eshte vetem dialektike perdorimi i q-se ne vend te c-se . dhe e perdorin zonat e veriut.
Ky nuk nuk eshte opinion, por e vertete. Mos beni trazira dhe me gjuhen tani![]()
eshte vetem dialektike perdorimi i q-se ne vend te c-se . dhe e perdorin zonat e veriut.
Ky nuk nuk eshte opinion, por e vertete. Mos beni trazira dhe me gjuhen tani![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Ç,Q, Ë,E LEXOHET SI DUHET JO SI DONI JU NESE DONI JU CILI DO NGA JU SHKRUANI DHE RUSIST APO SERBIT PSE JODHE GREQISHT NE NUK JU PENGOJME.
PO ATA QE SHKRUAN MIRE GJUHEN SHQIPE DHE FLASIN MIRE GJUHEN SHQIPE ATA E DUAN TOKEN ILIRE.
Ata qe e urrejn ata jan Grek , Serb, Rus etj.
Sjam kunder askujt., ne raste se ke pergjegjesi Kombetare dhe je i pa afte per to...
Unë i kam të instaluara në tastierë dhe i përdor pa problem Ë, ë Ç, ç
mendoj se "ç" nuk perdoret per shkak se ne tastiere duhet shtypur alt135 qe te aktivizohet mua nuk me duket e arsyshme qe per nje shkronje sa "ç-ja" i ka fjalia te aktivizohet me kod pastaj nese shtypet "c" nuk ka kuptim ,jo vetem ç-ja po edhe ë-a ralle perdoren ...fajin e ka tastiera.
Krijoni Kontakt