Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Mirembrema! Ju pershendes te gjithve miq dhe armiq kudo qe jeni Mirmbrema dhe naten e mire Skrapo Te uroj te kalosh mire me antaret e tjere ,se un ika per sot Kalofshit mire te gjithe ,dhe pa rremuje
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar më parë nga xhamia I pershendes keta dy siper qe hahen si macja me miun hhaha dhe une te pershendes vetem ty thone se ata qe hahen duhen po une se du kte eshte komunist dhe ballist ai me do mu...
Me mire te rrosh nje dite dhe te vdesesh si nje LUAN, se sa i roberuar dhe te jetosh si nje dele
Postuar më parë nga Linda5 Mirmbrema dhe naten e mire Skrapo Te uroj te kalosh mire me antaret e tjere ,se un ika per sot Kalofshit mire te gjithe ,dhe pa rremuje ah po cpret nga endri mi ai vetem remuj di te bej ike mi te pyth shume te pellcasin armiqte pershendetje dhe per ty ekonomisti
Postuar më parë nga laura.. ah po cpret nga endri mi ai vetem remuj di te bej ike mi te pyth shume te pellcasin armiqte pershendetje dhe per ty ekonomisti kujdes me keto lloj puthjesh ti se jemi dhe shtrire tani. lol nuk na mban shume zemra
Unë jam njeri i thjeshtë. Kënaqem me pak. Më mjafton më e mira.
Postuar më parë nga xhamia Sma merr mendja se lauren e kem shpirt Mir shum ...po ti ?? Ja hic po e shtyme kohen duke tallur Lauren eee u ngatarova duke folur me Lauren doja te thoja
Shqipëri, o jetëgjatë, ty të kemi mëmë e atë dhe për ty do të luftojmë gjersa të të trashëgojmë.
Postuar më parë nga 2043 kujdes me keto lloj puthjesh ti se jemi dhe shtrire tani. lol nuk na mban shume zemra pershendetje dhe per ty mo ku humbe kena kohe pa folur lol ajde bej ti punen e drejtorit per sot u pa punahaha
Postuar më parë nga Linda5 Mirmbrema dhe naten e mire Skrapo Te uroj te kalosh mire me antaret e tjere ,se un ika per sot Kalofshit mire te gjithe ,dhe pa rremuje Po tani qe vij une ik ti mi Naten e mire dhe gjume te embel mikja ime Postuar më parë nga laura.. ah po cpret nga endri mi ai vetem remuj di te bej ike mi te pyth shume te pellcasin armiqte pershendetje dhe per ty ekonomisti Pershendetje dhe per ju zonjush laura
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Pershendetje per te gjithe .. Grupi
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
p.sh elsaa...p.sh dhe per sueden
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Postuar më parë nga tetovarja87 p.sh elsaa...p.sh dhe per sueden Tetovare pershendetje edhe per ty honey
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt