Shkoder gurl ,naqja te thot kurr mos e len punen e sotme per neser se fillon demelizmi e masanaj don vetem me fjet.Mir ja bane si i the ato 2 fjale.Te uroj bafsh qejf.
Shkoder gurl ,naqja te thot kurr mos e len punen e sotme per neser se fillon demelizmi e masanaj don vetem me fjet.Mir ja bane si i the ato 2 fjale.Te uroj bafsh qejf.
BESA E SHQIPTARIT SI PURTEKA E ARIT
thnx te gjith...alex dhe magjistar ska gale naqe qe sjeni shkodran se tan njisoj jena...alba_mausi, jaboy,blerim, al76marku faleminderit per mirepitjen...yllshkodrane thnx edhe ti motra edhe une te du fort muaaaaaaah si shpirt je...aryan kismet naqe per foton
i want to keep u in suspense
LOL
ne qefin tim
mir se erdhe zemer
e kalofsh sa ma mir
bash qef
Dua te shoh dy syt e trembur
Dua te puth buzen e cmendur
o al76marku...une e kisha me t'qesh naqe se sjam dembele, nuk doja me ba prezantim serioz...dhe n'fillim doja me shiku se ca shkrunin njerezit masajnej nuk dija si te hapja nji prezantim por pastaj me tregoi queen (thnx motla) edhe kur m'ka dare queen naqe e kishte me t'qesh...nejse thnx edhe nji her per mirepritjen edhe ti bafsh qef ktu
romantik thnx shpirt edhe ti ja kalofsh mire ktu
ne qefin tim
Shkoder gurl mire se erdhe dhe me behet qejfi qe erdhi edhe nji shkodrane tjeter ketu , ja kalofsh sa me mire
edhe une te pushi se je shoqja e qeen sepse edhe ajo eshte sweet edhe ti do te jesh sweet
flavia thnx naqe edhe une te puth fort
ne qefin tim
Mirserdhe dhe bofsh qejf ne forum![]()
E pasur behesh me dituri, e jo me pasuri
E Mencur behesh me mend, e jo me moshe
thnx shijakse edhe ti motra
ne qefin tim
Me tane njat suspense ka rrezik me me ra nej infrakt zemret yllo
po ban derman e nise sa jam shnosh e mire lol![]()
hahahah...ta shikoj si do sillesh j/k...aryan puna asht se skam foto ato qe i kisha i deleta nga komp...kismet nese do i ve prap
ne qefin tim
Krijoni Kontakt