe vetem disa femije.

Kishin synim te pakten 1000 civile. Keshtu qe ky ishte nje deshtim tjeter i ushtrise Amerikane.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Obama gabimisht ka ber kerkesen.

Popujt islamike s'kan asgje kunder perendimit te krishter. Pra Obama eshte dashur qe ti bej thirrje botës së krishter që të zbutët, e te realizon që mesjeta eshte e kaluar per ta !

Bota islamike asnje shtet te krishter se ka uzurpuar per tia thithur pasurin gjithe duke e torturuar sic din ata vet te bejn !

Stop Krishterizmit imponues !

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Obama gabimisht ka ber kerkesen.

Popujt islamike s'kan asgje kunder perendimit te krishter. Pra Obama eshte dashur qe ti bej thirrje botës së krishter që të zbutët, e te realizon që mesjeta eshte e kaluar per ta !

Bota islamike asnje shtet te krishter se ka uzurpuar per tia thithur pasurin gjithe duke e torturuar sic din ata vet te bejn !

Stop Krishterizmit imponues !
    Pajtohem me ty vella

PAQE
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •