Provokimi nuk sjell asgje te mire....eshte normale qe ne grindje e siper te thuhen fjale qe ndoshta ne gjakftohtesi nuk do i thoje por ama ta godasesh tjetrin pas shpine ne pikat e dobeta eshte dicka qe nuk falet kollaj...sado qe mund te thuhet qe reagova nga nervat ose gjera te tilla,te perdoresh pikat e dobeta dhe besimin e tjetrin eshte poshtersi dhe nuk ka falje...ka menyra te tjera per tu "hakmarre"
Ndoshta nese dikush ta ka bere borxh vjen nje moment qe kerkon te hakmerresh por ama cfar sjell kjo hakmarrje??? asgje pervcse harxhon kohen dhe nervat....
Nuk e kam patur kurre zakon ta lendoj dike ne pikat e dobeta edhe pse i kam ditur ato kurre si kam perdorur....por ndodhi e kunderta me mua....i perdoren pikat e mia te dobeta dhe me lenduan e me preken aty ku sduhej.....
Dhe perfundimi eshte se une vertet u lendova...u rrezova...ama do ngrihem perseri....por personi qe beri keto me humbi pergjithmone.......dhe une nxorra nje mesim qe kurre te mos kem besim tek askush dhe pikat e mia te dobeta mos ja tregoj askujt.....
Krijoni Kontakt