mujoislam rrofsh qe nuk kish humbur mesazhi im se e kishin fshire .per kete te falenderoj .
per sa eshte shkruar aty them se keto fe tehudi , krishterimi dhe muslymanizmi quhen dhe fe te lindjes dhe jane shume te ngjashme se kane adamin e even si fillim dhe zihen per detaje ne fund .
sa per mishin e derrit desha nje pergjigje nga myslymanet ketu se dhe une pergjymes jam mysluman dhe me gen te fort , por e shoh qe po e beni shume te paqte fene myslymane kur eshte shkruar qe dhemb per dhemb duhet me u nda .
prandaj themi te diskutojme pa per pune verberie ka kohe .
them qe eshte mire ti shohim faktet ne sy dhe te jemi te ndergjegjshem qe feja myslymane eshte e paqte brenda xhamise kurse jashte saj ka ca ligje te tjera .
keto ligjet e tjera po flitet ne kete teme jo per pastertine e islamit . nuk po diskuton njeri per shefin e madh dhe per fuqine e tij . por per futjet njerezore qe i jane bere .
pastaj une dua ta degjoj hoxhen shqip kur i kendon allahut dhe jo arabisht sikur allahu flet vetem arabisht ?????????????????????????????????????????????????? ???????
kjo me duket e pa kuptimte se zoti flet cdo gjuhe dhe besoj se me adamin ka fol shqip
megjithate le te shpresojme mos na fshihen me komentet dhe mendimet ne forum se jena cuna serioza dhe jo tifoza
Krijoni Kontakt