Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    .
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga Mjekesia Lexo Postimin
    Zoti te ka dhene zemren dhe te ka keshilluar qe me te te jesh optimiste dhe te shpresosh dhe te mbeshtetesh tek Ai.

nese ti do jetoje sa te doje sinqerisht do merziteshe me kete jete plot vuajtje dhe do kerkoje nje bote tjeter e cila do te ishte me e mire se kjo e para.Eshte si puna femijes qe si pelqen jeta ne bark te Nenes se eshte erresire dhe jete e ndrydhur dhe lind per te jetuar ne kete bote, pas kesaj vjen bota tjeter.
    Fjalet qe shkruan,jane vertet te bukura dhe gezohem per ty dhe per besimin tend.Por...ka nje por te madhe ne mes.Une jam teper kureshtare dhe asgje nuk ma mbush mendjen.Si pasoje,admiroj njeriun neper shekuj per diturine e tij,por jo fete.Nje zot,eshte gjithmone ne mendjen e tij,po.Por eshte sepse ai kishte dhe ka frike gjithmone nga e panjohura,si pasoje,nga vdekja.Perse zoti nuk e shfaq vdekjen,pervec se ne castin e fundit?Per surprize?

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga _Magnolia_ Lexo Postimin
    Fjalet qe shkruan,jane vertet te bukura dhe gezohem per ty dhe per besimin tend.Por...ka nje por te madhe ne mes.Une jam teper kureshtare dhe asgje nuk ma mbush mendjen.Si pasoje,admiroj njeriun neper shekuj per diturine e tij,por jo fete.Nje zot,eshte gjithmone ne mendjen e tij,po.Por eshte sepse ai kishte dhe ka frike gjithmone nga e panjohura,si pasoje,nga vdekja.Perse Zoti nuk e shfaq vdekjen,pervec se ne castin e fundit?Per surprize?
    Imagjino nje te semure me kancer qe e ka marre vesh se do vdesi.Ajo vdes me shpejt brenda vetes kur e merr vesh se do vdesi por dhe e kunderta ajo mund te kerkoje persosmeri tek vetja per tu pergatitur per takimin me vdekjen.
    Nese njeriu do ta mesonte diten qe do vdiste mund te kishte ndikim te mire tek ai por dhe te keq.PSh une mendoj se mund te vdes neser, ku i dihet, por kur mendoj kete gje nuk behem pesimist per jeten por kerkon persosmeri tek vetja, pergatitem shpirterisht dhe moralisht per te takuar Ate, Krijuesin tim.

Nese Zoti e la vdekjen enigme e la qe njerzit tia dine rendesine jetes dhe mos abuzojne me te duke pritur fundi i tyre per ndryshim dhe persosmeri.Jeta eshte sprove, ti e shkruan librin tend te jetes me veprat dhe sjelljen tende.Nese e shkruan mire do fitosh cmim "nobel".
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Njeriut nuk i vjen vdekja surpriz, por kur ai fillon tė plakėt ti dalin rrudhat nė ball kjo aludon se ati i ka ardhur vdekja, janė edhe disa shenja tjera Magnolina ku tė kallxon qė ju ke afru vdekjės gjejė vet ti tash se cilat janė .
    Burri 1 X flet !

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •