pse more na e ngacmon miken tone te vjeter???![]()
pse more na e ngacmon miken tone te vjeter???![]()
Po tani ti gjith kto rathe dhe trekendesha i ke kot,e di pse!perderisa ti ben fjale per sacred geometry,nuk i bie te jete kaq sacred,dmth kaq precize,kaq e sheeeeeeeenjte.
nese marrim parasysh fjala bie kur eshte themeluar roma dhe levizjen e kores se tokes(dmth tektoniken e pllakave) i bie qe roma nuk ka qene egzaktesisht 700 vjet para krishtit tek ajo pika ne rreth ku e ke vene ti(dhe garant qe me koordinata precize gjeografike nuk do te jete aty,ta zeme pas 10 mije vjetesh).
tani hajde me shpjego mua ti saktesine dhe shenjterine e kesaj gjeometrie.
trekendesha dhe rathe ne harte te heq une sa te kesh qejf ti lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 12-02-2010 mė 05:59
Holy lines nuk jane holy lines....La Lune,e ke kot,evolucioni shkaterron cdo lloj shenjterie.
Une se di sa dije ke ti megjithate po mundohem te ta shpejgoj shkurt edhe thjeshte...
Gjithcka ka nje fillim....
Masoneria ate qe ka sot e ka sepse ishte e para qe vuri putren tek shkrimet me te vjetra...gjeti dhe nje gjuhe te sajen per ti "trasheguar me vete"apo implementuar pa i marre vesh askush pervec tyre...nepermjet atyre simboleve qe shikon ti sot neper filma apo produkte..dhe qe quhet taze "magji" shiko nismen e temes sime mbi ndikimin e mesazhin tek njeriu..(jo vetem tek ai mund te kete ndikim...)
Nese une te vizatoj kete simbol-> cfare more vesh ti?!
Simbolet jane gjuhe...
Ufo-t?Ik e kerko ne google per alien in egypt,po mos te ishin ato vizatime,sot e kesaj dite nuk do i binte ne mendje njeriu per to as shkences vete...
http://images.google.com/images?hl=s...-8&sa=N&tab=wi
E kuptova,IQ jote me timen jane ku e ku,ndoshta jam une qe po replikoj ne vendin e gabuar.
Darius mbylle fare temen.
Nuk besoj qe forumi i shkences ju eshte rezevuar ekskluzivisht religjiozeve.nuk ju mjaftojne forumet tuaja hermetike fetare ku nuk lejohet te postoje asnje me mendim te kundert,dhe ketu do na pengosh La Lune te postojme.
dhe mos i mer gjerat personale,sepse nuk kam asgje kunder teje,perkundrazi,te simpatizoj.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 12-02-2010 mė 06:33
S'ka te bej fetarja fare me IQ time,s'kam thene diku jam une e vetmja e zgjuar ne rruzullin tokesor,thjeshte qe nuk arrij te kuptohem ne forum me ato cfare shkruaj.
Shkenca o djale po mundohet qe mistikes ti japi forme,ta kthej ne materie asgje me shume,kjo verteton qe te paret kane ditur me shume sec dime ne sot,e sot na hedhin dengla sikur i gjeten te gjitha vete.
Kete njohuri mund ta perdorin si ne te mire tende si ne te keqe,por asnjerehere te vetem.Do i duhej kjo "energjia" tek simbolet qe te arrijne qellimin ne mase..edhe te te bej ty te mendosh qe vetem shkenca eshte e verteta.
Jam e mendimit te mbyllet tema.
Fund.
Krijoni Kontakt