Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 78
    i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    nder gjerat qe urrej me shume eshte provikimi.

Te gjithe e urrjem xfiles ,ama kjo sdo te thote qe se perdorim dhe sperdoret kundra nesh

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Pse te dukem gje gogol ??

I know , ama un sthashe qe ec ne nje dite te bukur me diell te filloj e ta provokoj kot me kot .
    Ama kur ky person ma ben borxh per dicka deri ne ate pike ku un smbaj dot me , dhe duke e ditur qe un e urrej ate gje , ateher a seshte kjo menyra e perkryer per tu hakmarre dhe pse me pasoja kundra meje
    Ce do qe njeriu ne momentet e inatit eshte impulsiv e nuk mendon gjate per ate qe ben , ama ska pse te quhet gabim ....
    Ai ta ka bere borxh per dicka ? Mbaj qendrim ti!!!

Derisa ai te vij te kerkoj falje dhe mos e bej me. E nese ai se kupton dhe nuk vjen, dhe atehere u better off without him.
    Zakonisht keto hakmarrjet ste cojne asgjekundi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Te gjithe e urrjem xfiles ,ama kjo sdo te thote qe se perdorim dhe sperdoret kundra nesh
    pikerisht sepse perdoret pa karar,
    abuzohet me provokimet,
    kjo le njolla tek i provokuari qe heret ose vone i mbushet kupa.

nuk e di ne kete rast, te kane provokuar apo ke provokuar ti.
    normalisht mire eshte te mos teprohet dhe te behet sa me rralle te jete e mundur.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Nuk ja fus kot jo. LoL

Provokimi sjell vetem acarim. Nese do te testosh dike, ka menyra te tjera.
    Nese e di qe po e provokova Pulsin ne dicka qe ai nuk duron, e kam vene re.. ma ka vene ne dukje pak a shume... cfare mendon ti Pulsi do bej ? Si do jete reagimi i tij, kur thote Dont, Dont ?

Personalisht e urrej provokimin. Nuk provokoj aty ku tjetri nuk duron. Te njejten gje pres dhe nga ai. Se konsekuencat do jene nga me te ndryshmet me pas. Prandaj eshte dhe pike e dobet. Nuk mban me !! LoL
    mati forcat,kush eshte me i forte ti apo Pulsi,nese mendon qe Pulsi eshte me i dobet shkaterroje pa meshire,nese beson qe eshte me i forte,lascia perdere,terhiqu.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    pikerisht sepse perdoret pa karar,
    abuzohet me provokimet,
    kjo le njolla tek i provokuari qe heret ose vone i mbushet kupa.

nuk e di ne kete rast, te kane provokuar apo ke provokuar ti.
    normalisht mire eshte te mos teprohet dhe te behet sa me rralle te jete e mundur.
    Ka qen e dyanshme , por definitisht e imja ishte ekstra e ekzagjeruar ....

Ne cdo fjale ke te drejte , sa inat me vjen ta pranoj ....

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga PULS Lexo Postimin
    mati forcat,kush eshte me i forte ti apo Pulsi,nese mendon qe Pulsi eshte me i dobet shkaterroje pa meshire,nese beson qe eshte me i forte,lascia perdere,terhiqu.
    e ke gabim Pulso.

Te gjithe njerezit pak a shume e kane nje pike te dobet. Sentimentalisht flas, spo permend raste gjinie, seksi kur femra eshte ca me e dobet. E nuk eshte e veshtire ta gjej dhe une ty piken e dobet. Psh Pulsi mund ta kete xhelozine. Bam te bie aty ku sduron. Sa per nxemje filloj e te bej te xhelozosh, kshu kot sa per sport ? Sa gjate mendon se do durosh zotrote ? LoL

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787
    WALCHIRIA, t'pershnes!

Kjo qe ti e qun "hakmarrje", nuk asht asigja tjeter veçse humje kontrolli...., dhe kush humb ne ket rast kuptojeni vet....
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Fjalet e teperta jane fukarallek. Asgjekundi nuk del me fjale. Dhe atehere kur ti mendon se je ke arritur qellimit me fjalet e tua prape do ndihesh keq neser kur te kujtosh ate qe bere. Neser mund t'ju bjeri inati e te jeni prape bashke. Ata qe nxehen kollaj, jane dhe ata qe pendohen me shpejt. Ti thua piken e dobet. Po sikur pika e dobet te jete nje i aferm i semure, i vdekur, apo qe eshte diku larg? Eshte e lehte te lendosh, por mire eshte te jesh e pergatitur dhe per pasojat qe vijne me pas. Po pati temper te keq mund dhe te te lendoje, demtoje fizikisht. Jane vrare njerez per nje fjale goje. Kije parasysh dhe kete.

Menyra me e mire eshte indiferentizmi, injorimi. Se ke idene sa vret injorimi. Me keq se fjalet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 13-02-2010 më 17:08

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    WALCHIRIA, t'pershnes!

Kjo qe ti e qun "hakmarrje", nuk asht asigja tjeter veçse humje kontrolli...., dhe kush humb ne ket rast kuptojeni vet....

Humje kontrolli e quaj kur marr e thyej pjatat e shpis une , kte e quaj provokim ne masa te ekzagjeruara ....
    Per te humb humbim te dy jo vetem njeri

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787
    Humje kontrolli e quaj kur marr e thyej pjatat e shpis une , kte e quaj provokim ne masa te ekzagjeruara ....
    Per te humb humbim te dy jo vetem njeri

Asiher nuk hum vetem njeri......asiher. Kije parasysh ket.

Egoizmi duhet menaxhu me kujdes.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •