Postuar më parë nga gloreta ce do mi humbi prape vocerraku se po kerkon aeroplanin poshte krevatit Pershendes FBIne Angin:-D Mos m'gacmo, se jam ba djal i mir... Kam qef t'thyj ca gjama sonte, por se kujt....
paqen, e sjell vetem drejtsia
Postuar më parë nga angelina o2 Unë jam KRIPO T'përshëndes edhe unë dhe të gjithë që kanë vendosur ta kalojnë të premten-mbrëma në forumin shqiptar Jo kripo po Soko Berlin Pershendetje te gjitheve.
Postuar më parë nga skender76 Mos m'gacmo, se jam ba djal i mir... Kam qef t'thyj ca gjama sonte, por se kujt.... mua jo se nuk shes aeroplana, Blackswani shet rosa di ma fshije kete Angi
Postuar më parë nga laura.. Mirembrema ........ Mirembrema Si jeni ???
Postuar më parë nga xhamia Mirembrema Si jeni ??? Me dogje zemren ku humbe mo pershendetje
Postuar më parë nga gloreta Me dogje zemren ku humbe mo pershendetje E ndieva eren e erdha vrap Pershendetje dhe per tyy Si te kem sonte ??
Postuar më parë nga xhamia E ndieva eren e erdha vrap Pershendetje dhe per tyy Si te kem sonte ?? mire me keni e shoh se do fillosh betejen, me ler jashte mua please
Postuar më parë nga gloreta mire me keni e shoh se do fillosh betejen, me ler jashte mua please Me kend mer ?? Une jam paqesor
Postuar më parë nga xhamia Me kend mer ?? Une jam paqesor Me te poshter se ti ska do armatosem mire une ta dish
Postuar më parë nga gloreta Me te poshter se ti ska do armatosem mire une ta dish .....te keshilloj te maresh edhe antiplumb Vetem mos u armatos me armatim te rend se sjam i pergaditu ??
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt