Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    i/e regjistruar Maska e Jorgo Telo
    Anëtarësuar
    09-03-2008
    Postime
    558

Neper Kreshtat E Humorit Zagorit

Sic e shihni, e nisa nga Basho NDREKUA, apo "AVOKATI PA SHKOLLE" sic eshte quajtur prej vitesh NDREKO DESHJA, apo ANDRA VASILI nga KONCKA.

E shoh te arsyeshme e te dobishme t'u le vend zagoriteve te shumte, qe kane mbartur me teper se une qyfyre nga e shkuara te cdo sensi qofshin, duke ruajtur mundesisht sensin e kultures qe trashegojme, pra etiken e te rrefyerit, pa ofenduar ndokend, por duke ecvidentuar humor te shendetshem, ku te dale ne pah dhe mencuria njerezore...

Anëtarësuar
    09-03-2008
    Postime
    558

JORGO KONOMI NGA KONCKA SHPESH AFRONTE TE RINJTE DUKE U U HEDHUR KETE THENIE NE TRAJTE PYETJEJE:
    "S'kam uje, pa pi uje, pa te kisha uje, do pija vere..." Si e kuptoni ju kete? Kujt i tajkojne t'i kete shprehur keto fjale. Ndertoni ngjarjen me te afert.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jorgo Telo : 21-02-2010 më 05:17

Anëtarësuar
    09-03-2008
    Postime
    558
    U kam bere thirrje shume zagoriteve qe te kontrbuojne ne kete teme, porv fatkeqesisht nuk po shoh gjer tani as me te voglin interesim. Pse keshtu?!

Anëtarësuar
    09-03-2008
    Postime
    558

I thekur ne bejtet e stisura humoristike ka qene Foto Puleshi nga Hoshteva, po citoj nje nga te shumtat e tij:
    "Me byrek me erdhi miku,
    Peterat si fletra fiku.
    Mire me gjalpe qe s'i piku,
    Po uje nuk kish ibriku?!"

i/e regjistruar Maska e EDilo
    Anëtarësuar
    02-04-2007
    Postime
    405
    Zotni Jorgo, ju pershendes per temen e re qe kini hapur ne faqet e "Forumit Shqiptar".
    Ke kapur nje teme shume terheqese qe jam i bindur kur ta mesojne zagoritet do te mbushin keto faqe me humorin brilant te krahines sone te shquar.
    Keto qe ju kini shkruar me lart jane shume te bukura dhe me lezet e kripe si themi ne andej nga anet tona....
    Je nga te vetmit intelektuale qe perpiqesh shume kudo neper forume per te nxjerre ne pah vlerat e verteta pozitive te krahines sone. Ju pershendes dhe per kenget qe ju kini hedhe ne faqet e internetit , ku beni ate qe gjithe zagoritet do ta vleresojne dhe cmojne shume. Vlen te thekesohet se ju shtepine tuaj e kini kthyer ne nje studjo te vertete te kenges zagorite. Ju lumte!

Anëtarësuar
    09-03-2008
    Postime
    558

PO SHTOJ DHE NJE BISEDE HIDH E PRIT NE VARGJE ME DY PROTAGONISTE NGA FSHATI NDERAN:

Burri: "Grua, moj, te luteme,
    Mos me pe kullarone?
    Gruaja: "Burre, c'kullaro kerkon?
    E kam bere vrakozon...!"

Diten tjeter:

Burri: "Grua, moj, te keqene,
    Ku e e kam kapellone?
    Gruaja: E ke jashte ne divan,
    Varure ndene fustan..."

(Sipas ritregimit nga Llukan Fociro)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jorgo Telo : 25-02-2010 më 04:08 Arsyeja: korrektim

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga Jorgo Telo Lexo Postimin
    U kam bere thirrje shume zagoriteve qe te kontrbuojne ne kete teme, porv fatkeqesisht nuk po shoh gjer tani as me te voglin interesim. Pse keshtu?!
    Sepse eshte e veshtire te "haesh" me penden tende....
    Por,per as sa vlen"si Zagorit i ardhur"do te kontibojme,edhe ne humorin zogorit..

Pershendetje z.Jorgo.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Po meqe kerkove batuta,nga I ndjeri Sotir Papuli i njohur si Coti..(E batutat dhe humori i tij,jane te pambaruara, sa dhe Driteroi ka bere nje libet).

Po nje batute,qe e kam degjiuar nga gruaja zonje e tij.Qe e kam shkruar njehere,po me pelqen,se eshte ezenca e humorit;me nje fjale te shprehesh nje mendim qesharak..

Gruaja e merzitur;se Coti luante poker,(e poker luanin edhe 10-te o 20-te ore)i thote e inatosur pak a shume:
    -Po nuk u merzite me kete dreq poker!.Gjithmon poker!.Cfare mesove,nga pokeri?.
    -Coti,pa e prishur terezin,i pergjigjet:FRENGJISHTEN.

Anëtarësuar
    09-03-2008
    Postime
    558
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Po meqe kerkove batuta,nga I ndjeri Sotir Papuli i njohur si Coti..(E batutat dhe humori i tij,jane te pambaruara, sa dhe Driteroi ka bere nje libet).

Po nje batute,qe e kam degjiuar nga gruaja zonje e tij.Qe e kam shkruar njehere,po me pelqen,se eshte ezenca e humorit;me nje fjale te shprehesh nje mendim qesharak..

Gruaja e merzitur;se Coti luante poker,(e poker luanin edhe 10-te o 20-te ore)i thote e inatosur pak a shume:
    -Po nuk u merzite me kete dreq poker!.Gjithmon poker!.Cfare mesove,nga pokeri?.
    -Coti,pa e prishur terezin,i pergjigjetRENGJISHTEN.
    Faleminderit per hyrjen kontributin tend ne kete teme, i nderuar Serafim!
    Shume e gjetur e spontanisht e bukur kjo batute, qe permes Cotit rrefen ne teresi mencurine e shumices se zagoriteve...
    POR DO TE TE LUTESHA QE NGA COTI TE HIDHEN KETU SHUME E ME SHUME EPISODE E BATUTA, SE NE FUND TE FUNDIT S'KA PSE TE JENE VETEM PASURI E d. agollit, por e zagorise me se pari... Shpresoj te me kesh kuptuar drejt.

Anëtarësuar
    09-03-2008
    Postime
    558

I pranishem dhe degjuar ne cast.

Ishte nje takim i rastesishem i ish rrobaqepesit sheperiot,Come Thanasit, me nje intelektuale nga qyteti.
    - Mbreme e degjova dhe une zerin e foshnjes qe ka gruaja ne bark.
    - Sa vjece e ke gruan? - pyeti qytetarja ehabitur perballe nje burri te moshuar
    - I ka kaluar te gjashtedhjetat.
    Me tej e hapitur tjetra shtoi pyetjen me dinakeri por dhe me kersheri te dukshme:

- Ishe prane saj kur e degjove?
    - Atje ekisha vene koken." - ia pret Comja fet e fet.
    - Me fal, po do jesh ngaterruar, donte ta dokendiste qytetarja.
    - Per koke te babait, qe s'te genjej! - betua Comja, per t'i vene kapakun bisedes se improvizuar aty per aty.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jorgo Telo : 25-02-2010 më 06:59 Arsyeja: sistemim korrektim

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •