Close
Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 203
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    çdo njeri eshte pergjegjes per arritjen e orgazmes se vet,
    nese nje femer nuk arrin orgazem nuk e ka fajin mashkulli.
    po sigurisht femra qe eshte rigjide e ka fajin
    te ishte keshtu femra mund ta arrinte edhe vetem, ce do mashkullin atehere

hahahahaha
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 14-02-2010 më 11:22
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    E trilluar eshte kjo se na e bete femren makineri seksi lol. Vetem ndonje maniake mbase. Me shume kam degjuar per meshkuj qe kerkojne marredhenie disa here ne dite, se sa per femra. Femra dhe nje here ne dite e ka shume, looooooooool.
    S'eshte aspak e trilluar.Ketu nuk behet fjale per numrin e kontakteve pasi prostitutat e kalojne dhekete shifer, por per te arrite orgazmen.Mjeku sapo ishte shprehur se dhe femra nuk mund te arrije me shume se dy orgazma ne dite, pasi harxhon shume lengje dhe organizmit i duhet kohe per tu rikueruar.Me pas vjen kjo telefonate.
    Me thene te drejten nuk e kem preferuar kete program, pasi me dukej si nje civilizim i tepruar, por rastesisht pranova ta shikoj per nje moment, si i ndodh kujdo, dhe me shkriu me humorin qe u krijua fare rastesisht, por me pas ne pozitet e mashkullit me friksoi!!!Hapa syte nga gruja dhe i thashe he e vertete eshte kjo?Me le rehate me tha se jam duke fjete.Por une e dija mire se ajo ishte zgjuar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    S'eshte aspak e trilluar.Ketu nuk behet fjale per numrin e kontakteve pasi prostitutat e kalojne dhekete shifer, por per te arrite orgazmen.Mjeku sapo ishte shprehur se dhe femra nuk mund te arrije me shume se dy orgazma ne dite, pasi harxhon shume lengje dhe organizmit i duhet kohe per tu rikueruar.Me pas vjen kjo telefonate.
    Me thene te drejten nuk e kem preferuar kete program, pasi me dukej si nje civilizim i tepruar, por rastesisht pranova ta shikoj per nje moment, si i ndodh kujdo, dhe me shkriu me humorin qe u krijua fare rastesisht, por me pas ne pozitet e mashkullit me friksoi!!!Hapa syte nga gruja dhe i thashe he e vertete eshte kjo?Me le rehate me tha se jam duke fjete.Por une e dija mire se ajo ishte zgjuar.
    lol me cuditet
    asnjehere nuk e ke bo me shume se dy here ti?
    ske shku ndonjehere ke 9?
    paske qene kot fare
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    çdo njeri eshte pergjegjes per arritjen e orgazmes se vet,
    nese nje femer nuk arrin orgazem nuk e ka fajin mashkulli.
    Së pari aftësia e vet organit nuk varet përmasat. Së dyti aftësia e mashkullit në seks nuk varet vetëm nga aftësia e organit të tij, varet edhe nga sjellja e mashkullit, klima që krijon për femrën, aftësia e tij për të plotësuar dëshirat e partneres.
    Dhe së treti nga rezistenca e mashkullit gjatë marrëdhënieve seksuale. E rëndësishme është që të gjesh një vend të përshtatshëm dhe të këndshëm për të kryer marrëdhënie, në mënyrë që ti dhe partnerja të ndjeheni sa më mirë.

E vertet ?
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    lol me cuditet
    asnjehere nuk e ke bo me shume se dy here ti?
    ske shku ndonjehere ke 9?
    paske qene kot fare
    Nejse tema nuk duhet te percepitoje ne ceshtje personale ,por per te respektu ,po te them se seriozisht nuk me ka shkuar ndermend, qe te marrpjese ne nje gare te tille dhe me siguri te pa nevojshme.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    keni degjuar per nimfomanin, quhet semundje, Britney spears psh vuan nga kjo semundje
    Epo si duket 2043 ka njohur shume te tilla.

Kam njohur njeren qe i binte te fiket kur kishte prane nje mashkull, dhe ne prani te meshkujve te tjere pervc te dashurit qe kishte. Tani eshte e martuar. Me siguri burri e hengri se kujtoi qe e kishte nga dashuria e madhe per te. Keq eshte sikur ai te mos jete ne shtepi per nje dite. Kush do i gjendet prane thua?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Nuk e kisha kuptu qe deri tani po diskutonin vetem te virgjerit.
    Sorry kujtoja se e kishit provu.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Nuk e kisha kuptu qe deri tani po diskutonin vetem te virgjerit.
    Sorry kujtoja se e kishit provu.
    Per cfare sorry, lol se na habite. Boll na u hoqet si eksperta sexy. Per mua nje femer qe kryen me shume se 3 here marredhenie brenda nje dite nuk eshte normale, looooooooooooooool. Eshte sex addicted. I feel sorry for her.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 14-02-2010 më 11:38

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Per cfare sorry, lol se na habite. Boll na u hoqet si eksperta sexy. Per mua nje femer qe kryen me shume se 3 here marredhenie brenda nje dite nuk eshte normale, looooooooooooooool.
    qe te behemi serioz
    Orgazma nuk varet vetem nga njeri partner, kushdoqofte ai.
    Me partnerin/en e duhur , ne ambjentin e duhur, mund te arish deri ne 9 here.
    se paku une deri kaq kam mundur
    dhe po kaq partnerja ime
    ndoshta dikush edhe me teper nuk vej bast
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Kaq te ngeshem jeni ju 2043? Nuk keni preokupime te tjera gjate dites? Nuk punoni? Se te punosh 8 ore apo me shume te vish i lodhur me streset e dites, familja, femijet shoqeria, te dhemb koka, kemba, mezi... edhe njehere eshte shume, lol.

Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •