Postuar mė parė nga mia@ Dhe ngeli nacionalizmi forumeve aman! Sa rrini humbisni kohe duke bere propagande forumeve shkoni beni ndonje sherbim memedheut se ka nevoje per patriota te flakte si ju. Sot e diele mia Postuar mė parė nga Endri_UCK E po kujdes se aj lumi ka drejtim lagjen tate E kam maje kodre ....nuk me kap lumi
Postuar mė parė nga Linda5 Prandaj je pa firme ti Beharo Firma ime esht vertet ne gjuhe Gjermane,por esht personale dhe jo pilitike Mos u sill keq me ate mi Sa per firmen tende,m ka lidhje me Li...
Postuar mė parė nga xhamia Sot e diele mia E kam maje kodre ....nuk me kap lumi Per patriotat dita jane njesoj. Per ta dhe nata eshte dite.
Postuar mė parė nga xhamia Sot e diele mia E kam maje kodre ....nuk me kap lumi Lum si ti rehat gjume fli
Postuar mė parė nga xhamia E kam maje kodre ....nuk me kap lumi Qeni i keq vdekje nuk ka ... E ne qiofse humbet kohe me mua qe jam budalla qyeshe edhe ti budalla se meresh me nje budalla PS: Per temen i dhe mendimet? ca tjeter ke per te pelcu? po spate ajde shnet...
Shqipėri, o jetėgjatė, ty tė kemi mėmė e atė dhe pėr ty do tė luftojmė gjersa tė tė trashėgojmė.
Postuar mė parė nga gloreta Mos u sill keq me ate mi Sa per firmen tende,m ka lidhje me Li... Jo mi nuk sillem keq,se e kam Schatz Po ti mi ku ma ke firmen Kujdes muderatoret,se do ta heqin dhe ty ate opsionin e firmes
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Hajde shndet Xhamia
Postuar mė parė nga Linda5 Jo mi nuk sillem keq,se e kam Schatz Po ti mi ku ma ke firmen Kujdes muderatoret,se do ta heqin dhe ty ate opsionin e firmes E pata mi ma hengri virusi
Postuar mė parė nga gloreta Hajde shndet Xhamia Shnet dhe ti se dhe ti kaq ore gjera budalliqe thote shoqe Gloreta ...
Postuar mė parė nga Endri_UCK Una sherbimin e kam bere dhe do e bej deri sa te vdes, dhe nuk jam ketu per tu mburr se ca kam bere e ca nuk kam bere... Na trego pak cfare ke bere ti per Shqiperine qe te besoj qe na qenke nacionalist i vertete, lol pervec avatarit dhe asaj qe flet shqip?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt