S'eshte aspak e trilluar.Ketu nuk behet fjale per numrin e kontakteve pasi prostitutat e kalojne dhekete shifer, por per te arrite orgazmen.Mjeku sapo ishte shprehur se dhe femra nuk mund te arrije me shume se dy orgazma ne dite, pasi harxhon shume lengje dhe organizmit i duhet kohe per tu rikueruar.Me pas vjen kjo telefonate.
Me thene te drejten nuk e kem preferuar kete program, pasi me dukej si nje civilizim i tepruar, por rastesisht pranova ta shikoj per nje moment, si i ndodh kujdo, dhe me shkriu me humorin qe u krijua fare rastesisht, por me pas ne pozitet e mashkullit me friksoi!!!Hapa syte nga gruja dhe i thashe he e vertete eshte kjo?Me le rehate me tha se jam duke fjete.Por une e dija mire se ajo ishte zgjuar.
çdo njeri eshte pergjegjes per arritjen e orgazmes se vet,
nese nje femer nuk arrin orgazem nuk e ka fajin mashkulli.Së pari aftësia e vet organit nuk varet përmasat. Së dyti aftësia e mashkullit në seks nuk varet vetëm nga aftësia e organit të tij, varet edhe nga sjellja e mashkullit, klima që krijon për femrën, aftësia e tij për të plotësuar dëshirat e partneres.
Dhe së treti nga rezistenca e mashkullit gjatë marrëdhënieve seksuale. E rëndësishme është që të gjesh një vend të përshtatshëm dhe të këndshëm për të kryer marrëdhënie, në mënyrë që ti dhe partnerja të ndjeheni sa më mirë.
E vertet ?
Jeto sot se neser nuk i dihet
Epo si duket 2043 ka njohur shume te tilla.
Kam njohur njeren qe i binte te fiket kur kishte prane nje mashkull, dhe ne prani te meshkujve te tjere pervc te dashurit qe kishte. Tani eshte e martuar. Me siguri burri e hengri se kujtoi qe e kishte nga dashuria e madhe per te. Keq eshte sikur ai te mos jete ne shtepi per nje dite. Kush do i gjendet prane thua?![]()
Nuk e kisha kuptu qe deri tani po diskutonin vetem te virgjerit.
Sorry kujtoja se e kishit provu.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 14-02-2010 më 11:38
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Kaq te ngeshem jeni ju 2043? Nuk keni preokupime te tjera gjate dites? Nuk punoni? Se te punosh 8 ore apo me shume te vish i lodhur me streset e dites, familja, femijet shoqeria, te dhemb koka, kemba, mezi... edhe njehere eshte shume, lol.
Krijoni Kontakt