Close
Faqja 28 prej 187 FillimFillim ... 1826272829303878128 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 1865

Tema: Albin Kurti

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    ALBINI DO TA KTHEI DINJITETIN SHQIPTARĖ KĖSAJ TOKE ARBĖRORE!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC, U KRYMB , E HASA ME ANTISHQIPTARĖ TĖ TJERĖ LAVDĖROHET ME KRYMBJEN E KOSOVES.
    E MORE BAC , SA KRIJESA KA QASJE NĖ INTERNET , UFFF , EDHE ATA ME TRU ANTIK!

Albinin nuk dėshirojn njė pjesė e madhe e policit qė ta arrestojnė.

Shpifsa si ky nitaj e kan treguar veten gjat , shumė gjatė

Qy fatlumi , se disa nga familja nitaj kan pas valu flamurin e jugosllavis edhe mbas vitit 90 nėpėr dasma e ahengje.

Mos bjer shkrime tė jugosllavėve kėtu , tė lutem!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar Maska e Dardania antike
    Anėtarėsuar
    02-02-2010
    Vendndodhja
    Dardani
    Postime
    184
    Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin

Kili
    BAC, U KRYMB , E HASA ME ANTISHQIPTARĖ TĖ TJERĖ LAVDĖROHET ME KRYMBJEN E KOSOVES.

Albinin nuk dėshirojn njė pjesė e madhe e policit qė ta arrestojnė.

Shpifsa si ky nitaj e kan treguar veten gjat , shumė gjatė

Qy fatlumi , se disa nga familja nitaj kan pas valu flamurin e jugosllavis edhe mbas vitit 90 nėpėr dasma e ahengje.

Mos bjer shkrime tė jugosllavėve kėtu , tė lutem!

Ti kili mos bej promovim te patriotizmit neper internet si ata te UCK-se qe i dergojne komunikatat permes Zvicrres dhe thone se jemi duke vepruar ne cdo pjese te territoreve shqiptare.Atyre ju zune armatimi duke kontrabanduar ne Bllace dhe thirren kinse per patriotizem.Kuj ia rruan b.y .th.e.n keta te UCK , AKSH.Grupe mafiozesh qe luften e bejne me internet.hahaahahah
    tamam sikur patriotizmi yt .Cka bere ti per kombin me thuaj.Ti njeri i politizuar dhe vrapues e servil mbas butakeve te politikes-politikanve .
    Ti qe mohone prejardhjen tende Dardane .Dhe cirresh se jam shqiptar sikur kur e permend emrin dardan te duhet se sheh vampirin.Nuk mund te ikesh nga vetja jote o kok tul.Populli Dardane eshte krenaria e civilizimit te Evropes e botes.Ia ka kaluar edhe atij Grek ,kinez,babilonise ,egjiptit etj. Thuajse nuk lexon fare ne kete forum por veq shkruan paraulla pa krip dhe akuzon.
    Nga dinastit e fisnikeve Dardanet kane krijuar shume shtete ata krijuan Trojen e lavdishme ,pastaj romen,britanin e madhe ,francen ,gjermanin ,skocin etj.Kaq dine ti sa nje pul.

Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838

Kili

O njeri antik!
    Nuk jam unė , po je ti problemi , o i thym!
    Deklarimi i yt , qė "rastėshisht" ishte edhe i him goves , se qenke dardan , po te bejka ty mė dardan se tė tjerė shqiptarė ?!
    Shko virru dika o balosh!!!

Dardania , si pjesė e Ilirisė , sot jan shqiptarėt qė banojn nė trojet e veta antike Dardane dhe jan shqiptarė do tė jen tė tillė pėrgjithmonė.
    Krijesa pa identitet si puna e jote dhe e him govnes me disa tė tjerė , nuk do tė arijė mė largė s sa tė krijoi njė minoritet me numėr diku sa minoriteti turk a malazez nė Kosovė. Hasa ta vizaton edhe ty ni yll nė falmurin e bosnes .
    Pra ki shpres se deri sa tė vijn nė pushtet shqiptarėt nė Kosovė , mund tė llomotitėsh pėr magjuphanet e kėtij lloji.

JAM SHQIPTARĖ ME PREJARDHJE DARDANE/ILIRE DHE JAM KRENAR !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KILI MERTURI : 06-05-2010 mė 14:47

Anėtarėsuar
    02-02-2010
    Vendndodhja
    Dardani
    Postime
    184
    Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin

Kili

O njeri antik!
    Nuk jam unė , po je ti problemi , o i thym!
    Deklarimi i yt , qė "rastėshisht" ishte edhe i him goves , se qenke dardan , po te bejka ty mė dardan se tė tjerė shqiptarė ?!
    Shko virru dika o balosh!!!

Dardania , si pjesė e Ilirisė , sot jan shqiptarėt qė banojn nė trojet e veta antike Dardane dhe jan shqiptarė do tė jen tė tillė pėrgjithmonė.
    Krijesa pa identitet si puna e jote dhe e him govnes me disa tė tjerė , nuk do tė arijė mė largė s sa tė krijoi njė minoritet me numėr diku sa minoriteti turk a malazez nė Kosovė. Hasa ta vizaton edhe ty ni yll nė falmurin e bosnes .
    Pra ki shpres se deri sa tė vijn nė pushtet shqiptarėt nė Kosovė , mund tė llomotitėsh pėr magjuphanet e kėtij lloji.

JAM SHQIPTARĖ ME PREJARDHJE DARDANE/ILIRE DHE JAM KRENAR !

Pula mund te fluturoj si Shqiponje por Shqiponja nuk mund te ec si pul.

Sa kunderthenes je ,tregon se e ke me te ndime ,neper odat e drenices e ke marr mesimin ,me qaj rusi perpara ,duhan kaqak dhe cifteli ,pordh e piskam deri ne sabah.
    Zotrote nuk jemi te gjithe ata siq kemi qen si ti .Disapo ecin , e disa po mbesin ketu e 500 vjete me baben sulltan.
    Ne daq me dite Dardanet po permenden ne histori para ilireve.Dardanet po del se kane qene populle me i organizuar si ne aspektin shteteror ,popullor po ashtu edhe gjeografik.Iliret i kane perfshi disa fise tjera te qthurura ,te organizuara dobet,te pa perspektiv ne zhvillim ,te ngashyer nga lufta per pushtetin qe kurr nuk e kane pasur.Civilizimi Dardan eshte vula e civilizimit antik te Evropes.Ia ka kaluar edhe atij Grek ,e mos te flasim per Romak sepse i shin Trojanet dardan apo dardanet qe e themeluan Romen dhe shume shtete tjera.Nuk bej qejf por jane fakte qe per qdo dite po zbulohen.Nga kjo del se Shqiptaret-si pasardhes te Albaneve ,qe kane qene pasardhes te Ilireve dallojne me dardanet apo kosovaret . Ne dardanet mundemi me qene vellezer me Iliret por me Albanet dhe me Shqiptaret vija ndarese shkone me gjere sikur qe munden me qene Ruset me Kroatet.
    Cka lind shqiptar shqiptar mbetet ,cka lind dardan dardan mbetet e cka lind magjup magjup mbetet.Ke pare ti nje zezak te thote se une jam shqiptar ,apo magjup.Deshira eshte tjeter dhe deklarimi por e verteta eshte krejtesishte tjeter .Magjupi kurr shqiptar nuk behet as zezaku. apo dardan.
    Sa i perket asaj se ti e ndien veten se je shqiptar udha e mbar te qofte ama jo ne dardani.Te gjitheve qe nuk jane dardane kemi me i perzene nga Dardania ,Dardania etnike e antike eshte gjaku im i paster.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dardania antike : 07-05-2010 mė 02:38

Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838

Kili

A po ja qėllon punen e historis , sic po mundohesh me ja qėllu se ku kam mar mėsim une?

Mesiguri po.

Nuk e sjkarove , sa rastėsi ėshtė kjo teori me atė tė him goves dhe tė ideve tė shkijeve pėr coptimin e kombit shqiptarė?!!!

Shkijet qe 100 vjet jan mundura tė mbjellin pėrcarje nė kombin tonė, dhe ja tash po duken rezultatet e para si puna e jote "akademik" antik!

Po vun pi kompleksi se je "akademik" o qyqan.
    Akademikėt e vėrtet nuk bėj kėshtu !
    Trego sė pari ku i ke marrė mėsimet ti pėr veti e mos ja fut kot pėr tė tjerė . Njof unė kėsi "akademik" , dhe me ta i kam mbushur kantat e plehit edhe mėheret.

Dmth ti edhe haptas ppo e pėrkrah gjenocidin e shkijeve ndaj shqiptarėve nė Kosovė me shprehjen :

"Sa i perket asaj se ti e ndien veten se je shqiptar udha e mbar te qofte ama jo ne dardani.Te gjitheve qe nuk jane dardane kemi me i perzene nga Dardania ,Dardania etnike e antike eshte gjaku im i paster."

Akademik i fort bre.
    Ti sigurish duhet me qen antarė i akademis sė serbis me kėsi ide!

Po tė hudhi edhe ty nė pleh ,special atė , qė nuk riciklohet se mund tė sjell kokėqrje edhe gjeneratave tė tjera po u ricikluan farat si e jotja!

Anėtarėsuar
    02-02-2010
    Vendndodhja
    Dardani
    Postime
    184
    Mesimet i kam marre ne shqiperi ,ne shkollate evropiane ,te asaj Greke midis shqiperie.Pse cfar te keqe ka .

Ktheju temes o komuniste i regjur.Ka marr fund komunizmi i kuq Rus.Dhe albini me ty jane pioneret e vonuar te komunismit proletar.
    Kush hek dore nga e kaluara eshte i asmiluar.Kush e bene nga mosdija eshte i deshtuar .Kush e bene me vetedije eshte tradhetar.
    Nese prinderit e tu nuk jane prinderit e tu,i bjene qe une jam Papa i romes.
    Nese une e dij se kam qene dardan ,del se edhe jam dardan.Nese ti mendon se ke qene dardan dhe tash je shqiptar do te thote se ke heq dore nga ajo qe ka qene.Nese jane dardan dhe shqiptar te njejtat etni pse je kunder argumento nese ndryshojne prap argumento se me fraza te thata del se je i pa shkoll.Sa po sillesh lart e poshte eja te mesoj dhe e kryen nje fakultet.
    Me dhimbsesh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dardania antike : 08-05-2010 mė 05:36

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    [QUOTE=KILI MERTURI;2702967]ALBINI DO TA KTHEI DINJITETIN SHQIPTARĖ KĖSAJ TOKE ARBĖRORE!

hahahhahahaha!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    [QUOTE=Llapi;2699525]Njė urdhėr i ri arresti pėr Albin Kurtin
    NEXT: Limaj, Thaci Kupa ........

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    [QUOTE=MARGUS;2705003]
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    Njė urdhėr i ri arresti pėr Albin Kurtin
    NEXT: Limaj, Thaci Kupa ........
    dhe ti je i lumtur
    ani ani..

Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838

Kili

Sa mir i ka msu titoja e hima argat e vet.
    Nuk ja huqin asnjė shkronjė se jo fjalė.

Kur dukush ua qet mijt nė ledin , nuk kan argumenta po mundohen me tė sharra , kualifikime e ckado tjetėr vetėm qė ta tėheqin vėrejtjen dikah tjetėr.

Ani i shkolluar nė shkollat evropiane greke nė Shqipėri.
    grkėt jan populli mė i pashkolluar nė evrop , e tash ata po vijn nė Shqiėri e po na mėsojkan neve.
    Mė vjen mirė se rezultati qenka ai i prituri , si puna e jote antik!

Paska marr funed komunizmi i kuq rus a?!
    Ti je ende gjallė o pleh komunist titst-govist!
    Derisa farra e juj tė humbet ka me pas qasi komunizmi . Ju jeni le nė qerdhe antishqiptare , dhe gjith jeten do ta dedikoni aja cfarė ju ka mėsuar shkolla #evropiane" e titos e himes.

Po ta pėrseris , njė minoritet dardan mund edhe tė krijohet nga mbeturinat e idealeve titsto-goviane , se kjo ėshtė doktrina moderne e shkatrrimit tė kombit shqiptarė.
    Por do tė jeni aq pak , sa do tė zhdukeni edhe mė shpejt se sa cfaqeni.

Jan munduar tė na ndajnė e pėrqajnė edhe me gjenocid, e nuk kan mundur, tash as me axhent e tipit tėnd nuk do tė arrijnė.

Ani ti dardan , shko bėri analizat e gjakut , se ki me dal gjithcka tjetėr veq jo dardan.

Dardanėt e vėrtet jan shqiptarė sot dhe krenohen me Dardani e Shqiptari!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KILI MERTURI : 09-05-2010 mė 09:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •