Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 61
    i/e regjistruar Maska e mujoislam
    Anėtarėsuar
    22-01-2010
    Postime
    246
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Stergjysherit tane kane besuar qe Toka eshte e sheshte, a dmth kjo qe edhe ne duhet te besojme se Toka eshte e sheshte?!!
    MujoIslam, sinqerisht kam pa shum njerez si puna jote, biles nga njerez te tilla jam ndalur ne rruge per te me sqaruar fene, dhe ne pyetjen e pare qe u beja ato e humbnin testin me mua!
    Kur i pyetsha se a eshte shkollimi FARZ, pergjigja e tyre ishte JO!!!
    Ta bej te njeten pyetje ty, a eshte shkollimi farz ose jo, sepse me dukesh se i perket te njejtit grupacion te cilit i perksinin keto tipat qe me KEMBENGULJE thonin qe shkollimi nuk eshte farz.

GV_USA
    Nuk thash qe duhet te shkohet hapave te tyre por e puna si shembull qe para 70 viteve ka ndodh nje gje e till e si eshte e mundur qe para 1400 viteve te mos te ishte nje gje e ketill edhe ate logjikisht si thua ti,pastaj sa i perket pjeses tjeter nuk kam mendjen te bi ne provokimet e tua ngase kan theneos provokoni se provokimi eshte shenje e jahudive,kuse sa i perket shkollimit aj qe te ka thene nuk e di kush eshte por une po te theme derisa ajetet e para kane qene Lexo,skam qfar muhabeti me ba ketu

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga pejani34 Lexo Postimin
    Jan disa sufista te ndyr ketu dhe klysh te tyre bekleshi, qe mundohen harramin ta bajn hallall,

mir asht ta dim historrin e motres dhe nanes ton , , por asht problemi se kta problem serioz me AKID, kerku sjan , dit e nat bajn shirk e mundohen kose po gjej gabime,

shyqyr o ALLAH qe kem diten e gjykimit, dhe munafikat jan ne fund te XHEHNEMIT.

Po ku mer guxim ni mangup , me gjet gabime te nanes muslimanve, dhe hollsit e saj mi dit, kur vet nuk e din se ku e ka separi prindrit e vet , e lere veten.

ALLAHU i udhezoft dhe na shtoft besimin AMIN.
    Dale pak , se askush nuk eshte duke i gjetur gabime ketu nenes se Muslimaneve okay.
    Kjo teme nuk ka te bej me gjetjen e gabimeve, sepse ajo nuk ka pas gabime, por ka te bej me gabimet tona , me ate qe ne i atribojme asaj, e jo me nenen e besimtareve.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga mujoislam Lexo Postimin
    Nuk thash qe duhet te shkohet hapave te tyre por e puna si shembull qe para 70 viteve ka ndodh nje gje e till e si eshte e mundur qe para 1400 viteve te mos te ishte nje gje e ketill edhe ate logjikisht si thua ti,pastaj sa i perket pjeses tjeter nuk kam mendjen te bi ne provokimet e tua ngase kan theneos provokoni se provokimi eshte shenje e jahudive,kuse sa i perket shkollimit aj qe te ka thene nuk e di kush eshte por une po te theme derisa ajetet e para kane qene Lexo,skam qfar muhabeti me ba ketu
    Sa per info behet fjale per nje shok te lagjes ku jam ritur , mund te te sjell emer dhe mbiemer, por nuk dua ta bej kete, sepse nuk ka kuptim.
    Ajo qe ka kuptim eshte se ne duhet te jemi te matur se cfar u atribojme personaliteteve me te cmuara te fese sone. Thats it.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    22-01-2010
    Postime
    246
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Une po fus fitne ??

Po qajo logjik qe perdor ti , kan perdor edhe stergjysherit tane , sepse i njejti mentalitet eshte .

Une cka besoj apo jo ste intereson as ty e as kerkuj , nese ke argumente me fol fole , nese jo mos hap palidhje gojen OK.
    Jo more se as nuk te pyta se shka beson por ti vete tregove dhe thave qe nuk ju beson haditheve a derisa nuk ju besoin haditheve fjaleve te Pejgamberit .edhe nuk jam tu perdor asnifar liogjike une ketu une vec po ju tregoj se egziston hadithi i cili tregon sa vjecare ka qene,kurse logjika jote thote qe nuk ju beson haditheve,keshtu qe krejt keto jan fakte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mujoislam : 17-02-2010 mė 09:00

Anėtarėsuar
    22-01-2010
    Postime
    246
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Sa per info behet fjale per nje shok te lagjes ku jam ritur , mund te te sjell emer dhe mbiemer, por nuk dua ta bej kete, sepse nuk ka kuptim.
    Ajo qe ka kuptim eshte se ne duhet te jemi te matur se cfar u atribojme personaliteteve me te cmuara te fese sone. Thats it.

GV_USA
    More nuk me intereson se kush shka thote,por me dhemb shpirti kur per dishka egziston dickah e mundomi qe mes dickaje tjetere ta argumentojm kete,pra duke i pas faktet,kerkojm fakte tjera

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga mujoislam Lexo Postimin
    Jo more se as nuk te pyta se shka beson por ti vete tregove dhe thave qe nuk ju beson haditheve a derisa nuk ju besoin haditheve fjaleve te Pejgamberit .edhe nuk jam tu perdor asnifar liogjike une ketu une vec po ju tregoj se egziston hadithi i cili tregon sa vjecare ka qene,kurse logjika jote thote qe nuk ju beson haditheve,keshtu qe krejt keto jan fakte.
    Pse ti ke qen aty qe pe din 100 % se keto jane fjalet e pengajmberit ??

