Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672

Desinformim i paskrupullt

Te nderuar vllezer e motra Shqiptare.

Cka jua mer mendja juve, a bene te lejohen fundamentalistet islamik si Gimi3, fisniku-student, Mexhid Yvejsi, Smth_poetic etj. etj. qe ta desindormojne brutalisht popullin tone Shqiptar me propagande te arabeve e turqve te vrugt dhe ambicieve e tyre politike, nacionaliste dhe antievropiane (njekohesisht edhe antishqiptare).

Si per shembull ne kete teme:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=120379

ose perbuzja e europianve (njekohesisht edhe e Shqiptareve) ne kete teme:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=110933

---------------------------------------------------------

Cdo shkrim per ta ndaluar kete desiformim, genjeshtrim dhe mashtrim te popullates Shqiptare, fshihet menjehere nga moderatoret Gimi3 e Somth_pathetic, dhe pasojne kercnimet te ketij stili:

Citim Postuar mė parė nga Gimi3
    Nuk tė lejohen postime tė tilla qe kan per qellim te devijojnė temen e anėtarit fisniku-student, dhe une jam i obliguar qe ti ruaj temat nga kjo traditė, keshtu qė, te ftoj miqėsisht ta braktisėsh ketė nėnforum nese mendon te postosh nė kėtė menyrė, perndryshe kam opcione tjera si moderator.

gimi3
    ose ipet verejtje me reputacion negativ.

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga Gimi3
    Komuniteti musliman Besimtarėt myslimanė shqiptarė mblidhen nė kėtė forum pėr tė diskutuar dhe ndarė me njėri-tjetrin mėsimet fetare dhe eksperiencat e tyre tė jetės.

Duhet ta kesh parasysh se ky ėshtė nėnforum i kornizuar vetėm pėr besimtarėt musliman dhe pa vullnetin tend duhet ta rrespektosh kete rregull.

Nuk tė lejohen postime tė tilla qe kan per qellim te devijojnė temen e anėtarit fisniku-student, dhe une jam i obliguar qe ti ruaj temat nga kjo traditė, keshtu qė, te ftoj miqėsisht ta braktisėsh ketė nėnforum nese mendon te postosh nė kėtė menyrė, perndryshe kam opcione tjera si moderator.

Mbetesh i pershendetur

gimi3
    Une shkruaj aty sepse po me brene ndergjegjia e po me vjen gjynah prej atyre njerzve qe po i desinformoni e po i genjeni ju brutalisht per hater te aziatikeve te vrugt dhe ambicieve te tyre politike. Ju jeni njerz qellimkeq te pashpirte, ose siē thonin pleqt ktyne here, ju s'keni kurrfar yndyre t'njerit, se po te iu vinte vetem pak era njeri, ju nuk do te perhapnit qellimisht dije te rreme, genjeshtra e desinformata ne popull.

Duket kjarte qe ju vuani nga 'inferiority complex', per juve Shqiptaret nuk jan asgje dhe te gjith popujt tjere kan me shum vlere se Shqiptaret. Ju jeni njerz me mendje te skllavit, por nuk keni faj ju se ashtu iu kan rritur, ashtu jua kan mbjellur ne koke qe nga femijeria. Natyrisht kjo vlene per juve, vetem nese ju jeni Shqiptar.

Perndryshe, nese nuk jeni Shqiptar, atehere ju jeni bij te kurvave aziatike qe ofendoni shum keq popullin ton te shenjet. Kjo e dyta vlene vetem nese ju nuk jeni Shqiptar.

Si do qe te jete, ne Shqiptaret urojme e shpresojme gjera te mira per juve sepse na jami njerz.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •