Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 90
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin
    Ku keni aq mend ju femra me i dallu keto gjojna aman
    Me kete qe the i humbe te gjitha piket. Merr shembull nga shoku_tanku qe e kemi goxha djale. Eshte gje e madhe dhe te pranosh qe ke nevoje te permisohesh.

Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Ja per shembull,ky eshte nje fillim i mire!Une per vete kam nxjere bllokun dhe po mbaj shenime...do kisha deshire te dija edhe hollesi te tjera rreth deshirave tuaja,nese nuk e keni problem!Do te me hynin shume ne pune per ndonje lidhje qe mund te krijoj,neser,pasneser...

Kjo eshte ideja!...uroj te mos e keni bezdi te vazhdoni te na e thoni e te na e rikujtoni,sa here te jete e nevojshme...duhet te injoroni lodhjen qe mund tju shkaktoje ky proces mesimdhenieje,i ngjashem me ate te nje mesueseje te shkolles fillore...duhet te injoroni kete lodhje sfilitese sepse fryti qe do te merni pas saj,do te jete nje mashkull i cili do te dije si tju beje te lumtur...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    dmth duhesh te keshe para per te qene terheqes? kesaj i thone te jeshe interesaxhije. a nuk mund te jete terheqes nje murator psh? duhet patjeter te kete pushtet? ti mbrone ato vajza 20 vjeē qe martohen me pleq vetem per para. e sheh berlusconin? e sheh sa i parezistueshem eshte. une preferoj nje femer qe terhiqet nga nje i bukur me nje profesion modest, sesa nje kxxve qe ben sikur terhiqet nga nje 70 vjeē. te pakten ajo eshte e sinqerte. ti e quan budallaqe.
    Lali, mos u merzit se do dali edhe ndonje qe te pelqen ty.
    Nuk jane fatmiresisht te gjitha, aq te zgjuara sa te bejne dallimin mes muratorit dhe intelektualit. Perndryshe inteligjentet nuk do mernin dot fryme, por mjaftohen vetem me seren e tyre
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin
    Ku keni aq mend ju femra me i dallu keto gjojna aman
    nje nder te paktat postime te vlefshme ne kete teme,

Per temen,
    sa anetar e kane kuptuar pyetjen sakte te ngrene doren!

kur flitet per terheqje seksuale flasim per instikt, jo llogjike, eshte pjesa kafsherore e jona qe ka epsh dhe kerkon seks,
    kush me thote ku qendron llogjika e te berit seks?

Atehere pse flitet per aktin e ndergjegjshem te te zgjedhurit nje partner per jeten, gje qe eshte me shume kontrate e llogaritur mire se sa ndjenje isntiktive.

Nuk ka kuptim te thuash qe "vetem budallaqeve u pelqejne injorantet",
    ēa lidhje ka?

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    MOs fol me kompetenca ti mister mencuria. Eshte e lidhur me paraqitjen, por ne femrat qe te terhiqemi seksualisht nga nje mashkull kerkojme dicka me shume tek ai. Se ka dhe meshkuj qe edhe pse te paraqitshem sa hapin gojen, jo qe s'te terheqin me, por te neveriten, LOL
    Pse te behem inteligjente kur meshkujt nuk shikojne shume pertej bukurise te nje femer?
    Pastaj nese e ke vene re femrat pa shkolle jane ato qe martohen te parat lol. Une do rri dhe ca vite beqare, se po me pelqenka shume keshtu.
    Shko lexo nje liber filozofie, bier ne dashuri me autorin dhe eksitohu. lol

Hej medet.
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Mashkull jo inteligjent + sex = fun ...

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Nuk jane fatmiresisht te gjitha, aq te zgjuara sa te bejne dallimin mes muratorit dhe intelektualit. Perndryshe inteligjentet nuk do mernin dot fryme, por mjaftohen vetem me seren e tyre
    Nuk eshte puna se nuk e kuptojme ndryshimin, por femrat jane cik me pafat se meshkujt. Zgjedhin midis atyre qe u vijne. Kur s'ke pulen do hash sorren me nje fjale.

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ca meshkuj ketu te heqin deshiren te futesh ne forum, sinqerisht.
    Propozoj qe femrat te bojkotojne foumin derisa te trajtohen ashtu sic duhet nga meshkujt. Une u hodha ne greve per vete duke filluar qe tani.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    cfare pergjigjeje injorante. ketu nuk po flitej per jeten tende private apo per timen. une u mora me menyren e te arsytuarit. si i dole vehtes zot? duke hipotizuar mbi mua. nuk di asgje nese jam intelektual apo jo. nese ka femra te cilave i pelqej apo jo. vazhdo fantazine. te them vetem qe nuk jam tipi yt pasi nuk jam 70 vjeēare md pushtet. Sorry Lali
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 11-02-2010 mė 14:27
    Vasudhaiva Kutumbakam

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ca meshkuj ketu te heqin deshiren te futesh ne forum, sinqerisht.
    Propozoj qe femrat te bojkotojne foumin derisa te trajtohen ashtu sic duhet nga meshkujt. Une u hodha ne greve per vete duke filluar qe tani.
    Mos mos ...se do na leni keq

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Mia ti je e vetmja qe po mban anen e te dyjave palve te tjeret duke me perfshir dhe veten time po fillojm te shajm njeri tjetrin prandaj me e mira eshte te mbyllen keto lloj temash se si gjendet fundi
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •