Close
Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 115
    VETEVENDOSJE! Maska e Endri_UCK
    Anėtarėsuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375

Pse administratorat nuk fshin "firmat" te gjuha e huaj?!

Kam nje pytje per antaret dhe per Administratorat pse nuk fshini personat qe kan "firma" ne gjuhen te huaj?

Dhe faj fillon na antaret sepse ketu eshte SHQIPERI nuk eshte as greqi as turqi as gjermani as itali etj...

Do ju jap nje shembul pse greket fshin personat qe kan firma ne gjuhen Shqipetare? po ketu pse lejohen keto lloj firma?

PS: Una jam i mendimit qe duet te perjashtohen keta lloj njerez ose ti heqin firmat ne gjuhen te huaj.!
    Shqipėri, o jetėgjatė, ty tė kemi mėmė e atė dhe pėr ty do tė luftojmė gjersa tė tė trashėgojmė.

Anėtarėsuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Qenka me te vertet e madhe frika
    Numrojm zero komente deri tani ....
    Shqipėri, o jetėgjatė, ty tė kemi mėmė e atė dhe pėr ty do tė luftojmė gjersa tė tė trashėgojmė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    une jam dakord me ty,
    me perkthe te lutem firmen time shkurt paster dhe sakte ne shqip dhe te siguroj qe do ta vendos shqip qe sot e tutje.

Anėtarėsuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    une jam dakord me ty,
    me perkthe te lutem firmen time shkurt paster dhe sakte ne shqip dhe te siguroj qe do ta vendos shqip qe sot e tutje.
    Una nuk jam ndo nje perkthyse dhe as skam per ta perkthy.

Dhe se kuptoj keten pytjen qe ben kur e ke shkruajt vet me gjuhe te huaj do ta dije se ca eshte dhe Shqip kshu qe leni keto pytje koti ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Endri_UCK Lexo Postimin
    Dhe se kuptoj keten pytjen qe ben kur e ke shkruajt vet me gjuhe te huaj do ta dije se ca eshte dhe Shqip kshu qe leni keto pytje koti ...
    po sigurisht qe une e kuptoj,
    problemi eshte se po ta perktheja ne shqip do humbte ate kuptimin qe ka tani. Anglishtja eshte nje gjuhe qe ka shume fuqi shprehese.

Pastaj firma eshte diēka personale.
    Kur te shohesh postime ne gjuhe te huaja atehere ankohu.

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Sepse jo te gjithe qe jane shqiptare rrine ne Shqiperi, shumica jane emigrante, nqs ata duan te vene dicka ne gjuhe te huaj pune e tyre cfare do besh ti do i hedhesh ne gjyq ?

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Firma dhe emri perdorues jane zgjedhje personale, ashtu siq nuk mund ti imponosh nje anetari qe emri perdorues duhet te jete detyrimisht ne gjuhen shqipe, po ashtu nuk mund ti imponosh gjuhen qe perdor ne firme. Tej gjatesia e firmes, gjuha banale si dhe vendosja e lidhjeve me faqe jashte forumit, jane te ndaluara.

Per arsye se nuk eshte fundi i dynjase nese nuk zberthen kuptimin e firmes se dikujt. Eshte aktiviteti i anetareve neper temat e forumit qe duhet te jete i kuptueshem per te gjithe.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    pse ?
    te vjen plasje qe nuk i kupton dot?
    meso...

Anėtarėsuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    po sigurisht qe une e kuptoj,
    problemi eshte se po ta perktheja ne shqip do humbte ate kuptimin qe ka tani. Anglishtja eshte nje gjuhe qe ka shume fuqi shprehese.

Pastaj firma eshte diēka personale.
    Kur te shohesh postime ne gjuhe te huaja atehere ankohu.
    E para puna anglishtja eshte gjuha e botes ti lexhove ndo nje gje me larte qe thote Anglishtja??
    Kush e di Anglishten sote nuk ka humabsje peshembull neve shqipetaret gjuha jone e para eshte Shqipja dhe e dyta Anglishtja qe duet te dime...
    Una nuk u ankova per Anglishten...

Anėtarėsuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Citim Postuar mė parė nga gloreta Lexo Postimin
    Sepse jo te gjithe qe jane shqiptare rrine ne Shqiperi, shumica jane emigrante, nqs ata duan te vene dicka ne gjuhe te huaj pune e tyre cfare do besh ti do i hedhesh ne gjyq ?
    Una nuk kam per ti hedh ne gjyg ata te vetja vete bejn dam nuk bejn te mua
    Mua nuk me pelqen qe harrohet gjuha Shqipe dhe me vjen inat sepse te forumet e huaj po vure dicka Shqipe te perjashtojn kurse ketu se can njeri byt*** pa lej te shajn dhe biles e para here qe po e shikoj keten fenomen ...

Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •