Tash masi nuk keni fitu ju shpikni gjethqka po le o burr se kto jon trillime te komunizmit edhe shitja e baneses se albin kurtit per te finacuar fushaten eshte nje serial si ata turqisht me skenar te pritshem por mos harroni verdikti i popullit eshte i pa gabueshem.
Nese do te isha vet une do i kisha perserit zgjedhjet po te jeni te bindur do te humbni edhe me shum ju garantoj se do ta keni problem ta kaloni pragun.
Dita e dites jeni duke u konsumuar edhe banalizuar simbas juve te gjithe te tjeret e kan gabim vetem ju me te drejt en nagterroni te diturin me te gjithedijshmin, e kuptojm hidhrimim qe keni po ashtu ndodh me humbesin, humbesi eshte gjithemone me vaj ne buz edhe duhet me kuptu.
po nese hyni ne parlament atehere do te zbuloheni me te vertet e ajo eshte frika e juaj se nuk eshte frika e vjedhjes se votave apo ndonje gje tjeter.
Mos kqyrni me i degradu zgjedhjet po tash osht momenti me i perkrahe krejt bota na shiqon.
Ne fillim kam qen perkrahes i vetevendosjes po duke e pare drejtimin ne te cilin i drejton rinin e kam kuptuar qellimin e tyre e qellimi eshte vetm ANARKI dhe ANARKI ata nuk ofrojn asgje ata jan si ata femijet inateqore qe nuk mendojn qka thojn po e kan qellimin vetem te kundershtojn nuk ka lidhje se qka kundershtojn po qellimi eshte vetem kundershtimi.
Keni kujdes Vetevendosja eshte e dyshimt.
Me nderime,
Thoti
Krijoni Kontakt