Close
Faqja 68 prej 187 FillimFillim ... 1858666768697078118168 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 671 deri 680 prej 1865

Tema: Albin Kurti

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar mė parė nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Po per ju minoritaret Kosovar nuk ju konvenon fare te fitojne shqiptaret ALBIN KURTI-VETEVENDOSJA, nuk ju konvenon bashkimi kombetar sepse keni droje te madhe qe shteti i juaj Serbia ta humbase Kosoves njehere e pergjithmone. Por nje gje mund tju them juve minoritareve Kosovar- ShqipFoles, se do Behet Bashkimi Kombetar i Shqiptareve dhe pastaj do shohim se ku do jete cirk e Moneky.
    kurr ska mu bo bashkimi kombetare, une jam kunder kesaj edhe qka tani, edhe se perkrahi kurr. IGNORE.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Boy_XL Lexo Postimin
    kurr ska mu bo bashkimi kombetare, une jam kunder kesaj edhe qka tani, edhe se perkrahi kurr. IGNORE.

ahhhhhhhhhhh tash e ke knaq e tregove veten se kush je

qe kto jan kundershtaret e vetvendosjes. per ket arsy e urreni ju vetvendosjen se u rrezikohen karrigat qe keni zan nan umbrellen e kombit artificial kosovar.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    ahhhhhhhhhhh tash e ke knaq e tregove veten se kush je

qe kto jan kundershtaret e vetvendosjes. per ket arsy e urreni ju vetvendosjen se u rrezikohen karrigat qe keni zan nan umbrellen e kombit artificial kosovar.
    po mundesh me dit se kush jam a?, permes qati shkrimi, po per bes ka njerz te aft n'vetvendosje , t'vlersojn meniher.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    po mundesh me dit se kush jam a?, permes qati shkrimi, po per bes ka njerz te aft n'vetvendosje , t'vlersojn meniher.
    nuk em duhesh se kush je ti personalisht

the je kundra bashkimit kombtar kaq mjafto per mu me e kqyr se kush je e cka idesh ke.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    taman e ke than derjans.

Po natyrisht per minoritaret Kosovar-Shqipfoles nuk ka bashkim Kombetar, mirepo per fat te mire, minoritar Kosovar-Shqipfoles ne Kosove ka pak, nuk jane ne numer.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Lol, lol , lol.

Albin Kurti i prinė listės sė Vetėvendosjes

Albin Kurti do ti prijė listės sė Vetėvendosjes nė zgjedhjet parlamentare tė 12 dhejtorit. Lista me 110 kandidatė pėr deputetė nga ky subjekt politik u publikua sot....
    Postuar: 12:37:02 / 11.11.2010

Emrat e kandidatėve nė listė janė tė renditur sipas rendit alfabetik. Lideri i kėsaj lėvizjeje, Albin Kurti, u shpreh i bindur se qytetarėt e Kosovės me 12 dhjetor do tė votojnė pėr ndryshime. Ai tha se Vetėvendosja angazhohet pėr institucione qė janė nė shėrbim tė qytetarėve e jo qė qytetarėt tė vėhen nė shėrbim tė pushtetit. Pjesė e listės zgjedhor tė Vetėvendosjes janė edhe Rexhep Selimi, Florin Krasniqi, Hysamedin Ferraj dhe personalitetet tė tjera. Para publikimt tė Listės, Lėvizja Vetėvendosje zyrtarizoi koalicionin me pesė subjekte tė vogla politike nė mesin e tė cilave edhe me Lėvizjen pėr Bashkim qė drejtohet nga Avni Klinaku. Ky i fundit do tė jetė kandidat pėr deputet nė listėn e Vetėvendosjes.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •