Postuar mė parė nga
Dardania antike
------------------
Per te gjithe ata komuniste ,si te Titos ,si te Enverit ,ketej e andej kufirit ,per mua jane nje shund e kiq i patriotizmit.
Albin Kurti nuk eshte dardan ,eshte fakt .Kushedi ne ate lemsh historik qe eshte mbeshtjell ne Dardani ,ndoshta Albini mund te jete ne RAE.Edhe mund te jete Alban -shqipetar ,por Dardan nuk eshte.
Dardania eshte madheshtia e antikitetit qe ia kalon edhe greqise .
Dardania eshte themeluesja e shume mbreterive,shteteve dhe PORT e madhe e dinastive mbreterore nga Azia e vogel e deri ne Skoci.
Albanet jane veq nje fis Ilir ,i prapambetur,i pagdhendur ,bashibuzukqe siq jane disa forupmist ketu si puna jote ,Kilit ,xhamise( alkaedes) etj etj.
Une se qaje koken per juve qe nuk keni kunder argumente por vetem fyerje.
Deshet e nuk deshet une jam Dardan me familjen time 12 anetareshe,kusherire 402 persona dhe me fise e farefise.
Nuk jam nje Jemi shume .Jemi ajo fije e pakeputur e fisit me te lashte qe krijoi Evropen e civilizuar.Po mos te ishim shume si puna juaj ende do te ushqeheshit me njerez. Dhe as qe do te kishe posur mundesi qe te perdoresh kompjutetin si mjet sepse ishin Dardanet qe shpiken perpunimin e xeheve si arit,argjentit ,hekurit ,bakrit,Ishin Dardanet qe bene stoli prej arit ,mineralit me te vlefshem ne bote.Ishin Dardanet qe farkuan monedhen ( e floririt).Ishin dardanet qe nga ,hekuri krijuan mjetet luftarake ,pastaj mjetet e punes etj etj.Po mos ta kishin nxhjerr hekurin Dardanet nga nentoka dhe me iu treguar se ai perdoret per shumqka ,ti dhe shum forumista do te kishit qene duke ecur kembadores ,ose horizontalisht ,dhe jo vertikalisht apo ulur ne makinen prej hekuri.
Flini Flini.
Shiko faqet e ketij forumi te Historia :
Krijimi i mbreteris Britanike.
Mbreteria Dardane .
Nuk jam vetem une ,por pak si une e pranojne se jane Dardan e te tjeret e mohojne .Zote fali vetmohuset se nuk diojne se cka bejne.
amen.
Krijoni Kontakt