Gjesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii enushi...nuk paske gjum
Pershendetje dhe per antaret qe do postojne ne vazhdim : )
Ju uroj nje dite te bukur sot![]()
Gjesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii enushi...nuk paske gjum
Pershendetje dhe per antaret qe do postojne ne vazhdim : )
Ju uroj nje dite te bukur sot![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Pershendetje te dashur F/Sh kalofshi nje te djele te kendeshme.
Pershendetje per keta tre lart . Po ashtu edhe gjithe anetaret tjere kaloni nje dite te bukur.
Mendo dhe Pasurohu
persnehdetje..................per te gjithe
uroj te kaloni bukur.........
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Pershendetje per ju dy simpatiket mbi muaalofshi sa me mire.
pershendetje edhe per ju alem bashk me rockin,sueden,lisa12,zogun,amle,midja,elsaa,blacks 'swan,ketty f.laura,sinfoni,izadora,izabella,mr.elbasanliu,usa nr 1,rapsoul,thekthi,kusi,il santo,toni 007,e panjohura,banesaxhie,skender 76,goldian,2043,mario,bensikub,skifter bjeshk-colombo,xhamia,fk paritzoni,unejsa,fara,fisniku student,busavata,systema,gloreta,bato,iniciator,il ia spiro,et..etj
dhe per:
z.metbala,z.ademgashi,teta veren,z.veletini,z.gjakushi,z.caushi,z.saiini,z.va ldeshala,
uroj te kaloni nje te diel te bukur
Ndryshuar për herë të fundit nga tetovarja87 : 21-02-2010 më 06:19
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Mirmengjesi,tetovarja, alem de, Rock Stare, ademgashi,Agim Metbala, Linda5,aMLe,Black swan,TetaVera,Qaushi,The Clwon,e ju tjeret,ju deshiroj nje te diele relaksuese.
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Mir mengjesi Sueda me gjithe listen tende,kalofshe mire sot.
pershendetje per;
tetovarja87,Billi99,e panjohura,Resina,Zhorzhi,Caushi,Fisniku student,Daja Goni, alem de, Rock Stare, ademgashi,Agim Metbala,kaprosi, Linda5,aMLe,Black swan,TetaVera,The Clwon,Xhamia,dhe shum te tjere qe mund te kem harruar!
Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 21-02-2010 më 07:32
Krijoni Kontakt