Close
Faqja 159 prej 187 FillimFillim ... 59109149157158159160161169 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,581 deri 1,590 prej 1865

Tema: Albin Kurti

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    ALBINI DHE VETĖVENDOSJE! DO TA BĖJĖ SHQIPĖRINĖ!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!

Sa larg dhe sa efekt bėnė propaganda bindesh shumė kur lexon disa shkrime kėtu.

Tė thuash Albin ishte kundėr : institucioneve demokratike tė Kosoves, Kundėr miqėve ndėrkombėtarė, kundėr Pavarsis sė Kosoves , dhe pohon kėto thėnje me bindje.

Kėta njėrėz jan sikur ata lepujt e laboratorit.

Alini dhe LVV nuk kan qen asnjėher kundėr kėtyre gjėrave .
    kėto jan shpifje nga klani antishqiptarė i hijenave tė mbetura enevriste-titiste-goviane nė Kosovė!

LVV ishte dhe ėshtė kundėr:
    * Institucioneve jodemokratike nė Kosovė (korruptive , mafioze dhe antikombėtare!)
    * Ndėrkombėtarėve qė jan nė vendin tonė jo pėr tė ndihmuar demokratizimin e vendit , por pėr tė drejtuar vendin tonė nė mėnyrė jodemokratike dhe me instruksione antishqiptare tė udhėzuara nga shkijet.
    * Kundėr Pavarsis mashtruese tė Kosoves ( se nė praktikė e kan pa se nuk ka as sovranitet , as ushtri , as kontroll tė kufijve, as kontroll nė rreth 30% tė teritorit!)

Duhet tė kan turp tė gjithė ata qė nuk ulen tė marrin vesh kėto gjėra , po deklarojn muhabete tė qarqeve korruptive tė mbeturinave enveriste-titste-goviane!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KILI MERTURI : 12-01-2011 mė 06:11
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin

Kili

Sa larg dhe sa efekt bėnė propaganda bindesh shumė kur lexon disa shkrime kėtu.

Tė thuash Albin ishte kundėr : institucioneve demokratike tė Kosoves, Kundėr miqėve ndėrkombėtarė, kundėr Pavarsis sė Kosoves , dhe pohon kėto thėnje me bindje.

Kėta njėrėz jan sikur ata lepujt e laboratorit.

Alini dhe LVV nuk kan qen asnjėher kundėr kėtyre gjėrave .
    kėto jan shpifje nga klani antishqiptarė i hijenave tė mbetura enevriste-titiste-goviane nė Kosovė!

LVV ishte dhe ėshtė kundėr:
    * Institucioneve jodemokratike nė Kosovė (korruptive , mafioze dhe antikombėtare!)
    * Ndėrkombėtarėve qė jan nė vendin tonė jo pėr tė ndihmuar demokratizimin e vendit , por pėr tė drejtuar vendin tonė nė mėnyrė jodemokratike dhe me instruksione antishqiptare tė udhėzuara nga shkijet.
    * Kundėr Pavarsis mashtruese tė Kosoves ( se nė praktikė e kan pa se nuk ka as sovranitet , as ushtri , as kontroll tė kufijve, as kontroll nė rreth 30% tė teritorit!)

Duhet tė kan turp tė gjithė ata qė nuk ulen tė marrin vesh kėto gjėra , po deklarojn muhabete tė qarqeve korruptive tė mbeturinave enveriste-titste-goviane!!!
    jo po te bain syt ty e nuk eshte albin-daqiai kunder pavarsis e institucioneve
    kot mundoheni ti mshifni ato
    te gjith e dim se kur shkiet protestonin ne mitrovic kunder pavarsis
    albin-daqiai te nesermit ne prishtin demonstronte dhunshem kunder pavarsis
    edhe aty i kishin ardh ne ndihm disa shkie me plisa te bardh bile
    dhe per qka u protestue ne veri te mitrovices prej shkieve kunder kosoves e shqiptarve e kunder miqve tan nderkombetar albin-daqiqi ka protestue nji dit ma von ne prishtin
    kuptohet me ndihmen dhe urdhnin e shkieve
    edhe kur shkoi ne graqanic e jau pastroi derrave kotarin e ato mbeturina i solli para nderteses se qeveris i paske harrue shum shpejt
    qdo gje qe ka punue albin-daqiqi deri sot kan qen ne dem te kosoves e ne interes te serbis per ket as qe dyshon kush bile
    po ju perkrahsit e ti vazhdone pas ti sepse ne tierat parti skeni vend
    u kan qit partit tiera shkelma perjashta
    pra ini jashtqitja e partive tiera qe ini grumbullue tek albin-daqiq-gllauku
    ja pafshi hajrin
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838

Kili

Komentet e mija janė pėr njerėz qė kuptojnė dicka.

Ata me shkollė 6 vjeqare, le te dialogojn me kolegėt e tyre tė rangut!

Mos tė mė komentoi gjithfar hijene e rrugėve!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Te mbrojsh te verteten nuk eshte anim: animi im i vetem per mua eshte Kosova dhe populli i saj.
    Per personalitetin tim nuk eshte e ndershme pjesmarrja ne nje kuvend si ky dhe te kaloj ne teme duke heshtur.
    Andaj kam mbrojtur nje segment te vetem: kur quhet proserb ,bashkpunetor serbi dhe i vendoset "vic " mbiemer nje atdhetari shqiptar.
    Nderkaq ai mund te kete njeqind gabime sic kane vellezerit e tij ne taborret e tjera te politikes Kosoves, ulni armet dhe gjykoni dhe flisni me gjakftohtesi se nuk i sillni dobi as kuvendit dhe as Kosoves.
    Une jam me te gjithe shqiptaret e Kosoves qe e ndihmojne Kosoven dhe popullin e vet- vetveten pra ,jo mua personalisht... me duket eshte nje gjykim shume fer, dhe nese une gjykohem dhe shahem pse mendoj se ju nuk duhet te vritni dhe te shani dhe ofendoni njeritjetrin dihet ku eshte gabimi per ate qe merr vesh !
    Politikanet ne Kosove edhe kur shahen dhe hahen ne mes une i dua dhe i cmoj kur e bejne per Kosoven, kur e bejne per vetveten nuk i vleresoj ose edhe i gjykoj ne nje teme ose ne nje "ode", jo tu kerkoj llogari por te jap mendimin ku shtjellohet ajo ceshtje....qofshin keta Rugova,Surroi,Thaci,Qosja,Demaci,Ramushi,Albini dhe kushdoqoft tjeter..( bile vetem me Albinin as jam takuar dhe per Albinin nuk kam bere ndonje gje- kushtimisht kjo, se me te tjeret se paku e kam pi nga nje kafe)

ke pershendetje dardaniAU-

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 12-01-2011 mė 10:13
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    albini ala eshte me i vogel ne personalitet se Bllaca.

vite te tera ai eshte solidarizuar me vrasjet ne kosove.

dicka i ka pelqyer ne kte lloj metode polpotiste.

megjithate te shohim se si do reagoje mbasi te shohe mire fytyren e kundershtarve..
    megjithse disa nga ata i ka tash ne parti te vet.
    dhe shum nga fansat e tij jan kulish enveroistesh qose demaqoistesh e khmer ruzho polpotistesh..

kjo e ben albinin te dyshimte..

po koh ka te reflektoje..

------

ja te shohim si do reagojne fansat e albinit ndaj ketij shkrimi per Bllacen.. qe e mora ne bot sot
    --

--

Bllaca thotė se pas luftės janė vrarė 456 njerėz
    (E plotėsuar) Nazim Bllaca nga Ribari i Madh i Lipjanit qė nga njė dhjetori i vitit tė shkuar ėshtė i lirė, por vetėm njė herė ka dalė nga shtėpia pėr t'i rregulluar paksa dhėmbėt. Pėr mė shumė se 365 ditė ai ėshtė errur e zgjuar brenda mureve tė njė shtėpie jo fort tė madhe. Nazim Bllaca, njeriu qė kishte marrė mbi vete shumė vepra penale, duke denoncuar edhe shumė tė tjerė, ndonėse mund tė lėvizė i lirė nga 1 dhjetori 2010, vetėm njė herė ka dalė nga shtėpia. Ai pret qė nė janar tė vitit tė ardhshėm tė nisė procesi gjyqėsor, tė cilin ai e quan "maratonik". Aty pret tė ndriēohen tė gjitha krimet e pasluftės. Pret po ashtu edhe dėnim pėr vete deri nė 40 vjet burg.

Ai i tha se pėr herė tė parė qė pėr gjashtė muajt e parė tė pasluftės nė Kosovė janė vrarė 456 njerėz, ndėrsa pėr 12 muaj 600. Bllaca e fut veten nė mesin e atyre qė kanė marrė jetėn e kėtyre njerėzve.

Bllaca ka pohuar se aktakuza do tė ngrihet ndaj tij dhe ndaj tė gjithė atyre qė i ka i pėrmendur nė akuzė. "Pėrafėrsisht janė diku 12 persona. Ėshtė Azem Syla, Ekrem Jashari e teposhtė. Deri tek ata qė pėrpiqen t'i fshehin provat e Bllacės. Ėshtė fjala pėr krimet e pasluftės. Deri te Hysri Rama, pėr shembull, i cili deri ditėn kur ėshtė kryer atentati ndaj meje ka qenė non stop me mua dhe Qazim Shabanin". Bllaca po ashtu i ka gazetės se ka gisht edhe nė kėrcėnimin e dėshmitarėve pėr disa raste tė inkriminuara. "Ka pasur kėrcėnime, ka pasur pėrcjellje tė porosive me anė tė ndonjė shkrese apo diēka tjetėr. Kryesorja nuk kemi ndenjur bash rahat nė procesin 'Limaj'. Mua mė vjen mirė qė Fatmir Limaj ka thėnė mė 3 dhjetor 2009 nė 'Klan Kosova', kur ka dalė me Jakup Krasniqin, qė kriminel si Bllaca ka pasur pas luftės. Ėshtė e vėrtetė qė kam qenė kriminel, po vetėm me njė nuk pajtohem me Limajn, sepse ai ėshtė dashur tė thotė se Bllaca ka qenė njė minikriminel edhe gjatė luftės. E kupton kėtė Limaj ēka do tė thotė. Besoj se kur ta lexojė gazetėn prapė do ta kuptojė ēka po i them", ėshtė shprehur ai. I pyetur se ndjehet kriminel, Bllaca ėshtė pėrgjigjur: "Unė e kam bėrė njė vepėr penale shumė tė rėndė, shumė tė keqe, dhe njė kohė jam mburrur me atė vepėr, kam qenė krenar. Ėshtė fjala pėr vrasjen e Ibush Kllokoqit. Edhe ai ka qenė pjesė e kėsaj shoqėrie, pjesė e Kosovės...". Ndėrkaq nė pyetjen se a i vjen keq qė ia ka marrė jetėn kėtij njeriu, ėshtė pėrgjigjur: "Po, pendohem pėr atė ... Pasi qė ėshtė kryer vepra, kemi ngrėnė darkė nė restorantin 'Qafa' dhe kuptohet tė nesėrmen apo tė pasnesėrmen ka pasė shkruar njė e pėrditshme. Meqenėse edhe shtypi nė atė kohė u ka ikur kėtyre vrasjeve, sepse pėr gjashtė muaj nė Qeverinė e Hashim Thaēit janė vrarė 456 persona. Gjatė kohės sė Qeverisė sė Pėrkohshme. Ndėrsa pėr 12 muaj 12 qershor 1999 30 qershor 2000 janė vrarė 600 persona. Nė kėtė numėr unė njė vrasje e kam kryer...". Bllaca thotė po ashtu se ka asistuar nė vrasjen e Salih Gashit. Ndėrsa pėr pohimet e Azem Syles se nuk e njihka, ai thotė se provat tregojnė tė kundėrtėn. Unė e kam akuzuar Azem Sylėn se ėshtė i implikuar tek Adem Salihaj, tek Ibush Kllokoqi, te tė gjithė, por ēka ėshtė mė interesant pėr mua dhe qė mbetet enigmė ėshtė sesi ėshtė e mundur qė ky person tė na angazhojė ta vrasim njė mik tė shtėpisė sė tij. E kam fjalėn pėr Ismet Arifin... Vėllai i Ismetit (Arifit v.j.) ėshtė baxhanak me Shpresim Ukėn. Tė dy kėta janė tė martuar me mbesat e Azem Sylės. I pyetur se ēka dini pėr Sigurimin e Atdheut, Bllaca pėrgjigjet: "Unė as tė mitė nuk i kam njohur. Pėr shembull: unė e kam pranuar publikisht qė nuk e njoh Kadri Veselin, nuk e kam njohur Kadri Veselin, as si 'Lul' as si Kadri. Domethėnė dihet kush e ka pasur shtyllėn e veēantė. Sa i pėrket Sigurimit tė Atdheut, kur ėshtė vrarė Tahir Zemaj, mė 4 janar 2003, kam dėgjuar, por kurrė me kėta njerėz nuk kam pasur kontakt. Absolutisht".

* * * * * *

Bllaca: Kam qenė kriminel, meritoj punė nė MPB

Nazim Bllaca nga Ribari i Madh i Lipjanit, i cili nga dhjetori i vitit tė kaluar ėshtė i lirė, vetėm njė herė ka dal nga shtėpia pėr tė rregulluar dhėmbėt. Pėr mė shumė se 365 ditė ai ėshtė errur e zgjuar brenda mureve tė njė shtėpie jo tė madhe. Krejt kohėn e ka kaluar duke e lexuar Kodin Penal tė Kosovės, gazetat e duke shikuar lajmet.

Nė njė intervistė pėr Kohėn Ditore, pėr herė tė parė ka deklaruar se pėr gjashtė muajt e parė tė pasluftės nė Kosovė janė vrarė 456 njerėz, ndėrsa pėr 12 muaj 600, duke e pėrfshirė edhe vetėn nė mesin e atyre qė kanė marrė pjesė nė vrasje.

Ndėr tė tjera, ai ka thėnė se ka qenė anėtar i PDK dhe ka qenė “nėntokė e PDK-sė”. “Nuk dihet. Mund tė ndodhė qė nuk e lėshoj PDK-nė, por sė pari duhet qė PDK-ja tė sitet mirė dhe tė pastrohet”, ka deklaruar Bllaca.

Ai ka thėnė se nuk ka dalė nė zgjedhjet e fundit pėr tė votuar, pasi qė, siē ka thėnė ai, "mė duhej tė shkoja me sigurim nė shkollė. Nuk kam dashur tė shqetėsohen njerėzit". I pyetur se disa nga njerėzit qė i ka akuzuar kanė konkurruar nė zgjedhje dhe kanė marr vota, dhe nėse edhe ai do tė konkurrojė nėse nuk dėnohet apo kur tė del nga burgu, Bllaca ka thėnė se beson qė PDK-ja do t’ia “gjejė” ndonjė punė.

“Nėse kėta (PDK) e marrin ndonjė resor tė rėndėsishėm, si pėr shembull Ministria e Punėve tė Brendshme, besoj se do tė ma gjejnė njė vend pune. E meritoj, se edhe unė bajagi njėfarė krimineli kam qenė. Besoj se ma bėjnė njė vend. Unė nuk lypi shumė, njė zyre tė vogėl”, ka thėnė Bllaca.

Shpėrndaje Kthehu | 12.01.2011
    Ty do te bejm prokuror te shtetit se i nje te gjith kriminelt e Kosoves,jau din veprat jau din berthamen aty je i mirse ardhun,shliro vendin nga keta kriminel gjakpirs.

zene nga llapi 12.01

Mesiguri ky ka menduar njė dhomė tė vogėl nė psikiatri...

Azemi 12.01

po me te vertet e meriton se edhe keta qe jan ne pushtet ma te mir s,kan qen,ai bile po e pranon se ka bere vrasje e keta te msheftit jan shum ma te rrezikshem.bllaca po tregon per vrasje pasi e ka perfunduar me to e keta te pushtetit ende spo dalin publikisht te tregojn per krimet e kryera vetem se ndoshta planifikojn edhe ndonje vrasje te re.

nga ferizaj 12.01

po qka me komentu po shihet qart kush asht pdk

qamili 12.01

o luje bllac luje tash te ka ardh radha edhe me zgidh, por ti ende nuk e ke krye punen qe e ke nisur ti po i dishke 600 vrasje ne vit atėher pse nuk po qelesh deri ne fund e pastaj te shohim per naj ministri me ta dhan ne dor e ti vet kie me udhheq ashtu siq din e deshiron por prap po te lutum qelu krejt se ska njeri se qka te ban.e pershendesum shum redaksin.

i sigurt isa mustafa 12.01

E meriton bile ma shum se nji zyre te vogel

taro 12.01

Po cilen "zyre" o Bllace, budalle si ti ka sa te duash ne Kosove qe vrasin njerz per llogari te huaj. Nese vertet je aj qe deklaron vete se ke marre pjese ne vrasje, ti meriton vetem karriken elektrike. Qesh ma se miri aj qe qesh i fundit ! PDK si parti dhe udheheqsit e saj nuk dot merren me budalle si ti, si duket ata qeshin ma se miri !!!

muriqi 12.01

KREJT KOSOVA E DINE QE AHMET KRASNIQIN,TAHIR ZEMEN,KOMANDANT DRININ,SMAJL HAJDARIN,XHEMEIL MUSTAFEN MAKOLLIN E ATAENTATET E SHUMTA NDAJ IBRAHIM RUGOVES KANE QENE TE ORGANIZUNA NGA PDK EDHE SHIK TE UDHEHEQUN NGA HASHIM THAQI,AZEM SYLA,KADRI VESLI E SALI VESELI

SAMIA 12.01

ju jeni Psikopat, ju keni vendin nė njė Zyre tė vogel nėn dheun e Serbis e jo tė Kosoves.

Kanibali 12.01

kuje bllaca bre kta te pdk njajt jan kriminela her behen kunra njenit her tjetrit po skan ftyr sepse e kan vjedh popullin ju rrini ku jini dhe tregone te verteten dhe mos u kthe mbrapa po mbaj fjalet e tua

nismatari 12.01

SHUME KRIME KANE BA SHIK QE KA QENE MACA E ZEZE PER KOSOVEN PASE LUFTE,E PER FATE TE KEQE EDHE JANE NE STRUKTURA TE LARTA PARTIAKE TE PDK EDHE TE SHIK

HASHANI ZVICER 12.01

malokun e kane vra ata qe jane ne politik ne pdk e ne shik

imrija 12.01

po more pse jo nji zyrė te vogel jo po drejt ne parlament se shefat i ke aty si Psh.Azem Sylen e shum te tjer ti bile pak ma i sinqert se po tregon, po ma mir dil me Emra e le te pastrohet ma teper se gjysma e parlamentit...

Berlini 12.01

Bllaca e ka pranu krimin qe ka ba ne Kosove,po pse nuk merret ne pytje Azem Syla Kadri Veseli,Sali Veseli qe jane fajtoriet kryesore per krejt krimet qe kane ndodhe ne kosoven paslufte

selimi fushe kosove 12.01

Po ate e dime edhe ju kanibal edhe shume pjestar te pdk dhe te gjithe pjestaret e organizates enveriste staliniste milloshiviqiane terroriste e SHIKUT

PRISHTINA 12.01

kta duhet me shpall hero i kosoves sepse thaqishave ju ka hjek masken

nia 12.01

Po ate e dime edhe ju kanibal edhe shume pjestar te pdk dhe te gjithe pjestaret e organizates enveriste staliniste milloshiviqiane terroriste e SHIKUT

PRISHTINA 12.01

ky eshte hero qe i ka treguar te verteten

avni 12.01

Ti zotni Bllaca e ke vwndin ne Karrike Elektrike po medet qe s'na k qillu

arben 12.01

nga enver sikiraqa jan te vram disa nga kita aje esht sherbimi i ibrahim rugoves krimineli i serbis qa punon per serbete.

faton 12.01

ti eki venin ne shtime o pseokopat....

durimi 12.01

Bravo ju qoft ,se ju pdk e bllaca po e tregoni te verteten me hajni ,me vrasje e nuk po ja u nin .Kadal beg se ka hendek ka then i menquri.

kola 12.01

ishalla nuk eshte rren kjo qe thua ti

dani 12.01

haahahahahahhhhaah

ahahahaha 12.01

hala flejt je o budall 2011 jem kuku per ksi budall qaka kosova...

burimi 12.01

Ne qoft 1/3 eshte e vertet,qka po thuhet metvertete eshte hero, Se keta kriminelat,henat jan fukcionar te lart te PDK. E ishalla vjen koha e dalin para drejtsis te gjith.

Nexhi 12.01

po te ish shteti si duhet ne te vertet asht duht me te vendos me ni pozit te rendsishme se ata njerzt em sheft nuk kishin bakrimema se tu kishin rujt ty ase i njef te gjith ju si po e tregoni te verteten por sa ka hala ne pdk qe jan ne funksijan po mir se po jav qitni marrinat e tyre ne fush por jan vet ne pozita e po i mbulojn se po te ishin me ni vend demokratik populli i kish denue

mergimtari 12.01

eh more njeri po ti ske vend as ne boten tjeter se ke ba shum krime o psikopat ,ty duhet me vjer ne mes te qytetiti qe met pa krejt populli i koseves edhe me ta pshty gjenazen

lisa 12.01

-Krejt poshtersite qe jane bere pas luftes kane me ju dale ne shesh sepse gjaku nuk humb, jo veq ky po ka me pase edhe shume te tjere qe kane me deklaru si ky se gjaku i te vrareve nuk i len me ba gjumin rehat. Keta njerz te poshter qe e pergjaken Kosoven me gjak te pa-fajshem do ta hane njeri tjetrin. Keta jane sikur hienat, mbarofshin ne ferr te mallkuar me soj e sorllat te tipit te tij edhe te tjerve qe jane maskaur me maska politikanesh.

Limi 12.01

Ky dihet qe eshte njeri i semure,idiot, skizofrenik, psikotik po ata qe merren me te jane edhe me te semure

burim krasniqi 12.01

Oj Bota sot ma e forta, ndrronja rubriken mos e qitni ktu kėt psikopat , a keni ndonje rubrik per shendetsi per qendra korrektuse aa....

fitimi,ferizaj 12.01

Ishalla po vjen dita e po i shtin ne burg keta kriminela,hena te gjith kryesin e lart te PDK- edhe disa te AAK.

Nexhi 12.01

Ishalla po vjen dita e po i shtin ne burg keta kriminela,hena te gjith kryesin e lart te PDK- edhe disa te AAK.

Nexhi 12.01

Nuk di ti a po shpresoi ke se do te kesh ven mate mir e po flet haptas pa u gjyku as nje njeri,kur dikush pendohe per gjerat si i kalon gjat jetes ai le qe smenon per shpresa se nje dit do te behet minister, ai menon vetem kalimin e kohes per ti kalu ato sene te ndodhura ,po per tu kthy jetes normale duhe ti meu betu dhe me ja jap vetes nje shanc per mos tu kthy mbrapa e me vazhdu jeten me familje e jo me prrallat e tua se je ba bajat.

ARTI 12.01

jo o zotėri krasniqi nuk asht i semur po e tregon te verteten se kan marr jeta te pafajshme e gjaku i tyre nuk i len rahat ne jet se nuk asht mir ti marresh jet dikujt por ky njeri po tregon se mos umbrohi vetem nga jasht sikur e kemi serbin por keni njerz edhe mren prej kujt me u mbrojt si lojtaret e komtares ton si i jepshin gola veti prej armikut nuk pret mir por qka tbajsh kundershtarit mren qesht ma i rrezikshem e nuk e din secili asht e ky njeri po i tregon se gjaku i atyre njerzve te pafajshem nuk i len rahat pa tregue

bedrija prizren 12.01

fajtor per krime pase lufte ne kosove ashte ne strukturat e shik edhe te pdk.E tani si tu besohet ktyre kriminelve me udheheqe shtetin

hajdari 12.01

Hashim Thaqi si ideatori kryesor me Azem Sylen, Xhavitin, Ibrahim Kelmendi, Jakupin e krasniqėve, Fatmirin e Limajve e Udhėheqėsin e Mafias sė nėntokės, Kadri Veselin kanė pėr ta vrarė njėri-tjetrun se gjaku i njerėve tė pafajshėm nuk do tė shkoi kot.

E vėrteta do dal nė Shesh 12.01

BLLACA ASHTE PERSHKU I VOGEL E PESHKU I MADHE QE KA MARRE PJESE NE ORGANIZIMIN E KRIMEVE JANE ENDE TE LIRE EDHE JANE TE PERFSHIN NE STRUKTURA TE PDK EDHE TE SHIK

AHMETI SHTIMJE 12.01

deri kure ligje,policia,gjykata,prokurorija do ta kryjne funkcionin qe ja jepe kushtetuta,se shume kriminel jane te lire,qe kane krye krime shume te randa pas lufte ne kosove

zekrija skenderaj 12.01

me te vertet esht per keqardhje raporti i Dick Marty se po na bjen nje hije e keqe kombit shqiptar po njolloset lufta e UCK po keta njerz kur ikan ba keto krime ne popell te vet mundet me ndodh se jan te perfshir ne krime tjera siq ecek raportusi ishalla ka drejtsi per keta shqiptar qe jan vrar

Kriminelat 12.01

Kosova ashte ba si Bangladeshe,ku vepron ligji i te fortit,i forti te vret,te vjedhe,e bane njeqin krime e ne funde nuk merret ne pergjegjsij,e tjetri qe ashte jo i forte e vjedhe nje kerre me dru denohet per veper penale,kjo dmth qe ligji nuk ashte i barabart me tjeret

zaimi 12.01

po ky z.Blaca ka mas paki faj,e faji ma i madhe ashte te ata qe kane urdhnu ne krymjen e krimit siq jane hashimi, kadri v., azem s. xhavit h.e shume tjere qe jane fajtoret kryesore

perimi 12.01

TE GJITHATA QE KANE VRA SHQIPTAR VENDIN E KANE PRAPA GRILLAVE;PAU NDESHKU KETA KRIMINEL NE KOSOVE SKA AS DREJTESI E ASE QETESI;PDK-JA NESE VERTETOHEN AKUZATE E BLLACES NUK E MERITON APSULUTISHT TE QEVERISE VENDIN SEPSE ESHTE KOMPREMITUAR NE SYT E NDERKOMBETAREVE...

mergimtari Gjermani 12.01

SHihe shihe -Mos e vet se te kallzon vet-Deklarohet se asht kriminel dhe kerkon nji vend pune nga PDK. O A KA BURRA QE E ORGANIZOJN NJI PROTEST GJITHPOPULLORE e ta shembin ket qeveri qe deri sot na vjedhi e asgja sbani per Kosoven dhe popullin e saj SHqiptar se haptas po flet ky psykopat se shpreson se PDK-do tja gjan nji vend te mir pune-se nese nuk levizni sot bota mendon se ne pajtohem me kta hajna dhe kriminela-

Zoja Frankfurt 12.01

Luje mace kryet e bullit,600 vrasje per nji vit.

hashim 12.01

sigurimi kambetar shqipetar esht duke percjell bllacen dote mer denimin e merituar

besi 12.01

Nazmi, edhe ti ji i mire,sikur Hashim thaqi ase njni milimeter nuk je ma i dobet. edhe ty te takon zv.kryeminister, se Hashimi krejt ti jep e kryemiunistrine nuk ja jep ase babit vet. as tye jo, por nashte te bon zv. kryeminister ose kryetar parllamentit.

Osmani V, GJermani 12.01

hahahaahaa rrnoft bllaca mir jav ki bo ktyne hajnave me ju ardh marre qka jan ka bajn nt popullin e ngrat te ks i myten kta analfabeta

lulja 12.01

Jo more zoti kanibal(emer i pazakonshem nder shqipetarė)nuk e ka vendin ne serbi deri sa te vertetohen gjėrat. Merre vehten me tė mire, duhet te mesohesh me rregullat e demokracisė. Nese zoteri Bllaca genjej dhe eshte psikopat jane organet kompetente qe duhet ti vertetojne keto gjera. Nese vertetohet se ato qe ai thot jane te verteta ateher te gjithe kriminelet dhe vrasesit e shqiptareve te futen ne burg.Personalisht...fatekeqesisht besoj se ketu ka shume te verteta sa qe populli yne do te habitet kur ti mesoj.A eshte e vertet qe ka pas shum vrasje ne Kosovė? PO. A janė zbuluar vrasesit? JO.Pse?Dikush e din ket.Ja lem kohes dhe drejtesisė qe ta kryen punen e vet!!!Edhe nje kritike shoqerore: Nderroje pseudonimin nga KANIBAL ne ndonje pak me te mire se ky shum i ashper.

Sheki 12.01

Jon Tranku krejt kosova nuk jon normal. Tash po dal edhe une po i vrej ne shtepi te tyre nja 4 -5 veta e mbas 2 mueajve po i lajmeroj gazetart e ju tregoj se une kam qen vrasesi e ndoshta ma gjejn edhe mua nje Zyre te vogel... Ky njeri duhet te mshelet. Gjdo Vrases aty nuk ka pardon. Me shku ne shtepi te njerze me i vra para antareve te familjes e me lyp ne fund nje Zyre ???? HEJ KOSOVE Se TU ....NANA

bali 12.01

-

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Noshta se ka vendin ketu por keshtu shprehet Bllca....
    “Nėse kėta (PDK) e marrin ndonjė resor tė rėndėsishėm, si pėr shembull Ministria e Punėve tė Brendshme, besoj se do tė ma gjejnė njė vend pune. E meritoj, se edhe unė bajagi njėfarė krimineli kam qenė. Besoj se ma bėjnė njė vend. Unė nuk lyp shumė, njė zyre tė vogėl”, ka thėnė Bllaca.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga iliria e para : 12-01-2011 mė 15:47
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Kėrcėnohen vėzhguesit e Lėvizjes VETĖVENDOSJE! nė Runik tė Skėnderajt

...qy kercnohet , jo me kercnu rrugaqin , po me ti Q. none bizboll kop kreje .... me ta lon truq...

rrugaqi niher.....
    qyp te veniii...

Zullumi kėputet prej s’trashiVotime tė shumėfishta. Votime familjare. Mbushje kutish me vota tė parapėrgatitura. Votime nė emėr tė mėrgimtarėve. Votime nė emėr tė minoritarėve. Votime nė emėr tė tė vdekurve. Blerje votash: 20 euro paradite, 50 euro pasdite. Ndėrprerje e energjisė elektrike. Letėrnjoftime tė rrejshme. Llamba verifikuese qė s’punojnė. Sprej qė ėshtė veēse ujė. Prishje tė fletėvotimeve. Udhėzues qė tė tregojnė pėr kė tė votosh. Kėrcėnime tė komisionarėve. Dėbime tė vėzhguesve. Dhunė ndaj komisionarėve e votuesve.

Menyja e zgjedhjeve demokratike nė Kosovė ėshtė shumė e pasur. Vetėm se kėtu nuk zgjedh qytetari. Kėto janė zgjedhjet e pushtetit me tė cilat duhet tė pėrballet qytetari atėherė kur e ftojnė tė zgjedhė.

Mund tė mos ketė demokraci edhe atėherė kur ka zgjedhje demokratike. Fitojnė politikanėt e pasur qė kontrollojnė mediet. Nė zgjedhje s’ka shkelje procedurash e rregullash dhe zgjedhjet formalisht janė demokratike – secili ka tė drejtė tė votojė lirshėm ndonėse shumica janė tė mashtruar. Kjo ngjan edhe nė vendet e zhvilluara perėndimore.

Mirėpo, s’mund tė ketė demokraci kur s’ka zgjedhje demokratike.

Zgjedhjet demokratike duke mos qenė as formalisht zgjedhje gjithsesi qė s’janė as demokratike. Dhe, zgjedhjet demokratike, duke mos qenė aspak demokratike, sigurisht qė nuk janė as zgjedhje. I kėtillė ėshtė rasti i Kosovės ku as minimumi nominal i zgjedhjeve demokratike nuk ekziston. Pėr mė keq, kemi keqėsim tė pėrshpejtuar. Me kalimin e viteve nuk po rritet cilėsia e zgjedhjeve nė Kosovė. Pėrkundrazi.

Zgjedhjet e fundit nė Kosovė ishin tė jashtėzakonshme dhe tash nė mėnyrė tė jashtėzakonshme nuk po pėrfundojnė. Sepse sasia e vjedhjes dhe pafytyrėsia e vjedhėsve ishte e jashtėzakonshme. Jo vjedhja si e tillė dhe as ata qė e kryen atė. Nė komuna tė veēanta po pėrsėriten zgjedhjet nė pėrpjekje e sipėr pėr t’i shpėtuar zgjedhjet nė tėrėsi.

Dihet qė vjedhje tė shumta votash pati gjithandej nėpėr Kosovė. Dihet qė menyja e plotė u pėrzgjodh nė ēdo cep tė Kosovės. Nė Drenas, Skėnderaj dhe Deēan u pėrsėritėn zgjedhjet jo pse atje pati vjedhje, por pėr shkak tė sasisė sė vjedhjes nė kėto tri komuna, dhe sidomos pėr shkak tė sasisė sė dokumentimit tė vjedhjes. Nė Drenas, Skėnderaj e Deēan pati mė sė shumti njerėz tė guximshėm qė nuk heshtėn para krimit.

Pėrsėritja e zgjedhjeve i pėrsėriti manipulimet. Nuk mund tė ndodhte ndryshe pėrderisa mė 9 janar 2011 askush nga dhunuesit e zgjedhjeve tė 12 dhjetorit 2010 nuk ndodhej prapa grilave. Madje, shumė prej tyre u panė sėrish nė vendin e tyre tė ‘punės’.

Me pėrsėritjen e pjesshme tė zgjedhjeve dhe me numėrimin e pjesėrishėm tė votave po betonohet pėrqendrimi te sasia e shkeljeve tė ligjit. Institucionet e shtetit nuk i alarmon tashmė shkelja e ligjit por eventualisht vetėm pėrmasa e shkeljeve. Kėsisoj, vjedhja e votave po normalizohet dhe vetėm aspekti sasior i vjedhjes problematizohet.

Kjo mėnyrė mbase do tė shpie drejt konsolidimit tė njė pragu pėrtej sė cilit shkelja e ligjit bėhet shkelje e ligjit. Nėse ligji nuk shkelet shumė atėherė ligji nuk ėshtė shkelur. Por, edhe pragjet do tė lėvizin gjithsesi. Pėrbrenda kėsaj logjike, ajo qė nuk tolerohet sot, kollaj mund tė tolerohet nesėr. Koha legjitimon e pėrdorimi legalizon, apo jo?

Demokraci do tė thotė sundim i popullit. Te demokracia nė Kosovė e kemi parė sundimin por jo edhe popullin. Ose: e kemi parė popullin duke u sunduar por jo duke sunduar. Pushteti jodemokratik e ruan veten, pra pushtetin, nė mėnyrė jodemokratike. Ai nuk lejon qė tė pėrdoret demokracia kundėr tij. Ai nuk e lejon demokracinė.

Ky pushtet nuk ka asgjė mė tė vlefshme sesa vetveten. Prandaj, pėr pushtetarėt e Kosovės pushteti ėshtė ēėshtje ekzistenciale. Ata do ta lejojnė vetėm atė pjesė tė demokracisė dhe vetėm atėherė kur ajo iu konvenon. Gjithnjė e mė shumė po shihet qė kjo ėshtė gjithnjė e mė pak dhe gjithnjė e mė rrallė.

Nė Kosovėn e pavarur pa sovranitet kemi demokraci pa ligj, kemi demokraci pa shtet ligjor, pra: s’kemi demokraci. Shteti nė Kosovė nuk ėshtė shtet ligjor sepse nuk ėshtė shtet i ligjit por ėshtė shtet i pushtetit. Me kėso zgjedhjesh qė pėrsėriten pėr shkak tė parregullsive tė shumta e mandej pėrsėriten parregullsitė pa pasur zgjedhje tė vėrteta, nuk po legjitimohen politikanėt e zgjedhur por po deligjitimohen zgjedhjet si tė tilla.

E, ndoshta vjedhjet e dhuna nė Kosovė vetėm sa po bėhen mė tė dukshme. Pushteti ėshtė nė panik dhe ai s’mund ta fshehė mė fytyrėn e tij. Esad Mekuli thoshte qė zullumi kėputet prej s’trashi. Pra, ndoshta kėto janė shenja se politika e vjetėr po vdes. Se ajo po qet shqelma. Se ajo po pėrpėlitet. Dhe, kjo ėshtė e njėjta dhembje qė do ta lindė politikėn e re nė Kosovė.

(Autori ėshtė kolumnist i rregullt i gazetės “Zėri”)
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Zullumi kėputet prej s’trashiVotime tė shumėfishta. Votime familjare. Mbushje kutish me vota tė parapėrgatitura. Votime nė emėr tė mėrgimtarėve. Votime nė emėr tė minoritarėve. Votime nė emėr tė tė vdekurve. Blerje votash: 20 euro paradite, 50 euro pasdite. Ndėrprerje e energjisė elektrike. Letėrnjoftime tė rrejshme. Llamba verifikuese qė s’punojnė. Sprej qė ėshtė veēse ujė. Prishje tė fletėvotimeve. Udhėzues qė tė tregojnė pėr kė tė votosh. Kėrcėnime tė komisionarėve. Dėbime tė vėzhguesve. Dhunė ndaj komisionarėve e votuesve.

Menyja e zgjedhjeve demokratike nė Kosovė ėshtė shumė e pasur. Vetėm se kėtu nuk zgjedh qytetari. Kėto janė zgjedhjet e pushtetit me tė cilat duhet tė pėrballet qytetari atėherė kur e ftojnė tė zgjedhė.

Mund tė mos ketė demokraci edhe atėherė kur ka zgjedhje demokratike. Fitojnė politikanėt e pasur qė kontrollojnė mediet. Nė zgjedhje s’ka shkelje procedurash e rregullash dhe zgjedhjet formalisht janė demokratike – secili ka tė drejtė tė votojė lirshėm ndonėse shumica janė tė mashtruar. Kjo ngjan edhe nė vendet e zhvilluara perėndimore.

Mirėpo, s’mund tė ketė demokraci kur s’ka zgjedhje demokratike.

Zgjedhjet demokratike duke mos qenė as formalisht zgjedhje gjithsesi qė s’janė as demokratike. Dhe, zgjedhjet demokratike, duke mos qenė aspak demokratike, sigurisht qė nuk janė as zgjedhje. I kėtillė ėshtė rasti i Kosovės ku as minimumi nominal i zgjedhjeve demokratike nuk ekziston. Pėr mė keq, kemi keqėsim tė pėrshpejtuar. Me kalimin e viteve nuk po rritet cilėsia e zgjedhjeve nė Kosovė. Pėrkundrazi.

Zgjedhjet e fundit nė Kosovė ishin tė jashtėzakonshme dhe tash nė mėnyrė tė jashtėzakonshme nuk po pėrfundojnė. Sepse sasia e vjedhjes dhe pafytyrėsia e vjedhėsve ishte e jashtėzakonshme. Jo vjedhja si e tillė dhe as ata qė e kryen atė. Nė komuna tė veēanta po pėrsėriten zgjedhjet nė pėrpjekje e sipėr pėr t’i shpėtuar zgjedhjet nė tėrėsi.

Dihet qė vjedhje tė shumta votash pati gjithandej nėpėr Kosovė. Dihet qė menyja e plotė u pėrzgjodh nė ēdo cep tė Kosovės. Nė Drenas, Skėnderaj dhe Deēan u pėrsėritėn zgjedhjet jo pse atje pati vjedhje, por pėr shkak tė sasisė sė vjedhjes nė kėto tri komuna, dhe sidomos pėr shkak tė sasisė sė dokumentimit tė vjedhjes. Nė Drenas, Skėnderaj e Deēan pati mė sė shumti njerėz tė guximshėm qė nuk heshtėn para krimit.

Pėrsėritja e zgjedhjeve i pėrsėriti manipulimet. Nuk mund tė ndodhte ndryshe pėrderisa mė 9 janar 2011 askush nga dhunuesit e zgjedhjeve tė 12 dhjetorit 2010 nuk ndodhej prapa grilave. Madje, shumė prej tyre u panė sėrish nė vendin e tyre tė ‘punės’.

Me pėrsėritjen e pjesshme tė zgjedhjeve dhe me numėrimin e pjesėrishėm tė votave po betonohet pėrqendrimi te sasia e shkeljeve tė ligjit. Institucionet e shtetit nuk i alarmon tashmė shkelja e ligjit por eventualisht vetėm pėrmasa e shkeljeve. Kėsisoj, vjedhja e votave po normalizohet dhe vetėm aspekti sasior i vjedhjes problematizohet.

Kjo mėnyrė mbase do tė shpie drejt konsolidimit tė njė pragu pėrtej sė cilit shkelja e ligjit bėhet shkelje e ligjit. Nėse ligji nuk shkelet shumė atėherė ligji nuk ėshtė shkelur. Por, edhe pragjet do tė lėvizin gjithsesi. Pėrbrenda kėsaj logjike, ajo qė nuk tolerohet sot, kollaj mund tė tolerohet nesėr. Koha legjitimon e pėrdorimi legalizon, apo jo?

Demokraci do tė thotė sundim i popullit. Te demokracia nė Kosovė e kemi parė sundimin por jo edhe popullin. Ose: e kemi parė popullin duke u sunduar por jo duke sunduar. Pushteti jodemokratik e ruan veten, pra pushtetin, nė mėnyrė jodemokratike. Ai nuk lejon qė tė pėrdoret demokracia kundėr tij. Ai nuk e lejon demokracinė.

Ky pushtet nuk ka asgjė mė tė vlefshme sesa vetveten. Prandaj, pėr pushtetarėt e Kosovės pushteti ėshtė ēėshtje ekzistenciale. Ata do ta lejojnė vetėm atė pjesė tė demokracisė dhe vetėm atėherė kur ajo iu konvenon. Gjithnjė e mė shumė po shihet qė kjo ėshtė gjithnjė e mė pak dhe gjithnjė e mė rrallė.

Nė Kosovėn e pavarur pa sovranitet kemi demokraci pa ligj, kemi demokraci pa shtet ligjor, pra: s’kemi demokraci. Shteti nė Kosovė nuk ėshtė shtet ligjor sepse nuk ėshtė shtet i ligjit por ėshtė shtet i pushtetit. Me kėso zgjedhjesh qė pėrsėriten pėr shkak tė parregullsive tė shumta e mandej pėrsėriten parregullsitė pa pasur zgjedhje tė vėrteta, nuk po legjitimohen politikanėt e zgjedhur por po deligjitimohen zgjedhjet si tė tilla.

E, ndoshta vjedhjet e dhuna nė Kosovė vetėm sa po bėhen mė tė dukshme. Pushteti ėshtė nė panik dhe ai s’mund ta fshehė mė fytyrėn e tij. Esad Mekuli thoshte qė zullumi kėputet prej s’trashi. Pra, ndoshta kėto janė shenja se politika e vjetėr po vdes. Se ajo po qet shqelma. Se ajo po pėrpėlitet. Dhe, kjo ėshtė e njėjta dhembje qė do ta lindė politikėn e re nė Kosovė.

(Autori ėshtė kolumnist i rregullt i gazetės “Zėri”)
    vajtoni rrugaqet e albin-daqiqit vajtoni
    kini me na e shurdhue by.then edhe 4 vite
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

hard

Citim Postuar mė parė nga Hard Lexo Postimin
    ...qy kercnohet , jo me kercnu rrugaqin , po me ti Q. none bizboll kop kreje .... me ta lon truq...

rrugaqi niher.....
    qyp te veniii...
    o hard ti e din sigurisht ku esht qendra e levizjes vetvendosje e ja po pate **** poti jm shum isigurt ose baben ose nanen e ke serbe per ket keni dhen shum shembuj njerz qwe jan kunder bashkimit dhe kunder flamurit kta kan nje emer jan serb
    ju frigoheni se pse keni arsye ju shani ne forume se ne rralitet ju beheni melaqe ik tash qije nanen se bash bal qenke

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •