Close
Faqja 30 prej 187 FillimFillim ... 2028293031324080130 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 1865

Tema: Albin Kurti

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    ALBINI DO TA KTHEI DINJITETIN SHQIPTARĖ KĖSAJ TOKE ARBĖRORE!

Pėr antishqiptar e hidhur , por e vėrtet!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC, U KRYMB , E HASA ME ANTISHQIPTARĖ TĖ TJERĖ LAVDĖROHET ME KRYMBJEN E KOSOVES.
    E MORE BAC , SA KRIJESA KA QASJE NĖ INTERNET , UFFF , EDHE ATA ME TRU ANTIK!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar Maska e Dardania antike
    Anėtarėsuar
    02-02-2010
    Vendndodhja
    Dardani
    Postime
    184
    Do te ja kthen dinjitetin Komuniste popullit.
    Albini po e mashtron veten se do te sheh se sa i vetmuar qe eshte.
    Pastaj ,do te vajtoj per kohen e humbur.
    Politikas nuk behet me student te deshtuar,maturante qe iken nga oret e mesimit dhe as te pa pune qe frekuentojne rruget e Prishtines dhe thyejn monotonin me idet iluzore dhe te mjegullta te Albinit.
    Tash qe ka dal vera dhe zezarvatet ,Kosovaret kur po ulebn ne sofer po thone gezuar per konceptin e Albinit dhe specat e perzhiten te Krushes se Madhe .

Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    ALBINI SHPRESA E VETME SHQIPTARE NĖ KOSOVĖ!

Ku me mar mi "mashtru" Alibi ket popull tė vuajtur nga mashtrimet antishqiptare.

Ky mashtrim ėshtė i pastėr dhe pėrparimtarė .

Po shifet kush mashtroi popullin .
    Pėr 10 vjet him gova e mbajti rexhimin e milloshit nė Kosovė duke mashtruar popullin.
    Tash 10 vjet mbas luftes pėrzierja him gova hasė tasi e kllapa e tyre antishqiptare po i mban nė mjegull duke i udhėhqur me korrupcion , rrena , hajni keqperdorime...

Kili
    BAC ,U KRYMB E HASA ME SHOKĖ ANTISHQIPTARĖ PO LAVDĖROHET ME KRYMBJEN E KOSOVES.

Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin

Ku me mar mi "mashtru" Alibi ket popull tė vuajtur nga mashtrimet antishqiptare.

Pėr 10 vjet him gova e mbajti rexhimin e milloshit nė Kosovė duke mashtruar popullin.
    Tash 10 vjet mbas luftes pėrzierja him gova hasė tasi e kllapa e tyre antishqiptare po i mban nė mjegull duke i udhėhqur me korrupcion , rrena , hajni keqperdorime...

Kili
    Kili,

Ata qe jane kunder Albin Kurtit dhe Levizjes Vetenedosje, atyre ju mungon shkau dhe srbija. Ata jane minoritare qe nuk deshrojne bashkimin kombetar por ata deshirojne qe Kosova te jete province e Serbise me autonomi te zgjeruar ne kuader te serbise. Keshtu qe nuk ja vlene te humbish kohe dhe nerva me keta njerez.

Pershendetje Ariani-Tb
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Anėtarėsuar
    02-02-2010
    Vendndodhja
    Dardani
    Postime
    184

Kili
    BAC ,U KRYMB E HASA ME SHOKĖ ANTISHQIPTARĖ PO LAVDĖROHET ME KRYMBJEN E KOSOVES.[/QUOTE]
    -------------------
    O injorant nuk te ka mbajt kush me zor as him rugova por nuk ke pas b.y.th. e je serviluar.Tash me del trim mbi trima .Kur deshen mos me duruar serbine dolen ne mal dhe ia kthejten pushken dhe u pa se sa ndikim dhe pushtet kishte him rugova mbi ta ,asgje se kot nuk i thane Banan Republik.Dhe mos harro se nuk e kapen luften per shkakt te trimerise sepse te gjithe jemi njerez njesoj kemi shpirt,gjymtyr,familje ndjena ,dshira ,frige etj .por e kapen pushken nga zori se nuk patem qare ,ishte kulmi i perbuzjes qe na benin Serbet dhe kulmi i paaftesis se him rugoves se deshtuar.

Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838

KOSOVA KA NEVOJ PĖR NJĖ POLITIKĖ TĖ PASTĖR KOMBĖTARE.
    POLITIKĖ QĖ DO TA NGRIS KĖTĖ POPULL MORALISHT DHE NĖ TĖ GJITHA ASPEKTET TJERA!

Kili

O njeri antik, pse po mundohesh me me komentu mua , nė vend se tė provosh tė vish me alternativė.

Kjo tregon edhe njėhr se sa nxėnės i rregullt i sistemit komunist-titist-govian ke qenė.
    Nuk ke alternativ , dhe hajt tash tė pėrpiqesh tė japėsh mend .

Ku pi din ti se unė nuk kam pasė b.y.th e qenkam serviluar.
    Je ti ai qė nė tė vėrtet ke bėrė kėtė punė.
    Unė bile mund tė vij nė kėtė konstatim nga ajo cafrė shof nė emblemen qė e pėrdorė.
    Pastaj , duke marrė parasysh se je antishqiptarė tė bėn tipik servil !

Anėtarėsuar
    02-02-2010
    Vendndodhja
    Dardani
    Postime
    184
    Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin

Kili

O njeri antik, pse po mundohesh me me komentu mua , nė vend se tė provosh tė vish me alternativė.

Kjo tregon edhe njėhr se sa nxėnės i rregullt i sistemit komunist-titist-govian ke qenė.
    Nuk ke alternativ , dhe hajt tash tė pėrpiqesh tė japėsh mend .

Ku pi din ti se unė nuk kam pasė b.y.th e qenkam serviluar.
    Je ti ai qė nė tė vėrtet ke bėrė kėtė punė.
    Unė bile mund tė vij nė kėtė konstatim nga ajo cafrė shof nė emblemen qė e pėrdorė.
    Pastaj , duke marrė parasysh se je antishqiptarė tė bėn tipik servil !
    Sa i perket flamurit Dardan qe e kam postuar ,ate e beje si shenje e identitetit te kombit tim .Te thash se flamurin nuk e ka dizajnuar Hima ,eshte rrene .Por flamuri do te pesoj ndryshime ne te ardhmen .Po harrone se ne ate kohe LDK -ka qene levizje gjithe shqiptare nen Jugosllavi dhe ka pasur shume atdhetar dhe njerez te medhenje te shkences dhe artit.Dhe flamuri eshte ide e tyre dhe jo e himes sepse Hima ka qene tere kohen i pite dhe nuk ka dite se cka po ndodh.Edhe ata nuk e shpiken sepse simbole te flamurit kane ekzistuar me heret dhe ata vetem kane bere kombinime qe mendoj se nuj jane te perkryera.
    e kkote me quane rugoviste ,as enveriste nuk jame as zogiste ,po ta lehtesoj jame i vijes dhe konceptit te njeriut ,patriotit dhe politikanit me te madhe HASAN PRISHTINA.

Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838

Kili

Dardania antike , tė lutem mos na prek HASAN PRISHTINĖN.

Unė e di se nė kėtė flmur ka element kombėtar shqiptarė tė pakontestushėm .
    Problemi ėshtė se hima e ka keqpėrdor kėtė , dhe pa mar parasysh se kush e ka idealizuar kėtė flamur , hima ja ka humb vlerat.

Nuk mundesh me qen edhe me HASAN PRISHTINE edhe me propagandu njė komb tė paqenė!
    Kjo ėshtė paradox i llojit tė him goves.
    Ai nė njėren anė pėrdorte njė flamur me simbole shqiptare , nė anėn tjetėr bisedonte e shkruante marrveshjeme milloshin.

Pėrcaktohu se cfarė je , dhe rri aty ku ta merr mendja se i takon , por mos keqpėrdor historin dhe personalitete e mėdha kombėtare!

Anėtarėsuar
    02-02-2010
    Vendndodhja
    Dardani
    Postime
    184
    I nderuari Kili .Po e sjell kete tem ne debat mes meje dhe teje pa ofendime .

1.Une per Albinin kur them se eshte komuniste-majtiste kjo dmth. se ka ide majtiste si ne te menduarit politik,veprimit politik dhe programit socio -politik.
    Te debatojm nje nga nje qeshtjet .Edhe une e njoh Albinin dhe njerezit per rreth shume mire se komunikoj.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar mė parė nga Dardania antike Lexo Postimin
    Adem Demaci dhe Albin Kurti,komunista?!o zoteri je ne dijeni se cfare flete ti,kush je ti ta kritikoshe Legjenden e Gjall te shqiptaris Adem Demaci,ke lexuar ti per Bacen Adem,apo vetem fol nga hamendja.

Lumte ne qe e kem Albinin ,dhe mjer Albini qe na ka neve,(Adnan Abrashi) mbante kete titull ne shkrimin e tij!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •