Close
Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 203
    i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    PULS update-ou pra se e fshiva
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    shume e vertete.

nje orgazem femerore eshte baraz me 10 perrc e verrce oh oh ih uh te mashkullit.

po flas real orgazem eee, e fuqishme. So bejeni math-en vete tani. Why bother te besh perrci e verrci kur me nje goditje shkaterron cdo qelize te trupit femra, nga kenaqesia flas . LOL

Happy V-day pipllaaaa.
    Po ju ankoheni me gjet g-spote e arritje orgazmash , se ne meshkujt kenaqemi me aq sa na eshte dhene.

tani , ti thua , po jo ce do ate lloj kenaqesie.
    po me mire me pas pak , apo mos me e pase fare , si thua ti??

ti sa here e ke arrit kete orgazem qe te thyeka brinjet , pa na i thua njehere?

se me sa po na thua ketu , perrci verrci yt mezi arrika perrcat e verrcat e tija , e jo dava me te cuar ty ne ''happy-five'''s reactions :P

looool

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    c'a eshte kjo ? hej sjemi te gjithe indian ketu
    pa he njehere se pertoj ta lexoj ate artikullin qe solle, si shtrengohesh, sforcohesh, fokusohesh qe te arrisesh ne dopio orgazem?
    pastaj ste teproi e para qe do dopio ti ? eeee ? LoL
    Dopio por vetem kush eshte i zoti ama,shumica ehe
    anyway femrat na e kalojne ne kte pike,ka nga ato femra multiorgazmike qe te iken truri lol.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Po ju ankoheni me gjet g-spote e arritje orgazmash , se ne meshkujt kenaqemi me aq sa na eshte dhene.

tani , ti thua , po jo ce do ate lloj kenaqesie.
    po me mire me pas pak , apo mos me e pase fare , si thua ti??

ti sa here e ke arrit kete orgazem qe te thyeka brinjet , pa na i thua njehere?

se me sa po na thua ketu , perrci verrci yt mezi arrika perrcat e verrcat e tija , e jo dava me te cuar ty ne ''happy-five'''s reactions :P

looool
    Hej Smth Poetic se mos thashe gje une. Pak pak. Aq ju dha zoti. Imagjino tju kish dhene me shume. Se dhe trurin aty ua la. Do kishit bere namin ta kishit "koeficientin" e orgazmes akoma me te madhe.

He mer burre i dheut mos bej kshu. Se fundja orgazem eshte. C'beri ca seconda me shume. Harrohet prape. Looooool

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    po e vertete,
    nuk them qe mashkulli nuk ka rol
    por nese mashkulli i kryen te gjitha punet siç duhet dhe femra perseri nuk arrin orgazmen atehere....
    ........athere nuk ndjen gje per mashkullin, ana fizike eshte e lidhur dhe me anen shpirtrore.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Lexova diku nje kuriozitet per nje femer londineze e cila kalonte me teper se 250 orgazma ne dite...kishte patur me 10-tra partnere ne jeten e saj,disa kishin vdekur,disa te tjereve ju kishte vdekur ndjeshmeria...bote e cuditshme!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    ........athere nuk ndjen gje per mashkullin, ana fizike eshte e lidhur dhe me anen shpirtrore.
    shume dakord.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    e vertete,ajo dhe duke ecur arrinte orgazma.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Hej Smth Poetic se mos thashe gje une. Pak pak. Aq ju dha zoti. Imagjino tju kish dhene me shume. Se dhe trurin aty ua la. Do kishit bere namin ta kishit "koeficientin" e orgazmes akoma me te madhe.

He mer burre i dheut mos bej kshu. Se fundja orgazem eshte. C'beri ca seconda me shume. Harrohet prape. Looooool

na e le muabetin me gjysem ......sben keshtu

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Lexova diku nje kuriozitet per nje femer londineze e cila kalonte me teper se 250 orgazma ne dite...kishte patur me 10-tra partnere ne jeten e saj,disa kishin vdekur,disa te tjereve ju kishte vdekur ndjeshmeria...bote e cuditshme!
    kjo ka semundje shoku tanku se eshte abnormale nje shifer e tille , ka femra dhe meshkuj te tille qe kan ket semundje.
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •