Close
Faqja 5 prej 21 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 204
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga majla Lexo Postimin
    Po mire.Ta zeme se do martohesh me dike qe supozohet se e do shume..Kur vjen dita ajo te thote:
    Shpirti te vjen keq nese une mbaj mbiemrin tim???
    Ti c'ben? Thua si shqiptar qe je : Jo dhe pike
    Apo.... Mire zemra si te duash, per mua je po i njejti njeri..
    Dua pergjigje te sinqerte dhe jo egoiste
    Ca pytje te veshtira qe ben edhe kjo..................
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e majla
    Anėtarėsuar
    06-11-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    245
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Ajo nuk e thotė kėtė gjė nėse tė do.

Vajza tė tilla qė duan tė pėrfitojnė dhe tė luajnė kėshtu me burra tė dobėt, janė kuēka tė pėrdala.
    Bah sa delikat qe je more Bato kapedani. Me fal ti ku e gjete te drejten te kerkosh qe nje njeri qe para se te njhej me ty, ka pasur nje jete tjeter, te ndryshoje dhe emrin(mbiemri eshte pjese e emrit) se do ti. Epo pune e madhe ....
    Kam pershypjen se do te takoje te kesh te besh shume me keto kuckat e perdala.
    Ne mos merr ndonje qe te kerkon leje dhe per te shkuar ne banjo, se keshtu e keni egon ne rregull ju ....

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin
    Po atere ju pse kerkoni te ndryshoni rregullat?

Te thashe varet !Une edhe mund ta ndryshoj direkt pa me thene ai gje!!.Ama po ngulmoi si ty s'do ja plotsoja kete deshire!!!.Se s'dua burre egoist.Ai duhet te jet i barabart me mua ne te gjitha drejtimet.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Per mua s'ka rendesi fare. Nqs se burri do kerkonte me ngulm te ndryshoja mbiemrin nuk do e ndryshoja.Do shifja c'fare do bente ai????
    Familja nuk ėshtė arenė boksi ku burri dhe gruaja luftojnė njėri-tjetrin.
    Familja duhet tė ketė njė komandant. Po pati shumė komandantė, nuk ka familje.
    Prandaj nė kohėt e sotme nuk ka mė familje.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    S'ka arsye tjeter ta kerkosh me kaq ngulm ndryshimin e mbiemrit!Vetem per prona kerkohen tapite.Letrat e shkrimet.C'lidhje ka dashuria me shkrimet neper copa letre.
    Skeni faj, jetojm ne epoken e "viktimizmit" ku njerzit preferojne me teper qe te duken si viktima te sistemit, sesa te ngrihen ne kembe e te luftojne per ate qe u takon (gjithmone duke qene realiste) jo te kerkojn budalliqe si ne rastin e ksaj teme.

Bera krahasim ndermjet zezakeve edhe femrave, sepse duke qene se e ndjeni veten viktima te "meshkujve te bardhe" keni te njejta prirje per te thene qe cdo qe behet, u behet me padrejtesi, per tju pronesuar, per tju skllaverim, torturuar, tapizuar etj tj..

Zezaku eshte krijuar per tu sherbyer njerzeve te bardhe.

Femrat jan krahu djathte i mashkullit te bardhe i cili duhet te sundoje boten, ne krah me nje femer te zgjuar edhe te forte.

Ndaj edhe me kto ndryshimet e juaja qe po beni ne bote, na e neveritet jeten, zezakun president, gayt neper parada, gruaja qe vesh pantallona e mashkulli duhet te veshe strece e minifund, ky eshte ndryshimi qe bete ju grate me ardhjen tuaj ne pushtet.

HEIL SIEGEL.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Te thashe varet !Une edhe mund ta ndryshoj direkt pa me thene ai gje!!.Ama po ngulmoi si ty s'do ja plotsoja kete deshire!!!.Se s'dua burre egoist.Ai duhet te jet i barabart me mua ne te gjitha drejtimet.
    Me duket se nuk e di rregullin ti se qenke ne usa.

Po flas per ne shqiperi dhe ketu nuk eshte me te kerkuar. Nuk te vjen burri dhe te pyet do ndryshosh emrin ketu eshte si rregull. Mbasi djali dhe femra kan pranuar te martohen dhe mbasi kan ren dakort dhe famlijet atehere shkohet ne gjendjen civile dhe ndryshohet mbiemeri i nuses.

Keto kerkesa vin nga ju femrat qe nuk doni te ndryshoni mbiemerin dhe ju duket vetja egoiste sepse mendoni qe po te ndroni mbiemrin ju nuk jeni te barabarta me burrin
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Ai duhet te jet i barabart me mua ne te gjitha drejtimet.
    Nuk mund tė ketė barazi pėr gjėra qė natyra i ka bėrė tė ndryshme.

Me edukimin qė ke marrė, nuk ke pėr tė patur asnjėherė familje, vazhdimisht do ndahesh.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga majla Lexo Postimin
    Sigurisht qe e ka kete te drejte. Une per vete do mbaja mbiemrin tim...
    po mire moj majla,ti kembengul qe do mbashe mbiemrin tend
    pas martetses duke refuzuar mbiemrin e Burrit!

tani dua te bej nje pyetje ty.....po femise qe do lindi cfar mbiemri do i vendosesh..??
    kurse pyetjen e dyte e kam,nese insistimi per mbajtjen e mbiemrit te vajzerise,a mos eshte kjo nje perbuzje ndaj bashkeshortit tend...??
    dhe e treta ,nese burri yt nje dite do behej nje VIP ado vrapoje ti si rrufeja per te fshire mbiemrin tend te vajzerise duke vendosur mbiemrin e Burrit tend VIP!!

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin
    Me duket se nuk e di rregullin ti se qenke ne usa.

Po flas per ne shqiperi dhe ketu nuk eshte me te kerkuar. Nuk te vjen burri dhe te pyet do ndryshosh emrin ketu eshte si rregull. Mbasi djali dhe femra kan pranuar te martohen dhe mbasi kan ren dakort dhe famlijet atehere shkohet ne gjendjen civile dhe ndryshohet mbiemeri i nuses.

Keto kerkesa vin nga ju femrat qe nuk doni te ndryshoni mbiemerin dhe ju duket vetja egoiste sepse mendoni qe po te ndroni mbiemrin ju nuk jeni te barabarta me burrin
    Une se kam menduar ndonjehre nderrimin e mbiemrit me perpara.Po c'te keqe ka qe t'ja lene rastesis.Kur ti pyesi puntori i gjendjes civile te pergjigjen c'fare ndjejne .Mund edhe burri te marri mbiemrin e gruas!Kjo teme eshte kot per mua.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    hahaha do e dua shume burrin mos u merakos edhe mbiemrin e tij do mbaj hahaha
    Ti mbaj emrin e kujt te duash, gruaja ime do mbaj mbiemrin tim, ose nese do qe te mbaje te vetin, le te rrije te shpia vet ose te gjeje nje burre qe e pranon dicka te tille.

Prandaj eshte martesa, qe te kurorzoje dy persona me mbiemra te ndryshem ne nje te vetem. I cili ne kte rast eshte mbiemri i burrit.

Ika te ha buke se na merzitet!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 5 prej 21 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •