Close
Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 129
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Per cka thirret konservatore, se e mbron kulturen e atij vendi ne dem te kulturave tjera. Nuk integrohesh, atehere diskriminohesh, e diskriminon veten. Nese fitojne keta, do ta zgjedhin kete problem. Normal keta te Forumit Islamik paskan dale pak... ketyre gjithcka iu pengon. Turp per keta forumi 'mysliman' te Shqiperise.

Kjo politike eshte e felliqur e te majtisteve, vetem do te qoje ne ksenofobi me te madhe, dhe konflikte me te medha. Perse nuk i riatdhesojne keta ekstremiste (po flas per ata qe kercenojne me dhune), besoj se Gadafi dhe lideret e shteteve islamike i trajtojne shume mire keta.

http://www.youtube.com/watch?v=o-FHV...eature=related
    E shoh qe po të pengon largimi i saj mirpo ne e përshëndetim dhe urojmë që të gjithë ata që ndjekin hapat e saj ta pësojnë sikurse kjo

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    kush do fe islame le te shkoj ne arabistan ,evropa duhet te pastrohet nga kjo demk

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    kush do fe islame le te shkoj ne arabistan ,evropa duhet te pastrohet nga kjo demk
    Jojo duhet me u pastru ti sepse Evropa po Islamizohet gradualisht (jo me dhunë, por me dëshirë), kallxom ti mu diçka allahile çka bon ti me ba mu ba krejt Musliman, kah ja man?

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    E shoh qe po të pengon largimi i saj mirpo ne e përshëndetim dhe urojmë që të gjithë ata që ndjekin hapat e saj ta pësojnë sikurse kjo
    Pse, çfare i ka ndodhur zonjes Bogdani, apo se eshte kandidate per deputet ne Mbreterine e Bashkura? Do te jepja shume te isha ne vendin e saje, perfshie edhe kercenimet e disa zorraxhive.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Pse, çfare i ka ndodhur zonjes Bogdani, apo se eshte kandidate per deputet ne Mbreterine e Bashkura? Do te jepja shume te isha ne vendin e saje, perfshie edhe kercenimet e disa zorraxhive.
    Lexoje lajmin mirë se çfarë masash kanë marrë ndaj saj

Lexoje lajmin mirë se çfarë masash kanë marrë ndaj saj
    Ne radhe te pare nuk eshte zyrtare, ne radhe te dyte nuk do te ndryshonte asgje. Nuk kandidohesh ne nje legjislatur nuk do te thote asgje. Sidoqofte nje lajm qe e sjell nje fond si "Forumi Shqiptar Musliman" nuk mund te jete kurre i besueshem. Une punoj ne kyte fushe dhe, fondi i lajmit ka shume rendesi. Eshte nje gje kur lajmin e publikon faqja zyrtare e partise konservatore, eshte krejt tjeter kur e sjell nje grup sharlatanash. Do te kisha dashur te kem nje lajm zyrtar te besueshem.

qafir modern Maska e lato007
    Anëtarësuar
    14-12-2008
    Vendndodhja
    ke ura e limuthit
    Postime
    93
    E shkrij un ket Mirelen.

kjo eshte injoranca.www islam.happy end.com

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Ahhh more qyqar, po Znj. Mirela Bogdani eshte Ph.D. in Political Science. Mendon se do ti uli pike? Aspak, ajo dha nje opinion vetiak qe nuk ndikon ne asnje vendim te partis qe ajo perfaqeson. Nese do fliste ne emer te partis atehere do kishte sanksione ne kandidimin e kesaj Zonjes per deputete. Po siduket nuk paske asnje informacion per kete Zonje, qe ka arritur majat e politikes. Dhe mendon se do influencohet Partia Konservatore dhe do ta terheqi nga kandidimi.

Ik beje ndonje duva lart e poshte se nuk je per probleme politike.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Kush ma fshiu shkrimin mua?
    Perballe temave te tilla absurde besoj se nuk ka gje qe eshte jashte teme.

Islami eshte kanceri njerezimit, dhe per kete arsye ne britani duhen hapur kampe perqendrimi ku te behet trajtim "kimioterapi" me dhoma gazi kunder qelizave kancerogjene.

Jemi tek "Shtypi i dites" dhe ketu nuk e kemi per detyre te tolerojme specien aliene homo-islamicus.

Nuk arrije t'a gjeje si lajm, as tek faqja zyrtare e partise konservatore, dhe as tek faqja personale e profesoreshes Bogdani. Une nuk u besoj lajmeve jo zyrtare. Po te jete e vertete, do te ishte nje humbje e demokracise europjane. Nese kandidatet per deputet duhen pezulluar apo moskandiduar ne baze te kritikave apo moskritikave ndaj islamit, ky eshte fundi. Ne princip do te ishte nje humbje karshi islamit.

Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •