Close
Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 129
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Po mi po shko ne vendet muslimane e kerko te drejtat e tua si femer njehere jo me shume, po se mos perfundon e fishkulluar me kamzhik. Cfare te drejtash kerkon ti kur vet muslimanet nuk jane aspak tolerant, dhe nuk respektojne besimet e tjera?
    Ti thua'' Beni sic themi ne, por mos beni si bejme ne''. Sa mire dini ti gjykoni te tjeret! Shikoni mentalitetin tuaj se ka zene myk.
    Me cfare mentaliteti shkohet ne Europe sipas teje, me mentalitetin Arab?
    Une e di qe ne shume prej vendeve muslimane te drejtat e njeriut (pa dallim femer-mashkull) shkilen shume dhe kjo nuk eshte fale Islamit, por eshte fale traditave qe i mbajne akoma gjalle.
    Edhe shqiptaret po t'i mbanin traditat ne teresi, nuk do ishim me mire.
    Mentaliteti me te cilin shkohet ne Europe eshte mentaliteti prej toleranitit, te drejtit, punetorit, mosinteresimi i puneve te tjetrit (se te le pasive ty) e cilesive te tilla te ngjashme.
    Qe te gjitha keto cilesi i URDHERON Islami.

E di se cfare ka thene nje dijetar islam kur ka shkuar ne perendim?

Thote " Ne Perendim gjeta Islam, por jo muslimane (dmth jo shumica), ndersa ne Lindje gjeta muslimane, por jo edhe Islam."

Mendoje vete se ku eshte kuptimi i ketyre fjaleve.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Oh paska vlera dhe liri Europa tani per ju he? Se kur thuhet ndonje kunder myslimanizmit apo behen karikatura ndaj profetit tuaj, ju jeni gati te digjni Europen. Cfare hipokritesh jeni mer jahu.
    Po po ka akoma vlera Europa, por nese vazhdon kjo fryma e dekades se fundit, atehere pas nje kohe do e shohesh Europen me koke poshte.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Po po ka akoma vlera Europa, por nese vazhdon kjo fryma e dekades se fundit, atehere pas nje kohe do e shohesh Europen me koke poshte.
    Ketu nuk bie dakort, Europa eshte me koke poshte dhe kthimi eshte i pamundur tash. Tashme keta njerez jane kudo, sepse paaftesia e tyre per te ndertuar edhe pse kane mbi 1/2 e territoreve tokesore ne bote i solli ne nje vend si perendimi (Europe+Amerike) qe jane as jane 1/20 e gjithe territoreve ne bote. Kjo shpjegon dhe ndryshimin e thelle qe ka ndermjet dy boterve. Ne perendim punohet, ne lindje rrihet. Ne lindje gjithmone historikisht koncepti i jetes dhe i mireqenies ka qene qe ti mund ta kesh me te mire vec po ja grabite tjetrit. Ket gje zbatun Perset, Mongolet, Tataret, Hunet, Samaret, Osmanet, Sllavet etj. Kete gje po zbatojne dhe sot, vec duke e prishur e kalbur nga brenda Europen.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin

Thote " Ne Perendim gjeta Islam, por jo muslimane (dmth jo shumica), ndersa ne Lindje gjeta muslimane, por jo edhe Islam."

Une e kuptoj keshtu:
    Islami dhe muslimani nuk mund te bashkejetojne, eshte dicka utopike?
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 10-02-2010 më 13:51

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Une e kuptoj keshtu:
    Islami dhe muslimani nuk mund te bashkejetojne, eshte dicka utoike?
    Bravo , i bie qe 7 shekuj histori , paskan qene nje trillim i vertete.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Hej shpifes ekstremiste islamike,e sollet letren origjinale.
    mmmmmmmmmmmmmm nuk egziston he.

Apo i ktheni temat ne propagande te peshtirosur islamike ashtu si e keni zakon
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 10-02-2010 më 13:53

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Jo trillim. Deshtim.

Por Europes nuk ia kane ngjitur kot emrin "kthese" se ben shume ktheslliqe. Kjo puna e Europes "tolerante" me islamin te sjell ndermend Camberlenin qe firmoste "paqen" ne Mynih.
    E njejta politike, e njejta sjellje. Kercenonin Hitlerin, pastaj e lejonin te armatosej.
    Ketej bejne karikatura te Muhamedit, nga ana tjeter u vijne fort pas avazit ketyre tru-tallasheve.
    Me Hitlerin u interesonte te zhdukte komunizmin dhe te bente lufte. Me keta cfare dreqin duan te arrijne?
    -

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Une e di qe ne shume prej vendeve muslimane te drejtat e njeriut (pa dallim femer-mashkull) shkilen shume dhe kjo nuk eshte fale Islamit, por eshte fale traditave qe i mbajne akoma gjalle.
    Edhe shqiptaret po t'i mbanin traditat ne teresi, nuk do ishim me mire.
    Mentaliteti me te cilin shkohet ne Europe eshte mentaliteti prej toleranitit, te drejtit, punetorit, mosinteresimi i puneve te tjetrit (se te le pasive ty) e cilesive te tilla te ngjashme.
    Qe te gjitha keto cilesi i URDHERON Islami.

Eshte e vertet qe nje % e madhe e besimtarve myslyman nuk perqafojne as 1/4 e asaj qe udhezon islami.

Fen e bejn njerzit !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga TheCompany Lexo Postimin
    Ne lindje gjithmone historikisht koncepti i jetes dhe i mireqenies ka qene qe ti mund ta kesh me te mire vec po ja grabite tjetrit. Ket gje zbatun Perset, Mongolet, Tataret, Hunet, Samaret, Osmanet, Sllavet etj. Kete gje po zbatojne dhe sot, vec duke e prishur e kalbur nga brenda Europen.
    Ke gabuar ore se perendimoret jane ata qe po grabisin tokat e Lindjes dhe pasurine e saj.
    Ne teritoret e kujte eshte duke u bere lufte, te Lindjes apo te Perendimit??
    Qenke ngaterruar keq ketu.
    Ndryshuar për herë të fundit nga uvejsa : 10-02-2010 më 16:51

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Une e kuptoj keshtu:
    Islami dhe muslimani nuk mund te bashkejetojne, eshte dicka utopike?
    Nuk eshte utopike, por per te qene i mire ashtu sic urdheron Islami nuk eshte lehte. Nuk mundet nje popull i tere te jete i mire.

Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •