Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5

Tema: Identiteti

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-05-2009
    Postime
    3

Identiteti

Kur flasim pėr identitetin kombėtar, mendoj se duhet tė nisemi nga afabeti ynė i shenjtė me 36 shkronja, pa zėvendėsime-e, pėr-ė, -c pėr-ē!! E disa qė po ankohėn pėr probleme teknike, nė fakt ata kanė probleme subjektive! Ftohet tekniku i kompjuterit dhe shkronjat tona karakteristike, t'i qet sheshazi.
    Rryma kombėtare dhe rryma antikombėtare: kėto rryma ndahen me ndarjene e kishave romake-biantine. Rryma kombėtare jua kishte dro fqinjėve tanė grabitqarė dhe kėrkonte aleatė tė jashtėm: Amerkė, Angli, Gjermani, Austri..., kurse rryma antikombėtare bashkėpunonte me fqinjėt tanė shovenistė!
    Pėr tė mos shkuar aq larg, rryma atdhetare sot ėshtė pro Dr. Rugovės e pro Dr. Berishės, kurse rryma antikombėtare ėshtė pro Qosjes e pro Ramės e ramėve e haramėve tė tjerė...
    Identiteti kombėtar shqiptar ėshtė i krishterė. Historia e shqiptarėve ėshtė historia e ishės shqiptare, qė nga abetarja (alfabetarja) e kėtej. Unė jam protestant. Kishėn protestante nė Prishtinė e udhėheq Dr. Femi Cakolli- shqip!
    Unė jam 73-vjeēar, gjuhėtar dhe humorist!
    I martuar, baba i 3 fėmijėve, pensionist.

Me ymer ishalla te pergzoj per vjet uroj qe te jetosh ende.

Kur te vie Windowsi ne shqip zgjedh gjithqka mos ke gajle.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-06-2009
    Postime
    98
    Citim Postuar mė parė nga kadri.mani Lexo Postimin

Kur flasim pėr identitetin kombėtar, mendoj se duhet tė nisemi nga afabeti ynė i shenjtė me 36 shkronja, pa zėvendėsime-e, pėr-ė, -c pėr-ē!!
    Alfabeti yne i "shenjte" eshte njeri nder variantet e tjera te alfabetit latin

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Une kam problem me PC , nuk e shkruaj dot "ė" e madhe .
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

I-Skipitari 2.0 Maska e Deusexmachina
    Anėtarėsuar
    21-02-2010
    Postime
    161
    Ē [e madhe] mund tė arrihet nėn tastjerė nėn bashkpunim midis tastave alt + 128, Ė [e madhe] mund tė arrihet me alt+ 0203, ė [e vogel] mund tė arrihet me alt + 137 , ē [e vogel] mund tė arrihet me alt 135. Tjeter mėnyrė eshte ajo e konfigurimin tė shkronjave ne tastjerė.
    http://windows.microsoft.com/en-us/w...input-language

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •