Jo po se kame large nje kufi na ndan.
Po ju ku jetoni?
Jo po se kame large nje kufi na ndan.
Po ju ku jetoni?
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
aMLe mromaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... si te kam shefe :P
Fierake une nuk e di ne me ke qef apo jo , dhe nuk e di a isha edhe une ne pershendetjen tende .... megjithate une po te pershendes .
Lule bjeshke e Lule mali Hamzoooo .
Nuk jetoj ne belgjik jo , gjithmone do me ngaterrosh me diko tjeter , jam ne Sweden.
Jehona dhe Sueda ju pershendes .![]()
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Sueda,po me pelqen shume avatari jot.Kurse kete firmen e kam permendur shume ne mengjes. :P
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Pershendetje dhe per Homza,Fierakja,Sueda,Rockstar,Partizoni,Ekonomisti dhe Zogun.
Ju uroj nje mbremje te bukur,si puna ime
Sapo bera nje byrek,kush te doje le te urdheroje
E kam gatuar me sh ndjenje dhe dashuri![]()
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Amle....une vi e ha byrekun tend, sdu shum dy gjysa duate persh
Elsaa....sorry se me ngjason shum ne te shkruar me nje vajze qe e njof...une te coj ne belgjike atje luhet politika e gjith evropes e ti me merr meri![]()
persh kte black'swan.....i thought they were white.
weeeeeeee cfare thua ti , po ske faj ti se vet ske ardhe fare ne pune , ke ngel turneve jashte ( gjasme pune zyrtare ) dhe ske pas ku te me shofesh mua
aMLe i cop byrek me jep mua sa per neps , ndersa ndjenjen e dashurin maje , vetem byrek desha . lol
Eko naten .
homza ne te shkruar ti me ngjason me tan B.C. edhe une nuk eshte cudi qe te ngjasoj ... Nuk te marr meri jo , po une e di ca hoqa me i fitu letrat ktu e ti me co ne belgjike .... Jam tu lujt politiken e suedis i her e nese nuk hec po zbres ma poshte . lol
Ndryshuar për herë të fundit nga elsaa : 25-02-2010 më 15:36
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Krijoni Kontakt