Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Po si u be more zoteri qe te gjitha duart qelluan ,,te kalbura''pa na e thuaj pra nje dore te ,,fresket'',qe te mbahemi per asej dore!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Sipas mendimit tim problemi eshte te burrshtetasit tane dhe te forca jone policore e ushtarake ,shume me mire do ishte qe me force ushtarake edhe forcave nderkombtare t`i debonim ne Serbi gjithe serbet dhe minoritetet kudo ne Kosove keshtu do mund te krijonim nje shtet me te paster Etnik ashtu si gjithe shtetet tjera,mirpo shum shtete te BE jan ne favor te Serbise...

Kurse paqe midis serbeve dhe shqiptareve ne Mitrovice sdo kete kurre dhe opcioni perfundimtar mendoj se duhet te merren masa (sic e ceka me lart).

Prej politikaneve tane qe i kemi s`pres asgje ose asnje ndryshim per Mitrovicen

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Sipas mendimit tim problemi eshte te burrshtetasit tane dhe te forca jone policore e ushtarake ,shume me mire do ishte qe me force ushtarake edhe forcave nderkombtare t`i debonim ne Serbi gjithe serbet dhe minoritetet kudo ne Kosove keshtu do mund te krijonim nje shtet me te paster Etnik ashtu si gjithe shtetet tjera,mirpo shum shtete te BE jan ne favor te Serbise...

Kurse paqe midis serbeve dhe shqiptareve ne Mitrovice sdo kete kurre dhe opcioni perfundimtar mendoj se duhet te merren masa (sic e ceka me lart).

Prej politikaneve tane qe i kemi s`pres asgje ose asnje ndryshim per Mitrovicen
    Shteti i Kosoves u formua si ,,Shtet Multietnik''kete qe thua i nderuar te debohen te gjithe serbet nuk eshte e mundur,edhe ne shtete tjera ka popullat me nacionalitete te perziera,por e pranojn shtetin ku jetojn,kurse ktu gishtin qe duhet thyer eshte ,,gishti i nderkombetarve''qe ju konvenon kjo gjendje.Edhe Shqiperia ka minoritete,dhe shum shtete tjera,por pranojn nenshtetesin e shtetit ku jetojn,sepse nuk jane,,te perkdhelur''nga nderkombetaret!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Shteti i Kosoves u formua si ,,Shtet Multietnik''kete qe thua i nderuar te debohen te gjithe serbet nuk eshte e mundur,edhe ne shtete tjera ka popullat me nacionalitete te perziera,por e pranojn shtetin ku jetojn,kurse ktu gishtin qe duhet thyer eshte ,,gishti i nderkombetarve''qe ju konvenon kjo gjendje.Edhe Shqiperia ka minoritete,dhe shum shtete tjera,por pranojn nenshtetesin e shtetit ku jetojn,sepse nuk jane,,te perkdhelur''nga nderkombetaret!
    e panjohura debimi i Serbeve eshte nje zgjidhje per ta ose ta pranojne Kosoven ose te debohen se me serbet ndryshe nuk ben ata nuk jan si minoritet e tjera neper bote dhe mos prit prej tyre qe ta pranojne Kosoven...

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    e panjohura debimi i Serbeve eshte nje zgjidhje per ta ose ta pranojne Kosoven ose te debohen se me serbet ndryshe nuk ben ata nuk jan si minoritet e tjera neper bote dhe mos prit prej tyre qe ta pranojne Kosoven...
    Perderisa te ,,mos i prishen qejfet''e Beogradit ne keshtu do ta kemi,une jetoj ne Mitrovice,i degjoj edhe bisedat e disa serbve,,te ndershem''s'i i quan Beogradi,jane te lodhur edhe ata nga kjo loje,po deri kur do shkon keshtu nuk i dihet,lutem qe mos te zgjat shum!

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427

Si mund të zgjidhet problemi i Mitrovicës

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Po si u be more zoteri qe te gjitha duart qelluan ,,te kalbura''pa na e thuaj pra nje dore te ,,fresket'',qe te mbahemi per asej dore!
    Duar te shendosha dhe te forta jan ato duar qe nuk shiten per nje kacidhe. Nuk ka mbete Kosova vetem me disa mburraveca, po qe se duam te punojm Mitrovicen do ta bejme si duhet, mos e harroni se nje kohe edhe Pazarin e ri e qliruan gjysherit tane. ESHTE TURP QE DIKUSH TE KRENOHET E NJE PJESE E MADHE E KOSOVES TE SUNDOJN BANDAT SERBE kujt i shkon per shtati perveq dreqerve tane.

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Te ndahet i gjithe veriu i Kosoves ne zona prej jo me shume se 10'000 banore, dhe secila te thiret te votoje ne nje referendum ku do zgjedhje autonomi apo pavaresi. Zgjedhja e cdo zone te vecante te respektohet. Kjo eshte zgjidhja. Cdo gje tjeter eshte fashizem.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Ndoshta nje kembim territoresh mund te ishte nje zgjidhje e shpejte.Luginen e Presheves per veriun e Mitrovices.

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427

Si mund të zgjidhet problemi i Mitrovicës

Citim Postuar më parë nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Ndoshta nje kembim territoresh mund te ishte nje zgjidhje e shpejte.Luginen e Presheves per veriun e Mitrovices.
    Le pash te madhin mos fol pa lidhje si ndrrohen teritoret shqiptare me ato shqiptare.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga shalja1 Lexo Postimin
    Le pash te madhin mos fol pa lidhje si ndrrohen teritoret shqiptare me ato shqiptare.
    eshte e dhimbshme te thuash dhe te pranosh dicka te tille por po te kemi parasysh se minoriteti serb ne kosove eshte faktor destabilizues..eshte pak a shume njesoj si te heqesh nje gjymtyre nga trupi per te parandaluar perhapjen e kancerit...qofsha i gabuar por ky eshte mendimi im.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •