Postuar mė parė nga
kruja78
Une nuk pajtohem me kete para folsin time se kane bere shume mire si po i pastrojen FSK-ne ,jo nuk jane ka bejen mire te jemi realiste.
Nuk po them se eshte gjithe qka ok,jo ....
Po gabimet e tyre te KFOR-it dhe FSK-se jane te mos verifikimi me kohe ,te pakten para kryrjes te trajnimit si ne feizaj ashtu edhe ne Vushtrri...
Se te jemi raliste edhe une nuk e besoj si veq i qesin ne rruge pa pasur disa te keqija per brenda vete ketyre te Ushtareve te FSK-se ,parregullsi keta te TMK-se e tashti te FSK-se ...
Shume prej tyre sa jane larguar tani nga fsk kane pasur probleme me Gjykatat ketu ne kosove ,kjo eshte shume e vertet,po lete behen edhe ata si jane larguar raliste dhe ta pranojen fajen e tyre ,se edhe une pajtohem me ta se ata tashti nuk i kane be keto faje po i kane be para disa viteve dy,apo tri vitev,dhe keta kane menduar se gjykatat harrojen edhe KFOR-i jo .se keta kur kane aplikuar shuenm te qaret e kane pasur kriteret ,se edhe pas 5 viteve te hetohet ndonje shkelje si ekan be pjstaret e tmk-se e inkuadrimi i tyre ne fsk,do te ju kushtoj em largim nga puna nese nuk e tregoni te verteten qe ne fillim.
Po gabime ka pasur shume se te pakten te gjithe ishe pjestaret e TMK-se i kane njofture koleget e tyre te cilet shuem jane mbeture ne fsk,te cilet kane pasur shkelje ligjore,e ata te cilet nuk kane pasur asnje here per dhjete vite as nje shkelje te ligjit jane mbeture jashte fsk,se,,Po une mendoj se edhe keta te KFOR-it i kan ditur te gjitha keto probleme dhe vet i kane marr ne fsk,,se te jete numrii pjestarev te tmk-se me i vogel shuem,se keta te ciklet kan ber shkelje ligjore pas lufte i largon nga puna shum,e lete se ka fakte per ta dhe apilkacionin si e kan nenshkruar keta vet pjestaret dhe kriteret e cekura me large ne kete aplikacion...
Tani ky G2.si paska shkruar ne ket forum me vjen qudi nga aj se si nuk e diti aj per veten dhe Koleget e vet para largimit ,se detyra e ti te jep me kuptu rendesin e punes se ti,aj u deshte ta dine per largimin e gjdo pjestari ,po per te se di e din aj me se miri per veten se qka ka ber aj...nese diqka ka ber pas lufte ja pafet hajrin,,,e nese jo e paqin ner qafe ata te cilet e kane larguar,,,
Po e marr ne pergjethsi ne edhe i bejmi gabimet edhe dalim e flasim para opinionit se nuk e kemi be dote gabimin me than nuk e pranojmi dhe nuk pajtohem me gabimin e bere me heret.....po kjo gjithe here po na kushton neve si popull..............
Krijoni Kontakt