Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Une nuk e di se si ju duket juve aj i cili i ka dhen 2.5 milion euro,per ta zbritur klubin mbretror ne Tiran....nuk mundem me marr me mende se si i shifeni senet ju.......
    Taqi oil jo qe ka dhen per shkoder po edhe sot jep....po nuk del e ti komentoj ato se sa jep aj.........kurse tjetra per klubin eshte interesi i ti i biznesit nje gje e till o zotri,aj i din detyrat e vetea dhe te firmes te cilen e ka,,une besoj se me ato sa thoni ju 2.5 milion euro,,aj do ti nxjerr nga reklamat e ti ne klube dikun 10,apo 15 euro ky eshte biznes kupton biznesi njehre e per gjithe mon bre....
    Dhe jame shume i sigurte se parat e juvaj nga xhepi marr nuk jave ka.......
    Nese i keni degjuar ktyne herev pleqet kur thojeshin pa e dhen te dhimbeshen te kejshemen nuk mundesh ta marresh ,dhe kjo eshte ajo qka kerkon toqi oil.
    Une nuk mundem me marr me mende disa mendime te juajat se si i paragjykoni planet e nje biznesi kudo qe eshte shqiptare.......
    A e dini ju se sa njeri punon ne kete firme te taqi oiklit ne Shqiperi more njerzi ,po kjo eshte pasuri nuk e di se si thoni ju ,jo e berluskoni jo e ti joe ati..po te ishte e berluskonit aj firmen e vet e udhe heqe vete nuk ka nevoj me ja udhe heq nje shqiptare se edhe aj din siq po dine me gjithe italin,,po ju disa vetem kot jeni ka ja futeni...

Une nuk e di se qka mendojen njerzit une them me plote pergjegjsi po ti kishte Shqwiperija edhe nja 100 tjer si ky bizismena dhe kosova shqiptaret nuk do te kishin nevoj te iknin dyrev te perendimit,...........edhe nje eshte e sigurte pa punu nuk ka asgje hiq....me fjal e me rrena nuk ecet perpara,dhe ne te gjithe shqiptaret kudo qe jemi jemi ka kyqemi ne shtetet demokratik Europes ,edhe me se shumeti edhe 10 vitet kufi ma nuk do te ket shko ka te duash ,,dhe kjo po ne shumica jemi mesuar si popull me na udhe heq i huaj e jo i joni,,se te till jemi eshte knaqeai te kesh bezismena shqiptare ........kudo ne bote dhe europ

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Une nuk e di se qka mendojen njerzit une them me plote pergjegjsi po ti kishte Shqwiperija edhe nja 100 tjer si ky bizismena dhe kosova shqiptaret nuk do te kishin nevoj te iknin dyrev te perendimit,...........edhe nje eshte e sigurte pa punu nuk ka asgje hiq....

Problemi eshte se ne jemi populle ziliqare inategji besa edhe Injorante ne doijme te na udh?heqine te huajte jo vllau jo shqiptari kjo ndoshta ka te bej edhe me historine pere faktine se kemi qene kohe te gjate te robruare dhe si dukete e kemi te veshtire te ndahemi nga ROBERIA ne doijme te jemi robere apo te udh?hiqemi nga te huajte pere ket arsye edhe na pengoijne arritjete dhe sukseset e njerzve tane e shqiptarve

Eshte shume e vertete se njerez si Rezarte Taqi i duhen shume shqiperise e kosoves po si buka .

Ne shqiptaret asnjehere nuke do te ndertoijme shtet te mirfillte po nuke krijuame kasten e kapitalisteve nuke ka rendesi kushe do jene ata vetem te jene shqiptare , Shkurte e shqipe nuke behete e nuke mbahete shteti me FUKARE o shqiptare ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga kruja78 Lexo Postimin

Une nuk e di se qka mendojen njerzit une them me plote pergjegjsi po ti kishte Shqwiperija edhe nja 100 tjer si ky bizismena dhe kosova shqiptaret nuk do te kishin nevoj te iknin dyrev te perendimit,...........edhe nje eshte e sigurte pa punu nuk ka asgje hiq....me fjal e me rrena nuk ecet perpara,dhe ne te gjithe shqiptaret kudo qe jemi jemi ka kyqemi ne shtetet demokratik Europes ,edhe me se shumeti edhe 10 vitet kufi ma nuk do te ket shko ka te duash ,,dhe kjo po ne shumica jemi mesuar si popull me na udhe heq i huaj e jo i joni,,se te till jemi eshte knaqeai te kesh bezismena shqiptare ........kudo ne bote dhe europ

Sikur Shqiperia te kishte 100 si ky do na e kishte ziline edhe Kolumbia , per tregeti droge
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Oligark eshte ky djale...,i dha per qef te k...it per me pa madridin ne qemal stafa e spo e blen alsatin

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-06-2002
    Postime
    278
    ...Ne Itali "bilanci" i nje ndermarrjeje eshte publik me ligj. Pra eshte i detyrueshem te publikohet sidomos per shoqerite e medha, jo vetem ato te kuotuara ne burse, por shoqerite anonime, bisneset e medha, SPA, SAPA, SRL, apo nje bisnes tjeter i konsiderueshem ( jo shitesi i bananeve tek cepi i rruges).....Pra nje njeri mund te paguaj 5 euro dhe te shohe ne internet, apo te shkoje ne "tribunale" dhe te konsultoje bilanc-in : pronen, borxhet,arken, rrogat, shpenzimet, kostot, humbjet, fitimet, taksat e mund te shohe edhe bamiresite qe ben nje BISNES,SHOQERI, KOMPANI, APO NDERMARRJE.

Ne qofte se edhe ne Shqiperi do te ishte ne zbatim te vertet nje ligj i tille, te gjithe do kishim mundesi te shihnim se sa jane pronat dhe si shtojne fitimet me te pasurit bisnesmene ne Shqiperi...........Pra nje ligj qe te beje "BILANCI-n PUBLIK" ...per hir te trasparences.....

ps. ....Mafia nuk e ben bublik bilancin....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga artur : 10-02-2010 mė 18:27

Tacit i falen naften e Shqiperise pa asnje lek. Mos mburrni Tacin kot. Ti kishte leket e veta, le ti jepte 10 milion Real Madridit, po jane leket e shqiptareve.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •