Close
Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 204
    i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Nuk mund tė ketė barazi pėr gjėra qė natyra i ka bėrė tė ndryshme.

Me edukimin qė ke marrė, nuk ke pėr tė patur asnjėherė familje, vazhdimisht do ndahesh.

E ke gabim bato trimi.Une pikerisht pse e dua shume familjen dhe s'dua te me shkaterrohet po mendohem dhe bej shume plane se si do ta ndertoj ate.Se per tu lidhur me nje djal eshte gjeja me e lehte ne bote.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Une se kam menduar ndonjehre nderrimin e mbiemrit me perpara.Po c'te keqe ka qe t'ja lene rastesis.Kur ti pyesi puntori i gjendjes civile te pergjigjen c'fare ndjejne .Mund edhe burri te marri mbiemrin e gruas!Kjo teme eshte kot per mua.
    Sjeni ic serioze ju femrat dhe pastaj dalim ne fajtoret.

Une nuk ja le rastesise jo asnjeher smund te harroj zokonin e shqiptarit se jam shqiptar dhe asnjeher smund te marr nje femer qe kerkon te prishe kete zakon jo per gje por se besoj se do vej muhabeti me i femer te tille me naze deri tek mbiemri e jo me te martesa
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin
    Sjeni ic serioze ju femrat dhe pastaj dalim ne fajtoret.

Une nuk ja le rastesise jo asnjeher smund te harroj zokonin e shqiptarit se jam shqiptar dhe asnjeher smund te marr nje femer qe kerkon te prishe kete zakon jo per gje por se besoj se do vej muhabeti me i femer te tille me naze deri tek mbiemri e jo me te martesa

Se besoj se ti mund te shkaterrosh dashurin per nje veprim kaq pa vlere per mua.Edhe une do largohesha e qete nga nje njeri qe do me linte pse s'po ndryshoj mbiemrin.nncncncnc
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    E ke gabim bato trimi.Une pikerisht pse e dua shume familjen dhe s'dua te me shkaterrohet po mendohem dhe bej shume plane se si do ta ndertoj ate.Se per tu lidhur me nje djal eshte gjeja me e lehte ne bote.
    Shumė mirė qė po bėn plane, por mos i bėj gabim. Asnjė nuk do qė ti shkatėrrohet familja, por barazia nė ēdo gjė mes burrit dhe gruas, e prish familjen.

Siē e ke parė, nė vendet perėndimore, tė gjitha familjet shkojnė drejt shkatėrrimit.

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Shumė mirė qė po bėn plane, por mos i bėj gabim. Asnjė nuk do qė ti shkatėrrohet familja, por barazia nė ēdo gjė mes burrit dhe gruas, e prish familjen.

Siē e ke parė, nė vendet perėndimore, tė gjitha familjet shkojnė drejt shkatėrrimit.

Bato barazi une quaj te me respektosh dhe te respektoj.Ti ca quan ???

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Se besoj se ti mund te shkaterrosh dashurin per nje veprim kaq pa vlere per mua.Edhe une do largohesha e qete nga nje njeri qe do me linte pse s'po ndryshoj mbiemrin.nncncncnc

Po ajo do e shkateronte?
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Bato barazi une quaj te me respektosh dhe te respektoj.Ti ca quan ???
    Respekti duhet tė jetė i ndėrsjellė, por secili brenda brenda profilit tė tij .

Gratė nuk duhet tė bėjnė gjėra qė janė jashtė profilit tė tyre natyror. Ato nuk mund tė marrin pėrsipėr mė tepėr se sa munden.

Pėrveē kėsaj, nė familje duhet tė komandojė vetėm njėri, pėrndryshe familja prishet.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Ekziston mundesia ti mbash te dy mbiemrat .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Ekziston mundesia ti mbash te dy mbiemrat .
    Po ashtu egziston dhe mundėsia tė mbash 2 organe seksualė, njė mashkullor dhe njė femėror.

Egziston dhe mundėsia qė familja tė ketė dy komandantė, qė zihen me njėri tjetrin..

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Personalisht mendoj se emri e gjithashtu edhe mbiemri jane per te kthyer koken... Gjithsesi, duke u rritur e duke u menduar thelle-thelle keto identifikojne edhe nje nejri e sidomos mbimeri. Kudo njihem me ate mbiemer, shkrimet e diplomat apo me lart kane po ate mbiemer, kur jam prezantuar me njerez te rendesishem kam dhene ate mbiemer: Nuk mendoni se ne kete rast nuk ka asgje as per krenari, as per egoizem, por qe femra duhet te mbaje ate mbiemer thjeshte per statusin qe ka, e njohjen qe ne nje fare menyre ka arritur me sakrifica.
    E rendesishme eshte qe femijet te kene mbiemrin e familjes se burrit, por s'ka asnje problem, sepse me apo pa ate mbiemer nje femer e do njesoj burrin e vet, e prandaj me keto arsye e jo per qejf, s'ka pse te jeni kaq te shtrenguar ju djema.
    La vita č bella...

Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •