Tash Kjo Qever E Koruptuar Dhe Kriminele E Kosoves Mban Takime Secrete Me Serbin Per Ndarjen De Jure Te Kosoves Dote Dalin Te Gjitha Ne Shesh Shum Shpejt
Tash Kjo Qever E Koruptuar Dhe Kriminele E Kosoves Mban Takime Secrete Me Serbin Per Ndarjen De Jure Te Kosoves Dote Dalin Te Gjitha Ne Shesh Shum Shpejt
une balit e di besoi shum ma mire se ti
por ti se di a e din qe mas keti termi VETEVENDOSJE
mshifen e maskohen disa rrugaq pulagji pllumagji njerz me dy kemb por pa tipare te njeriut
po ma thuaj vetem nji aktivist apo antar te vetfundosjes qe eshte normal e qe i ngjan sa do pak njeriut
te lutem ma thuaj cili eshte ai
dilni more mledhnio vez more ju e mos um lodhni shum per politik pash neren
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
ALBINI DHE "VETVENDOSJE!" me program kombėtarė do tė zgjojnė shpirtin e vėrtet tė shqiptarėve nė Kosovė!
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
BAC, U KRYMB!
POR BAC , SHPRESA PO KTHEHET ME "VETVENDOSJE!"
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EdiR : 20-08-2010 mė 09:14
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
o llap nuk ke nevoj te behesh nervoz ngase askush nuk te ka faj ty qe je mbrojtes i qeveris ne ket forum,dhe thue qe ne levizjen VETEVENDOSJE nuk paska njerze e kjo eshte nje akuze e rend o vlla i dashtun ngase me kete qe thua ti po e argumenton ate qka thot qeveria antikombetare e kosoves per popullin shqipetar
tu kisha lutur shum te kerkosh falje njerzve sepse nese ata nuk jan njerz siq thua ti atehere hiq me pak njeri qenke edhe ti ok tungat jeta
"VETVENDOSJE!" do ta ngris Kosoven nė nivelin qė i ka hije.
Kosova bashk me Shqipėrin do tė bėhen shteti i cili do tė dominoi gadishullin Ilirk!
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
BAC, U KRYMB!
POR BAC , SHPRESA PO KTHEHET ME "VETVENDOSJE!"
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EdiR : 20-08-2010 mė 09:12
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
Krijoni Kontakt