E para ju bej thirrje te gjitheve te mos ofendoni fete e njeri tjetrit sepse kjo nuk ju ben me te denje per fene tuaj.
Ne se sot ne bote ka 1 miliarde katolike kjo per mua si mysliman nuk perben asnje problem per aq kohe sa une kam te drejten te ushtroj lirisht besimin tim.
Megjithate ajo qe mua me gezon si mysliman eshte se feja qe njeh ekspansionin me te fuqishem dhe ka rritjen me te shpejte eshte feja Islame.
Une nuk mendoj se prifterinjte apo hoxhet perfaqesojne fene, ne sensin qe ata jane njerez dhe bejne mekate. Atyre qe na kerkojne te krahasojme klerin katolik me ate mysliman u them qe nuk eshte kjo forma me e mire per te krahasuar filozofite fetare sepse nese nje mullah eshte kriminel apo injorant apo nje peshkop eshte pedofil nuk do te thote se veset e tyre rrjedhin prej besimeve qe ata kane.
Se fundi dua t'iu kujtoj te gjitheve se myslimanet dhe te krishteret jane pjese e kombit shqiptar, nese kerkoni te eliminoni besimin e njeri tjetrit do te arrini aty ku kane deshtuar prej shekujsh armiqte tane ... shkaterrimin e kombit.
Krijoni Kontakt