Close
Faqja 13 prej 22 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 213
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Nuk e provon dot askush qe ka nje satan.

por,por, satanistet jane te rrezikshem(jo te gjithe) me ato messe nere,ku sakrifikojne(edhe humane) dhe bejne orgjira,pedofilira,e ca sna kane degjuar veshet.

personalisht jam i apasionuar pas heavy metal,te gjitha tekstet e kengeve metal per mua jane bullshit,po ashtu dhe simbolet qe jepen ne videot e ndryshme te kesaj lloj muzike nuk kane asnje lloj efekti tek une,nuk me percojne as energji pozitive as negative,thjesht me zbavit tingulli i muzikes.

varet sa lejojme veten te ndikohemi nga simbolet.dmth hyn ne loje besimi.

zakonisht degjoj metal kur jam tap,dmth che non capisco piu un cazzo.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 13-02-2010 mė 08:05

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga La_Lune Lexo Postimin
    E di kush me ben me shume qe qesh?!

Bani_gjk..mesazhet ne video nuk jane vetem per ty si qenie njerezore,por edhe per te tjere rrotull teje te cilet mund ti terheqesh vemendjen me ate lloj tingulli qe nis Bad Romance dhe trokitja e duarve,ka vene dhe syve mos ti vriten syte lol me vjen gjynah ne fakt per kete se eshte tamam nje kukull ne dore te atyre qe do po i japin suksesin...(e ke parasysh ndalimin e fishkellimes ne Islam?!)

Sa per ate energjine ne postimin me lart me lindi nje ide mbi LHC (Large Handron Collider)
    La lune,nese do merrnim per baz ato qe jan cekur ne tem,se njerzit hipnotizohen,komandohen,zotrohen,me objekte,fjal kyce,tinguj e ngjyra e plot gjera te tjera si keto, e njejta gje vlen te thuhet, edhe per ata qe besojn ne nje liber fetar,sepse aty mund te jen perdorur fjal te cilat me magjin e tyre mund te hipnotizojn trurin e njeriut me te vetmin qellim komandimin dhe zotrimin e tyre.

E ke menduar ndonje her kete ?????

Duke marr parasysh se sa fanatik behen keto grupime te ndryshme fetare te cfar do lloj feje,dhe se sa mundohen per tju mbushur mendjen dhe te tjereve per ato qe besojn vet, llogjika me thot se edhe keta njers mund te jen viktim e simboleve dhe fjaleve qe perdoren ne librat fetar apo ne ndertesat e kulteve te ndryshme fetare.

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar mė parė nga sulioti Lexo Postimin
    La lune,nese do merrnim per baz ato qe jan cekur ne tem,se njerzit hipnotizohen,komandohen,zotrohen,me objekte,fjal kyce,tinguj e ngjyra e plot gjera te tjera si keto, e njejta gje vlen te thuhet, edhe per ata qe besojn ne nje liber fetar,sepse aty mund te jen perdorur fjal te cilat me magjin e tyre mund te hipnotizojn trurin e njeriut me te vetmin qellim komandimin dhe zotrimin e tyre.

E ke menduar ndonje her kete ?????

Duke marr parasysh se sa fanatik behen keto grupime te ndryshme fetare te cfar do lloj feje,dhe se sa mundohen per tju mbushur mendjen dhe te tjereve per ato qe besojn vet, llogjika me thot se edhe keta njers mund te jen viktim e simboleve dhe fjaleve qe perdoren ne librat fetar apo ne ndertesat e kulteve te ndryshme fetare.
    Nuk po flas per fanatizem apo per sekte, po flas ne pergjithesi mbi besimin fetar.Cdo besim eshte nje sistem jetese...me mekanizmat dhe normat e veta ..kam marr shembuj me lart..nese ne budizem eshte chatra dhe ekuilibri i shpirtit me fizikun..ne Islam eshte harrami dhe hallalli duke filluar nga menyra e te ushqyerit e deri tek gjerat me elementare...dmth synimi eshte per nje ekuiliber ne sjelljen e cdo njerit deri tek ajo cdo percjellesh ti ne Univers.

Tani nese kam marr shembullin me nje video me lart une te pyes ty cfare pozitivismi i dhe familjes ti me kete?!Se une nuk e shoh si art perkundrazi e shoh me gjithe materialin....

Kupto pak me shume konceptin Pozitive dhe Negative,qe ky sistem i sotmi po do ti ndryshoj nocionet...kombin dhe fene etj etj...lufte me njeri - tjetrin...shkurt.

Lexo postimet qe kane kaluar te kuptosh rendin e bisedes.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-07-2004
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    62
    Kush tha qe arti duhet te reflektoje vetem energji pozitive..do ishte shume monoton.
    Nje femije ,po qe se duhet te jem pinjoll, videon s'do ja tregoja fare per shkak te permbajtjes te tekstit dhe ca pamjeve (gjera qe mund te shikohen dhe degjohen kudo por po flasim ne princip).
    Nje adoleshenti te rritur mund ti thosha qe levizjet e duarve ne fillim te videos sherbejne per te impostuar qe ne fillim tipin trasgresiv te kenges dhe qe jane zgjedhur keto levizje per t'iu pershtatur fjaleve sepse jane levizje teper ancestrale.
    Kam nje pyetje per sa i perket mesazheve subliminale ;Cfare ndikimi ka ne nje person te rritur leximi i fjales SEX apo figurave qe lidhen me te (lexim i bere ne menyre jo koshiete) ?

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar mė parė nga Ter-minator Lexo Postimin
    Kush tha qe arti duhet te reflektoje vetem energji pozitive..do ishte shume monoton.
    Nje femije ,po qe se duhet te jem pinjoll, videon s'do ja tregoja fare per shkak te permbajtjes te tekstit dhe ca pamjeve (gjera qe mund te shikohen dhe degjohen kudo por po flasim ne princip).
    Nje adoleshenti te rritur mund ti thosha qe levizjet e duarve ne fillim te videos sherbejne per te impostuar qe ne fillim tipin trasgresiv te kenges dhe qe jane zgjedhur keto levizje per t'iu pershtatur fjaleve sepse jane levizje teper ancestrale.
    Kam nje pyetje per sa i perket mesazheve subliminale ;Cfare ndikimi ka ne nje person te rritur leximi i fjales SEX apo figurave qe lidhen me te (lexim i bere ne menyre jo koshiete) ?

Duhet te te shpjegoj gjithshka me imtesi une ty,nuk do fare ta perpunosh vete menidmin?!
    Ti je mesuesi per nje kohe te shkurter i femijes tende,pjesa tjeter jane njerezit qe shoqerohet,media,shkolla etj etj...ku je i sigurte ti per shpejgimin qe marrin apo per cfare ato mesojne?!Ty s'te kane tek krahu gjithe diten...
    Ti je i rritur dhe i kupton disa koncepte me mire ndersa Rinia e sotme ka marre rrugen qe s'ka nevoje une ta pershkruaj...meqe je i rritur mendoji gjerat pak me gjate e me thelle.(gjithsesi cdo simbol ka efektin e vete ne ndergjegje absolutisht po,e ke shpjegimin me lart qe i kam dhene Plus,edhe zero-ja ka vlere,)

Si mendon ti po vjen diferencimi i brezave?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga La_Lune : 13-02-2010 mė 08:30

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Kupto pak me shume konceptin Pozitive dhe Negative,qe ky sistem i sotmi po do ti ndryshoj nocionet...kombin dhe fene etj etj...lufte me njeri - tjetrin...shkurt.

Lexo postimet qe kane kaluar te kuptosh rendin e bisedes.
    Konceptet pozitive dhe negative,e mira e keqja, jane relative,cfar eshte per mua pozitive mund te jete per ty negative dhe anasjelltas.

hec e mbushja mendjen satanisteve qe satani eshte negativ dhe i keqapo hec me mbush mendjen mua qe zoti eshte pozitiv dhe satani negativ,te pergjigjem as pozitiv as negativ,nuk egziston.

pozitivja dhe negativja,e mira apo e keqja, thjesht nuk egziston ne natyre,jane koncepte te sforcuara njerezore.

nuk ka chakra,nuk ka hallall apo haram,ka cfar na pelqen ose jo.

i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anėtarėsuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    La Lune, sa i perket kenges (tingullit) Bad Romance, un jam skeptik nese eshte bere ky tingull edhe per ata qe jane rrotull neshe, por prap po them gjithcka mund te vije nga ajo shoqri.
    Kurse sa i perket fishkllimes, te them te drejten vetem me te ndegjuar e kame kete dhe un historive me te ndegjuar nuk i jap shum rendesi. Por nese ka ndonje argument ataher kisha pasur deshir te lexoj.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    edhe zero-ja ka vlere,)
    numrat nuk egzistojne,numrat jane shpikje njerezore,ne na duhen numrat,nuk bejme dot pa to,per nje seri arsyesh.

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    As ti Plus nuk eksiston?!
    Ti je nje mase molekulash,pastaj atomesh,pastaj grimcat me te vogla qe jane...?!
    Nese nuk dini cfare shkruani me mire lereni temen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Atom

Kur pershpejton levizjen e dy molekulave....e di c'arrijme te kemi?Energji..
    Kush ta bej te kthesh koken ty kurre sheh dicka?Truri i dergon muskujve impulse elektike.

E leme me replika koti.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga La_Lune : 13-02-2010 mė 08:54

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    As ti Plus nuk eksiston?!
    Ti je nje mase molekulash,pastaj atomesh,pastaj grimcat me te vogla qe jane...?!
    Nese nuk dini cfare shkruani me mire lereni temen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Atom

Kur pershpejton levizjen e dy molekulave....e di c'arrijme te kemi?Energji..
    cfare jane grimcat me te vogla,go on,shkojme ne infinit?as above so below,po vjedh shprehje masonesh tani

makrokozmos mikrokozmos.

un egzistoj lol,do te me shohesh hajd nje simbol tjeter.

Faqja 13 prej 22 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •