Close
Faqja 21 prej 31 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 303
    i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Edi Rama thoshte qe nuk futet ne parlament pa u hapur kutite. Ishin nderkombetaret ata qe e futen PS-ne me force.
    Tani nuk ka shume rendesi hapja apo djegja e kutive. PS- e dubloi humjen e 28 qershorit. Le te pergatitet edi rama per zgjedhjet e 2021-shit kur te jete bere 60 vjec.

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    ca autoritaristi eshte berisha?
    ai eshte vetem kryeminister. ai nuk i drejton gjykatat, bashkine e tiranes, prokurorine, mediat, parlamentin etj, etj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    aman c`na hapni barkun me komentet per kete gomar stefanin.......
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin
    une jam demokrat ama hapja e kutive duhet te ndodh,,,jo ne mase ato qe kan kureshtje dhe ankimime ndaj tyre.

Por ama ky mund te jete nje precedent qe mund te kerkohen te rihapen kutite e shum e shum zgjedhjeve te meparshme,,,te pakten te atyre fleteve te votimit qe nuk jan djeg akoma.
    po nuk e ka ne dore mazhoranza ti hapi apo jo kutite, o njeri i mire .... nuk mund te dali Sala apo dikush tjeter dhe ti japi urdher sistemit drejtesise te beje nje gje te tille duke qene se edvinet po qajne pa pushim, .... nga njera ane eshte e pamundshme duke qene se gjykatat nuk varen nga qeveria dhe nga ana tjeter do akuzojne qeverine per nderhyrje ne istitucionet e pavarura ... imagjino ti se c'ndodh pastaj .... kesaj i thone qe qeveria te beje harakiri ....

AJO QE NUK U SQARUA SOT ne Parlament nga Rucet ishte se ne amendamentet e "prezantuar" prej tij per c'fare ligjesh behej fjale
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 25-02-2010 më 19:10
    "They will not control us, We will be victorious"

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga SKRAPARI Lexo Postimin
    ca autoritaristi eshte berisha?
    ai eshte vetem kryeminister. ai nuk i drejton gjykatat, bashkine e tiranes, prokurorine, mediat, parlamentin etj, etj
    salis eshte si ai kavalieri i shkalluar, don kihote i mançes ...

ai tjetri i thote se topi eshte ne fushen tuaj, salis e kthen ne katundin e tij, ne kullen e tij, ne "kalin" e tij ... pa i ardhur pike zori, vetequhet kavalier ...

kushedi se sa mullinj me ere ka rrezuar pertoke salis me psikiken e tij te semure rende ... duhet nje kadare e dyte ti shkruaje per kete don kihot i tropejes ... mbase jane duke kerkuar per sanço pançan ...

sa per dijeni, ne Shqiperi nuk ka patur kalores, aq me pak kavaliere ... as ne te shkuaren, as edhe ne te tashmen ...

vetem idiotsira di te nxjerre i shkreti "kavalier" salis ...

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    po nuk e ka ne dore mazhoranza ti hapi apo jo kutite, o njeri i mire .... nuk mund te dali Sala apo dikush tjeter dhe ti japi urdher sistemit drejtesise te beje nje gje te tille duke qene se edvinet po qajne pa pushim, .... nga njera ane eshte e pamundshme duke qene se gjykatat nuk varen nga qeveria dhe nga ana tjeter do akuzojne qeverine per nderhyrje ne istitucionet e pavarura ... imagjino ti se c'ndodh pastaj .... kesaj i thone qe qeveria te beje harakiri ....

AJO QE NUK U SQARUA SOT ne Parlament nga Rucet ishte se ne amendamentet e "prezantuar" prej tij per c'fare ligjesh behej fjale
    Ma ha mendja qe nuk eshte ndonje problem se ligjin e ndrrojne ose bejne ndonje ligj te ri po te duan. Po pse duhet ta beje PD-ja ate gje kur nuk ka asnje arsyeje. Per shpirt te dhise?

Ma ha mendja qe parregullsi duhet te kete disa, keshtu qe edhe nje arsye per te mos hap kutite. Edi Rama duhet ti harroje kutite dhe te menoje per me vone se keshtu si ben tani, eshte bere shume me i keq dhe kokforte se Sala.

Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    ky eshte fundi i salis ... tashme i vetequajtur "kavalier" don kihote ... kujton se i ka hipur shtetit ne shpine ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    Tre batutat e kesaj "dite te shenuar" te nderprerjes se bojkotit per 1 dite nga Ed Rama & Co.

Blendi Fevziu pyet ne emisionin "Opinion", ne se opozita me shume fitoj, apo humbi me 6 mujorin bojkotues.

Andreas Stefani: Une mendoj se nje nga fitoret e opozites, ishte sensibilizimi dhe ardhja e nderkombetareve ne Shqiperi.

1)

Ben Blushi:

Kesaj i bie, që ne mes te nates aty te lagjia jone ngrihet, njoni dhe i bie pa pushim borisë së makinës. Dikur ne banoret e lagjes, qe duam te fleme apo te jetojme te qete, dalim poshte dhe e pyesim se cfar ka.
    Na pergjigjet se do nje makine te re dhe deri sa ta marr makinen e re, do vazhdoj ti bjer borise.
    I mbushim mendjen qe te mos i bjer me borise, se nuk eshte normale qe per tekat e tij, te rrime edhe ne pa gjume.
    Personi nuk i bie me borise, sepse ka idene se ka arritur nje fitore.
    Fitorja ishte, jo makina e re. Por qe na detyroj ne komshinjve te zbresim nga shtepia dhe te takohemi me te.

Skender Gjinushi: Nepermjet bojkotit, PS fitoj te drejten per ta derguar çeshtjen ne Gjykaten Kushtetuese.

2)

Ben Blushi:

Keshtu eshte kur ke Spartak Ngjelen keshilltar juridik.
    Ngjela kur ishte avokat dhe humbiste gjyqet ne gjykaten e shkalles pare, i thonte klientit :- Kjo ishte nje fitore per ne.

Klienti "i trashur" nga kjo qe po degjonte, pyeste: Si fituam???!!! Ne sapo e humbem gjyqin.

Dhe Ngjela qe pergjigjet:

Ne fituam. Sepse fituam te drejten, per te shkuar ne gjykaten e apelit, ne te larten, deri ne kushtetuesen.

3)

Sali Berisha:

Zoti Ruci, me the se topin e keni lene ne fushen time dhe se eshte rradha ime qe ta luaj.
    Une gjate femijerise, ne fshatin tim, nuk kam patur top.
    Por kisha kalë.
    Keshtu qe une, qe prej fëmijerisë kam mbetur kavalier. Çtë bëj me topin ???

Ndryshuar për herë të fundit nga Antimafia : 25-02-2010 më 20:39

Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Sali Berisha:

Zoti Ruci, me the se topin e keni lene ne fushen time dhe se eshte rradha ime qe ta luaj.
    Une gjate femijerise, ne fshatin tim, nuk kam patur top.
    Por kisha kalë.
    Keshtu qe une, qe prej fëmijerisë kam mbetur kavalier. Çtë bëj me topin ???
    ti nuk di gje te bejsh tjeter, veçse si don kihote me mullinjt me ere ...

e ke davane e humbur ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-12-2009
    Postime
    32
    Keto batutat per te dhjer duke qeshur dhe kunjat tregojn mendjeprehtesin e parlamentareve tane. Si nastradini qe gjithmone ja fut me zgjuarsi.

Faqja 21 prej 31 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •