Obviously une kete foton e Mongolian e gjeta online, good to know where it is. Une kam qene tek Mongolian ne Grand Rapids dhe Traverse City MI.
Kurse per sot dicka speciale... s'eshte tamam restorant, por nje vend ku mund te vesh te provosh verera, winery.
St. Julian Winery ne Paw Paw, Michigan (afer me Kalamazoo).
Ne katin e pare dhe te dyte ka bar dhe tavolina ku mund te shijosh vererat qe prodhohen atje. Kurse me poshte ka disa kate perdhese qe shkojne thelle nen toke nja dy nivele, ku mbahen butet me vere qe te vjetersohen. Ka dite te caktuara dhe orare te caktuara kur Mr. Braganini (i zoti qe e ka si biznes familjeje kete pune, trasheguar nga gjyshi italian) jep ture poshte dhe shpjegon si e bejne veren. Duket pak si pune fabrike atje poshte, shume interesante.
Do te vecoja Simply Red nga vererat e kuqe dhe Riesling nga te bardhat. Me erdhi keq qe harrova te provoja Blue Heron (vere e bardhe), por gjendet dhe ne shume supermarkete.
Pastaj kishte dhe ca brandies shume te mira. I zoti na dha te provonim Cherry infusion, Peach infusion, Pear infusion, Nut infusion (nga bajamet me duket ishte kjo). Ke te merrje, ke te lije!
Kuzhinieret atje specializoheshin me teper per embelsira (qe duhen shoqeruar me special desert wines), por bejne edhe ushqim te zakonshem, bifteqe, peshk, e me the e te thashe.
Ambienti siper ishte vecanerisht i pershtatshem per ta prenotuar ne party private, takime biznesi, fejesa, martesa, etj.
Ta-da: http://www.stjulian.com/HTML/stjwinery.htm
Headquarters gjenden ne Paw Paw, por ja dhe vendet e tjera ku St. Julian Winery tasting rooms gjenden ne Michigan.
Krijoni Kontakt