Close
Faqja 19 prej 22 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 213

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    Malet dhe Pemet - nje realitet fizik ky, nuk ekzistojne po te mos kete ndergjegje...(njerezore?)
    Edhe po nuk pati nje ndergjegje njerezore,dmth nje sy apo nje vesh per ta pare apo degjuar,ne Universin tone ka Nje Vezhgues e nje Degjues me i Madhi..The Grand
    dmth jo se ne jemi te domosdoshem per te tjeret qe ato te eksistojne apo edhe natyra.
    Merr shembullim e dikujt qe nuk sheh,do te thote qe ajo cfare une i tregoj nuk eksiston?Sigurisht qe po..por jo se e shoh une..por se e sheh Nje Krijues i ketij sistemi.

Jep definicionin e ndergjegjes dhe te realitetit. Para se te kalosh tek kuptimet e "programit" e "kodeve" do te duhet te kesh sqaruar a ka fare program, kush programon kend, dhe kapacitetin potencial te atij qe kerkon te mesoje.
    Nese ben kete pyetje nuk ke kuptuar asgje deri tani c'kam shkruan une.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga La_Lune : 16-02-2010 mė 09:02

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-06-2009
    Postime
    98
    .................................................. .................................................

Sa e bukur kjo tema fetare
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rachel_ : 16-02-2010 mė 09:18

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Qe te jemi "ne" duhet te kete "Dicka" tjeter qe te na bej te Eksistojme....ndryshe humb lidhja..

P.s Ti rri e mbaji ere trendafilit..se mos ta keput njeri

Dy atomeve per te vazhduar te kthehen ne dicka tjeter i nevojiten elektronet dhe numri i tyre.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga La_Lune : 16-02-2010 mė 09:50

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga La_Lune Lexo Postimin
    Edhe po nuk pati nje ndergjegje njerezore,dmth nje sy apo nje vesh per ta pare apo degjuar,ne Universin tone ka Nje Vezhgues e nje Degjues me i Madhi..The Grand
    dmth jo se ne jemi te domosdoshem per te tjeret qe ato te eksistojne apo edhe natyra.
    Merr shembullim e dikujt qe nuk sheh,do te thote qe ajo cfare une i tregoj nuk eksiston?Sigurisht qe po..por jo se e shoh une..por se e sheh Nje Krijues i ketij sistemi.

Nese ben kete pyetje nuk ke kuptuar asgje deri tani c'kam shkruan une.
    E pranoj. Nuk kam kuptuar asgje qe ke thene, dhe pse e ke thene.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    La lune tek fotoja e dyt ,a eshte ADN?? Sepse mua me perngjan me shum ne kultin e gjarperit ky simbol??

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Dua te bej edhe nje nderhyrje te fundit te kjo teme se realisht u be delirante:

Ta marrim ne menyre induktive. Po i pranoj si te mireqena keto gjerat qe ka postuar La lune per brainwaves etj.
    Ne kete moment duhet ndalur edhe shikuar nje total i temes. Nese kjo teme realisht gjeneron :

1. Paqe, Miresi, Njohuri, Rregullsi analtike mendimi

Apo

2. Frike, Tendenciozitet, Spekullim noetik, dhe Kaos Dizinformues.

Me keqardhje une do e rendisja tek e dyta. Ne menyre deduktive duke u bazuar ne vete ato qe thote tema, rezultati llogjik do te ishin vibracionet negative mendore te te gjithe atyre qe lexojne shkrime te tilla, pra duke ndikuar negativisht ne humorin e postuesve, duke i futur ne debate pa krye dhe duke krijuar nje mjegull dizinformimi.

Tema qe presupozon tu hapi syte ne fakt, vetem ju fut ne koke ide te tjera konfuze pa nje qellim. La Lune po ben padashje punen e shejtanit... lol.

Ne te njejten menyre te interesuar te tjere trumbetojne per gjera si 2012, fundin e botes, frike, shkaterrim, anarki masive.
    Dashje pa dashje, mendja globale do te fokusohet ne frike dhe frika nuk gjeneron vecse bllokim. Bllokim te mendjes e te arsyes.
    Shkurt leter tualeti "poetike" nqs me kuptoni per cfare e kam fjalen.

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Obobo hype prap ne podium

Degjo nese njerezit njohin te verteten edhe nese ne pamje te pare mund te shkaktoj frike apo mund te duket e tille,miresia eshte qe duke qene i informuar ke mundesi te zgjedhesh me te miren per veten.
    Ndersa terri mosinformimi sjell pakujdesi ndaj vetes dhe cfare na rrethon.

Xhamia,ADN-ja qe te perngjason ty me ate simbolin e gjarprit shpreh qe ajo nese mund te matet dhe zberthehet mund edhe te manipulohet.(per mire apo per keq)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    S'besoj qe simbolėt te ken fuqi dhe ndikim nė dicka, un mendoj qe fuqia e trurit eshte mesuarja e gjuhes se nėnvetėdijės. Dhe pikėrisht kjo fuqi e nenvetdijės ka ber qe njera te konservohet e tjetra jo. Po hicni ato tekste nga aty, dhe provoni perseri duke i ndar ne te mir (djatht) dhe ne te keqe (majt) dhe do i keni te njejtet rezultate.

Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    Hermes Metregishte (Trismegistus) thote tek "Aesklepius": "Zotet e Zodiakut jane te perjetshem, por njeriu mund te krijoje Zotat e tij me te vegjel".

A eshte njeriu Zot, meqenese ai mund te krijoje qenie/zota pra, si vetveten per me te dobet (lesser)?
    Mendon se ka ndonjė lidhje kjo me dorėn e mistereve me tre gishta ?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    As above so below, as within so without.

Faqja 19 prej 22 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •