Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 29
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791

Kosova nuk do Shqiptarin, por dëshiron Vëllaun!

Ky është konkluzioni që unë arrita menjëherë pas dëbimit të njëriut më human Shqiptarë, që kemi njojtur deri më sot. U dëbua njëriu i cili lindi në njërin ndër qytetet e shtetit ku shumë Kosovarë kishin shkuar që të shpëtonin veten dhe familjet e tyre. Poashtu kanë dëbuar personin i cili me ndihmat e veta kishte ndërtuar dhjetra shtëpi, ambulanta, shkolla, pallate sportive, ka ndihmuar poashtu dhe shumë familje të varfra etj. Dhe e dini "PSE"? Jam i sigurtë, që "NUK E DINI"! Ja se po ua spjegoj unë me fjalë të shkurtëra.

Cila është arsyeja e vërtetë që Kastriot Duka u dëbua?

Arsyeja e vërtetë që Kastriot Duka u largua (dëbua) nga Kosova është se vëllezërit e Kosovës (do thotë serbët) kohë më parë kishin përhapur fjalë që armiku më i madh i Kosovarëve (Shqiptarët), po keqshfrytëzonte dashurinë dhe rrespektin e fshatit, popullit. Pra për të kënaqur dëshirat e vëllaut ata dëbuan armikun. Shumë njerëz nga të dyja anët polemizuan për këtë ngjarje, sepse u duk e paarsyeshme që të dëbohet nga Kosova një person i cili e ndihmon Kosovën më shumë se vetë Hashim Taci, ai akuzohet për terrorizem, abuzim ndaj fëmijëve, shpërlarje parashë etj., të cilat shumë bukur Kastriot Duka i vuri poshtë me dokumente, fakte, argumente. Pretendohej që paratë të cilat vinin në duart e Kastriot Dukës, vinin nga një shoqatë e cila kishte lidhje të ngushta me sulmet terroriste që bëheshin në botë, e kjo shoqatë fillin e saj e ka në Angli, pra veprimtaria e kësaj shoqate zhvillohet në Angli. Shumë prej nesh u inspiruan nga fjala "Shteti i Kosovës më i fortë se ai i Anglisë", ndërsa shumë të tjerë talleshin me fjalën "Shteti i Kosovës më i fortë se ai i Anglisë", si mendoni ju Anglia nuk kishte mundësi që të ndalonte këtë shoqatë ? Apo ndoshta nuk kishte forcë të bënte një gjë të tillë dhe me këtë kuptuam që shteti i Kosovës është ai adekuati për këtë gjë.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Po sikur te them ty se jane pikerisht sherbimet sekrete angleze qe i themelojne keto shoqata dhe i dergojne poshte e larte, cfar do te thoje ti?

Ndihmat shperndahen sepse eshte menyra me e sigurte dhe me e lehte per te depertuar dhe per te qendruar ne nje vend te varfer si fshati Morine.

Pse nuk i japin keto ndihma ne Palestine apo ne vende tjera muslimane qe kane me shume nevoje?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Organet shtetrore te Kosoves te kane dhen arsytimin, keshtu qe ti hapsi i kesaje teme, vetem mundesh me dhane mendimin tane,!
    Siq mundem edhe une, qe ta jep mendimin tem se a ka ba mire apo keq organet e Kosoves qe e debuan imamin DUka!Une them se kane ba shume mire dhe me te drejt e kane debue ne vendin e vet, Ai Duka ishte i lidhur me shume organizata islamiste[ekstremiste apo edhe trrroriste] si nga arabija po ashtu edhe nga somalia- qe ata nuk kane buke te ngihen per veten e vet, e dojn qe te na ndihmojn ne shqiptarve ne mese te Evropes! Jo more me keto ndihma ketp organizata ekstremiste, kane mendue se kosova eshte vend i dobet dhe njerzit nevojtar dhe i kthejm nga vetja[ne ekstremizem] kuptohet kunder te pa feve![ndale ngadal] vetem mjekrren me ja pa ati fare talibancit, po ta gerdite myslimanizmin!
    A e keni mundure me vrejt ate dite kur e debuane imamin Duka mga Morina, se si tentojshin disa perkrahes te tina me mbrojt Imamin, edhe me force, kur njan tha vram se nuk ka me shkue sote imami Duka nga ketu!hahaha, po Policia e Kosove, as qe e pyten se kahe i ka dajte, dhe per nje minut e futen ne veture, dhe mori funde puna e Imamit ekstermist!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Mire ia kane bere, por me vjen keq qe ka ardhur ketej ne Shqiperi, pasi tani na u shtua nje taliban me teper....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    PO ke te drejt z.Ilmgap per ket qe thua,sepse ne shqiptaret kemi arsye te fort te besojm se duhet ndryshu mentalitete te mrapshta qe nuk po na len te hecim perpara si kombet tjera.Po e zem se Kastriot Duka ka qen hajn edhe pse nuk e besoj po ja let te jet ashtu si thon disa,po ku esht ndergjegjja e atyre kure Thaqa e plote tjer jon duke i rjepur akoma me keq ,seq e ropi serbija kosoven duke e len nji vend te varfer ekonomikisht e shpirtrisht.Pak jon ata qe ngrehin zerin ndaj ketyre padrejtsive qe u shkaktojn vet shqiptaret e punojn per hater te serbve.Disa her kom menduar qe esht me kta njerz,se fundi po e kuptoi se me nuk ka shkaqe e arsye te shqiptaret ka veq heshtje sikur nuk jetojn ne ket tok me plot brenga e halle.Esht me leht te hequr problemin qafe se te meresh me te po prap problemet po na kthehen deshem e sdeshem,ato dojn zgjedhje sa do qe na duken te veshtira e pa zgjedhje.Une nuk i perkas mendimit ,se me i mire dreqi yt esht se meleku i huaj pore vertet Hogja kishte ndihmuar ata njerz ne nevoj por po mundohen disa qe fen ta bejn parti politike edhe kjo po me dhemb.NJi popull kure humb arsyen zoti do ishte mir tja mer shpirtin se edhe ashtu ai popull esht i vdekur.Sa padrejtsi i bejm vetit ne shqiptaret kjo nuk esht normale po ku e dinin veprimtarin e tij tadiqat e gjukiqat po ne kemi punu e do punojm qe uji te shkoi ne mullirin e armikut sa esht toka e dielli .Politika te tilla bejn kudo shqiptaret ket ta them serjozisht E kan ber Fazlliqat e bokujanisat ket tok arbrore si stall apo han.Si dihet me kush hyn e del per se vjen e shkon Flamurat serb shetisin her ne jug her ne veri dasma e kanagjeqe te turpit po behen dite e me shpesh.Vertet me habit qendrimi Bik ku nuk u mbrojt Hogj efendiu poqese ishte i keq mund te ishte po jo me i keq se flamuri i serbise qe po na valonNe qytetin me te lasht dardan Mitrua,Turp te ken ata shqiptar qe punojn per hater te hasmit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    Organet shtetrore te Kosoves te kane dhen arsytimin, keshtu qe ti hapsi i kesaje teme, vetem mundesh me dhane mendimin tane,!
    Siq mundem edhe une, qe ta jep mendimin tem se a ka ba mire apo keq organet e Kosoves qe e debuan imamin DUka!Une them se kane ba shume mire dhe me te drejt e kane debue ne vendin e vet, Ai Duka ishte i lidhur me shume organizata islamiste[ekstremiste apo edhe trrroriste] si nga arabija po ashtu edhe nga somalia- qe ata nuk kane buke te ngihen per veten e vet, e dojn qe te na ndihmojn ne shqiptarve ne mese te Evropes! Jo more me keto ndihma ketp organizata ekstremiste, kane mendue se kosova eshte vend i dobet dhe njerzit nevojtar dhe i kthejm nga vetja[ne ekstremizem] kuptohet kunder te pa feve![ndale ngadal] vetem mjekrren me ja pa ati fare talibancit, po ta gerdite myslimanizmin!
    A e keni mundure me vrejt ate dite kur e debuane imamin Duka mga Morina, se si tentojshin disa perkrahes te tina me mbrojt Imamin, edhe me force, kur njan tha vram se nuk ka me shkue sote imami Duka nga ketu!hahaha, po Policia e Kosove, as qe e pyten se kahe i ka dajte, dhe per nje minut e futen ne veture, dhe mori funde puna e Imamit ekstermist!
    Madje se u vertetua se durt bosh nuk i duan kosovaret, madje se edhe islamin e kan si pallto ,si ju ndalet debora ja futin cullak une korzo hahahahihehu.Kjo esht gjeturia po a do e genjejm ralitetin se ore burr i dheut.Te huajt do na len ne balt.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 14-03-2010 më 08:54

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Ketu e ke pergjigjen:

Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Nëse Kastriot Duka ishte një problem serioz, kërcënim serioz dhe një rrezik serioz për Kosovën, pse nuk është dhe për Shqipërinë ?! Pse sot, në Shqipëri, Kastriot Duken askush nuk e akuzon për terrorizëm, pse Kosova doli ai vend që duhet t'a bëj këtë gjë ?! Pse shteti Anglez nuk i doli kundër të ashtuquajtur "organizatës bamirëse me qëllime terroriste", por doli Kosova ajo që i doli kundër kësaj organizate ?!
    Pse populli Shqiptarë e mbron prfitin Anton Kcira, me justifikimin se ai (z.Anton Kcira) ka ofenduar popullinë shqiptarë për arsye sepse kanë vën këmbë mbi atë që ka ndihmuar gjatë kohës kur ishim të lodhur nga lufta, pra kjo do thotë se shumica e shqiptarëve (dhe e atyre që e mbrojnë Anton Kciren për këtë rastë) u janë mirënjohës atyre që u ndihmojnë, pra pse populli Kosovarë nuk i është mirënjohës Kastriot Dukes ?

Pra ky është i njejti shembull sikur:
    Kastriot Duka - Amerika
    Terroristet e Detroitit - Shteti i Kosoves
    dhe
    Mbështetësit e Amerikës (Populli) - Mbështetësit e Kastriot Dukës (Populli)

Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Mire ia kane bere, por me vjen keq qe ka ardhur ketej ne Shqiperi, pasi tani na u shtua nje taliban me teper....
    Një postim i tillë, nga një person me gradë në forum është shumë i paarsyeshëm! Duhet të mundoheni që të fshieni fjalën "taliban" nga fjalori i juaj dhe jo t'i dhuroni famë. Gjithsesi, nuk ekziston arsyeja më e vogël që z.Kastriot Duka, të quhet "taliban", "terrorist" etj., përderisa shoqata nga e cila sponzorizohet nuk është organizatë/shoqatë terroriste.

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Ti far djali ILMGAP une personalish e ndjej veten shume krenar qe ai pordhan u debua nga Kosova,
    Ai nuk bente tjeter pos e ulte imazhin e popullit me te vjeter ne ballkan Shqiptar (Ilir)
    Po te isha nga Morina une do ja futja zjarrin ati pisi..

Nuk na duhen shamija e feregje ne Kosove kupton ti.. Une jam Musliman me zemer por jo Musliman siq thoshte ai, Ai thoshte se vajzat nga femirija duhet te perdorin ati teshat e zeza Baruke apo nuk di si thirren dhe nuk duhet te shkojn ne shkollim te lart. Aman more po ai ishe Shkja e jo Shqiptar..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •