Ore qe asnje se ka qef provokimin ajo dihet , qe eshte molla sherrit dhe ajo dihet ,ama te gjithe qenkeni shenjtor ke zoti thua se skeni provokuar asnjeher ......
Pupupuppupupupu sa te drejt qenkeni lum ju ...
Ore qe asnje se ka qef provokimin ajo dihet , qe eshte molla sherrit dhe ajo dihet ,ama te gjithe qenkeni shenjtor ke zoti thua se skeni provokuar asnjeher ......
Pupupuppupupupu sa te drejt qenkeni lum ju ...
si i thone muhabetit,
pyt 100 vet e bej si di vet.
fundja nese eshte mire apo keq kjo varet nga personi,
psh te me provokosh mua te denon zoti se eshte gjynaf,
dikush tjeter dhe e meriton.
Nje gje mund ta them me siguri, nuk ke per te shkuar ne ferr lol,
per mendimin tim gabimi me i madh qe ke bere eshte te shkruash "a qyhet"... loooooooooool
gabimet e tjera jane thjeshte te paperfillshme.
I urrej provokimet, por nqs ma bëjnë borxh provokoj te pikat e dobta, nqs i njoh i shfrytëzoj në favorin tim.
Elegance is an attitude.
nganjehere provokojm pa e ditur vete qe jemi duke provokuar...ne kete rast nuk quhet gabim![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 13-02-2010 më 19:23
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
A qyhet gabim te provokosh e acarosh dike per te arritur qellimin tend ?
Nuk me duket ide e mire, mbase njeriu duhet te niset nga vetja...!
Pse ça u bo deti kos kështu? Secili ka pikën e vetë të vlimit them unë. Nqs dikush kërkon të arrijë të më çojë te kjo pikë për ta parë si 'vloj' dhe 'zjej' unë atëherë ka bërë gabimin më të madh. Normale që do hyperreagosh më pas, do jesh e aftë të lëndosh, të tregohesh e keqe dhe egoiste. Është si puna e atyre tabelave paralajmëruese: Kujdes, RREZIK, mos kalo! Kush kalon, mund ta marrë me mend ç'e pret![]()
Elegance is an attitude.
Me vjen keq por kjo teme eshte fare pa kuptim!!!!!Nese shqipetart duhet te pyesin dhe per kete ,atehere mund te themi se jemi jo prane, por ne mes te pyllit ne bashkejetese me ato qeniet e tjera qe shpesh, jane me te mire se ne..
Krijoni Kontakt