. Maska e alDI
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    O vellezer, sidomos juve qe jeni te rinj ne kete forum, ju bej thirrje mos te lodheni shume me tipa si gostivari and co.
    Nuk ka ngel musliman ne kete forum pa i shpjeguar gostivarit islamin dhe ky prap ka mbajt qendrimin e vet, ky gjithmon ka ndjek ate cfar i thot mendja.

Nese vertet doni ta njifni dhe ti vertetoni keto qe them, ateher kthehuni ne arkivat e ketij forumi dhe do habiteni se cfar ka shprehur dhe deklaruar ky antar bashk me disa te tjere si xhamia etj etj.
    Keta tipa ketu ne forum kurr se kane pasur perkrahjen e muslimaneve por vetem te ateisteve, sepse ateisteve ja kan cuar ujin ne mulli gjithmon.

Islami i ketyre eshte nje kokteil i vertet.

p.s sa per banin, ai e ka deklaru vet para 4-5 ditesh per shiizmin e tij, kush do ta vertetoj le te shofi postimet e tija ne arkivat e forumit dhe do bindet qe ska lidhje me sunizmin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alDI : 17-02-2010 mė 09:08
    .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar mė parė nga alDI Lexo Postimin
    O vellezer, sidomos juve qe jeni te rinj ne kete forum, ju bej thirrje mos te lodheni shume me tipa si gostivari and co.
    Nuk ka ngel musliman ne kete forum pa i shpjeguar gostivarit islamin dhe ky prap ka mbajt qendrimin e vet, ky gjithmon ka ndjek ate cfar i thot mendja.

Nese vertet doni ta njifni dhe ti vertetoni keto qe them, ateher kthehuni ne arkivat e ketij forumi dhe do habiteni se cfar ka shprehur dhe deklaruar ky antar bashk me disa te tjere si xhamia etj etj.
    Keta tipa ketu ne forum kurr se kane pasur perkrahjen e muslimaneve por vetem te ateisteve ketu.

Islami i ketyre eshte nje kokteil i vertet.

p.s sa per banin, ai e ka deklaru vet para 4-5 ditesh per shiizmin e tij, kush do ta vertetoj le te shofi postimet e tija ne arkivat e forumit dhe do bindet qe ska lidhje me sunizmin.
    Pajtohem plotesishte me ty dhe nuk do lejoja te forumi musliman temat e hapura nga keta njerez tendencioz.
    Le te shkojne andej nga shijat.

Anėtarėsuar
    22-01-2010
    Postime
    246
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Pse ti ke qen aty qe pe din 100 % se keto jane fjalet e pengajmberit ??
    O ti se a duhet me u kan aty qe te dijesh gjerat ty me te vertet nuk po te punojka asni nerv si duhet,parez the pse a une po bajsha fitne,po keto fjale qe po i perdor ti shka jane edhe nje gje po ta them ne se thu se nuk ju beson haditheve ateher del qe nuk po i besojshe pegamberit a.s. a nese nuk e beson pejgamberin a.s.ateher del qe nuk je besimtar ngase nje nga shtyllat e besim eshte qe te besojsh ne Pejgamberet e Zotit,mundesh te thujsh se nuk besoj ne trransmetusit e hadithit po edhe ateher prap je gabim se Pejgamberi a.ska thene:As'habet jane si yllezit ne qiell cilin qe ta ndjekesh je ne rrug te drejt,pastaj nese thu per imam buhariun ose cilin dush prej muhaditheve se nuk i do hadithet qe i transmeton aj duhesh te japesh edhe arsyn pse,por cfardo arsye qe te japish prap je na gabim se keto muihaditha i kane pranur shum gjenerata para nesh dhe asnje nuk e ka kundershtu,por prap pio te keshilloj qe na ndreqish veten tende dhe ta jkesh ne kontroll se cka flet

. Maska e alDI
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Citim Postuar mė parė nga uvejsa Lexo Postimin
    Pajtohem plotesishte me ty dhe nuk do lejoja te forumi musliman temat e hapura nga keta njerez tendencioz.
    Le te shkojne andej nga shijat.
    Pasha Allahun, per 1400 vjet kurr nuk eshte permend nga ndonje musliman shprehja "i besoj vetem kuranit dhe nuk i besoj hadithet" .

Me lexu temat e hapura nga ky gostivari, te vjen me qajt subhan allah, ky i ka ofendu sahabet, ky ka mohu hadithe mutewatir dhe cdo hadith qe si ka pelqyer epshit te tij, ky sjell shkrime te khomeinit dhe te autoreve te tjere shija.

100 here i eshte thene mos te lexoj literatur te shijave dhe mos te marri referencat nga sitet e krishtereve dhe kurre nuk ka degjuar.

Ndonje dite duhet me ja mbledh gjith kufrijatet dhe gjitha absurditetet qe ka fol ketu ne forum dhe ti bejme thirrje mod qe mos ti lejojne me asnje shkrim tipave si gostivari bani_gjk xhamia, only_truth qe tashi e ka ber nickun albprofiler se keta fshihen nen petkun e sunizmit dhe bejne propagand shijave dhe te nje grupi qe quhen kuranijunet qe besojne vetem kuranin dhe mohojne hadithin.
    .

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •