Tubimi nė Pejė
http://www.vetevendosje.org/?cid=1,5,2519
Tubimi nė Pejė
http://www.vetevendosje.org/?cid=1,5,2519
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
I shikuat tradhe tit e albin kudres banes edhe ne ulqin,,dhe serbi ,,,kesi soj edhe klyshi florim krasniqi si kudra ,,po e shtine edhe njeriun evlerav dikur wokerin e tradhtuan me miliona vetem e vetem ti prekra,,po ky i fundit e hypi simpatin e dikureshm qe e gezojke tek shqipetraet
Florim kudra dhe albin kudra erdhen sot ne deqan me 14 autobusa dhe te mbushur prplot se ne jemi dikushi duke bartur njeri nga te gjitha anet e kosoves,,sikur dje ne prizren edhe ato me siguri i keni pa edhe ne mjetet e informimit e poseqersihte ne klan kosova live..
Po shikoni tadhtin e florimit kudr si e bllokoj aj beqa per hajni ne tv i tha a te ka marr kush naj para qeni tha jo...aj apet i tha qenit a isha me ty per te lobuar ne gjermani dhe vendet tjera per ty dhe firmen tend e qeni tha po...e qka me i thn keti tradhtar dhe pro serb i cili e fincion at kuder dhe tradhtar te luftes ..............siku rexhep selimin dhe albin kudren poshte stlinistat poshte rruga eputinit ne kry me stalini
VETNENDOSJE! E BĖN SHQIPĖRIN !
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
BAC, U KRYMB!
Nė Deqan ka burra dhe "burra"!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
VETNENDOSJE! E BĖN SHQIPĖRIN !
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
BAC, U KRYMB!
Athu kush ja ka shkru tekstin hasė govnes pėr me fol pėr Abinin!
shiku a?!
hahahhaa
nga hajn i farmerkave deri nė njeri qe jap mendime pėr tė tjerė!
i ka pėrkrahėsit e fortė! (morra e lahpera)
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
Tani me dita historike per fatin e mbar komit shqiptar po afrohet!
data 12 dhjetor 2010 perfundimisht do jete dita kur kosova do clirohet nga uzurpimi i pushtetit te korruptuar dhe te kompromentuar!!
une personalisht jam nga shkodra,madje jetoj dhe punoj ne Angli si shum shqiptar te tjere!doja te thoja se une nuk simpatizoj asnje parti politike ne kosove,por me sa une shikoj nga larg,pushtetaret e kosoves nuk kan punuar asgje per kosoven!!
dua te i bije shkurt!
si ka mundesi qe kryeministri i Kosoves Hashim thaci nuk guxon te mbaj ne Zyren e tia Flamurin Kuq e Zi Kombetar...???
shikoj qe dalin ne konferenc shtypi si Thaci ashtu dhe ministrat qeverise,dhe qe te gjithe frigohen nga mbajtja e flamurit kuq e zi !!!
eshte turpi i botes kur shikon Partite kryesore te kosoves ne fushate elektorale,me flamurin e imponuar te kosoves,duke harruar fare flamurin kombetar!!!
u be kohe e gjate qe gjoja kosova eshte e pamvarur,mir po Hashim thaci dhe qeveria e tina nuk guxojn te shkojne ne mitrovice!!
politikanet zyrtar te Serbise hyn e dalin ne kosove pa pyetur fare per njeri!
kam degjuar se policet e kosoves me nacionalitet Serb,kan arritur te heqin flamurin shqiptar madje te arrestojne edhe shqiptaret ne prishtine!!
nejse nuk po zgjatem ,por shqiptarve ne kosove ju ka ardhe momenti me i mire per te vendos per fatet e veta,e kjo behet duke votuar per Vetevendosjen !!Vetevendosja as Albin Kurti nuk munden dot te bejn gje per kosoven ne qofte se juve nuk jau jepni Voten!!!
Votoni Vetevendosjen !
Walker me Vetėvendosjen nė Reēak
Publikuar: Sot, mė 06 dhjetor 2010
Reēak, 6 dhjetor - Anėtarė tė lėvizės “Vetėvendosjes” bashkė me ish-ambasadorin, William Walker kanė vizituar njėrin prej fshatrave mė tė prekura nga lufta, Reēakun e Shtimes, raporton KTV. I mirėprituri nė kėtė fshat pothuajse tė harruar ėshtė amerikani, Wiliam Walker i cili nė atė botė si ambasador i misionit tė OSBE-sė pati denoncuar regjimin serb pėr gjenocid. Megjithatė ai ka ripėrsėritur se nuk ėshtė pėr fushatė edhe pse ka fol mirė pėr Vetėvendosjen duke u kėrkuar banorėve tė dalin nė zgjedhje.
“Thashė se nuk do tė bėjė deklarime politike, por megjithatė dua t’ju them se jam i zhgėnjyer se ēfarė ka ndodhur kėta dy vjet nė Kosovė. Dua qė ju tė dilni tė votoni dhe t’i ndėrroni kėta liderė”, ka thėnė Walker.
Njėjtė ka deklaruar edhe anėtari i Vetėvendosjes pėr deputet, Florin Krasniqi. Bashkė me ekipin e “Vetėvendosjes” nė Reēak ka qėndruar edhe koloneli amerikan Michael Phillips, i pensionuar i forcave ajrore amerikane dhe pjesė e ekipit verifikues tė OSBE-sė, mė 1999, i cili e ka falėnderuar Krasniqin qė i ka bėrė tė mundur tė vij nė Kosovė.
Krijoni Kontakt