Close
Faqja 23 prej 65 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 650
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar më parë nga nestorp Lexo Postimin
    O dardania etnike.Po ngadale o burre.Ne nuk vrame njeri.Ne kritikojme konceptet ose qendrimin absurd tuajin ne lidhje me figuren e diktatorit.Ju jeni vellezrit tane,jeni njesoj si ne.Ne jemi njesoj te gjithe,sepse bukes i themi buke more buurre qe kerkon te nxitesh kosovalli-un te debatoje si puna jote me ne.Per ate kohe nuk ju kritikon njeri vellai im.Ajo kohe iku.Ishte koha e budallallepsjes sone,koha e izolimit,koha e varferise sone tragjike.Zotrote kishe nje makine(kerr),nje traktor,kishe prone private,kurse ne na vinta apo nuk na vinte radhe te blenim nje biciklete apo nje televizor.A e di se shume familje nuk kane pasur as radio,gjeja me elementare,kurse zotrote bridhje Europen pa viza.Ti flet badjahva more mik,sepse je Don Kishot i koheve te sotme.Eshte e pafaleshme te duash diktatorin kur dihet se cfare na beri neve dhe juve bashke.Si mbas mendimit tim ora jote ka mbetur ne vitin 1968!Si rezultat i kesaj mendesie ti flet ose kundon si e jema e Zeqos ne maje te thanes miku im.Lexo historine e vendit am mbas viteve '90 e jo atao para '90-s.
    Une nuk di te shkruaj vetem ketu tek ky forum,por di te te them ato qe kam perjetuar personalisht,por po te them se kam lexuar shume edhe per Kosoven,sa ty nuk ta pret mendja.Studjo me shume,jeto me kembet ne toke,kuptoi njerzit ne ato qe thone dhe mos u beje nxites i percarjes kombbetare!

Nestrop,
    Bukur e ke thene por mjerisht keta eshte dashur te perjetojn pak at ssistem se nuk i mbushet mendja ose e dijne por "cka jan 100 shkopinj ne shpind te tjetrit,asgje"!!

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Kush ka ngron dru ne kohe te Enverit ka te drejten legjitime me e shajt , por une nuk kuptoj perse duhet me e shajt edhe ata qe nuk kane ngron dru prej tij ? Hajt per hater te ketyre po e shajme edhe ne se nuk na prish ndonje pune , ai ka vdeke dhe nuk cohet me !!!

Por ketu realisht dhe praktkisht nuk po flitet per Enverin si person dhe as per komunizmin si ideologji dhe forme organizimi shoqeror , por per qendrimin e SHTETIT SHQIPTAR te asaj kohe ne krahe te shqiptareve ne te gjithe rajonin dhe per unitetin e faktorit shqiptar !

Ato levizje masive ne Kosove ne ate kohe ishin te tilla (pra masive) sepse kosovaret e dinin dhe e ndienin se nuk ishin vetem dhe nje force e organizuar pastertisht shqiptare i mbeshteste nga pas (qe ishte shteti shqiptar ) .

Nuk ka te shlyer dashuria , per njerezit qe kane nder dhe bese , kur ata i mbeshtet per gjene me te shtrenjte LIRINE ! Ndersa per shqiptaret e Kosoves, kjo per shtetin shqiptar te asaj kohe ishte detyre kombetare !

Une kete e quaj vlere ! Dhe nuk me rruhet fare perse disave nuk ju vjen mire qe ne ate kohe drejtonte Enveri ! Prostitutat qe boten e shikojne nga leket qe fitojne ne nate , as nuk na duhen si aleate !

Nje poezi per patriotet e rakise dhe te mishit

...Varda rakia
    therren kurbanet
    rrofte Shqiperia
    poshte italianet

pije me fund te kam rixha
    shendet i flamurit
    s'i thone shaka

do bejme lufte
    de more de
    si lum ti popull
    mezi na ke

Pa kur t'i shohesh
    dervene dervene
    ne vend te pushkes
    gota dhe ene

Ishte koha kur me kete kategori "burrash" dhe "patriotesh" qe kur Shqiperia lengonte , vraponin pas te ngrenit, populli shqiptar tallej dhe kur liria erdhi , ishin keta "patriote" qe e hengren , por jo dashin , por koken e dashit !

Eshte e vertete se kete kategori "patriotesh" Enveri nuk i fali dhe keta kane gjithashtu te drejten legjitime te mos ta falin Enverin ! Por ka nje dicka , kjo kategori "patriotesh" nuk ka asnje te drejte morale te na shese patriotizem dhe aq me pak te na mesoje se cfare eshte atdhedashuria ! Enveri ishte diktator , por ai e donte Shqiperine dhe shqiptaret shume me shume se keta lloj "patriotesh" te liretes , sterlines, dollarit dhe te cdo paraje tjeter ", keta lloj "patriotesh" qe nuk lane vend pa e nxjerre ne treg Shqiperine dhe shqiptaret vetem per te arketuar para !

Dyrnjane sulltane nderrun keta horra
    dhe nji her dajakun s'e leshuan nga dora !- vazhdon ajo poezia
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 20-03-2010 më 19:45

nuk eshte dhe aqe e veshtire ta kuptoshe qe je nje pjell e tije o bamamut enveristi...doni tredh apo kastrim,se ndryshe nuk zhdukeni ju gjakprishur.

sa per temen

per ate u lidhe me sllavo komunistet enveri dhe jo me imperialistet amerikane, se e donte kosoven shume...fashizmin e luftuan dhe amerikanet e anglezet,por enver djali desh na vellazeroje me popuj sllave e kinezo e dreq mallkuar, e me ideologji antinjerzore e kombetare.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Un Gjdo Dit E Me Shum Po Bindem Se Enver Hoxha Kishte Te Drejt Ne Shum Gjera Sa I Per Ket Kombit Ne Shqiptaret Shum Leht Shesim Vatanin Edhe At Shum Lire Ne Ne Kosov Per Mu Duk Si Euronan E Kemi Shit Veriun E Vendit Edhe Per Ket Nuk Na Duket Von As Pak Regjimi I Enver Hoxhes Tode Ishte Nje Eduakt Per Shqiptaret E Kosoves Se Paku Nja 10.vjet

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514

Enveristeve ju placin trute!

Citim Postuar më parë nga MARGUS Lexo Postimin
    Nestrop,
    Bukur e ke thene por mjerisht keta eshte dashur te perjetojn pak at ssistem se nuk i mbushet mendja ose e dijne por "cka jan 100 shkopinj ne shpind te tjetrit,asgje"!!
    Lexo kete msg qe eshte shkruar para msg tim te lutem!Ky qe shkruan ne kete menyre eshte pinjoll i veglave kriminale te diktatures ose ndonje ish sigurims shqiptar qe duart e veta apo te babait te tij jane te lara me gjakun e atyre te pafajshmeve qe i ironizon me epopene e tij fytyre tharaniku komunist nga Mesapliku i Vlores.Qe ta marresh vesh ti MARGUS,i famshmi Shefqet Musaraj,rridhte nga nje familje patriote nga Smokthina e laberise.Vellezrit e tij ishin nacionaliste,ndersa ky mjerane u bashkua me bastardet,injorant e kriminele te enver hoxhes.Pra si nje vegel e turpshme e diktatures,nga ato qe ka shkruar ai nuk ka ngelur asgje,sepse me ato letra kane fshire by.'en shqiptaret.Por jo vetem aq,shqiptaret kane fshire menderet e tyre me fytyrat e ketyre djajve,te cilet ulerijne si qyqe, fshehur ne ndonje cep te kontinentit plak ,arratisur nga vendi i tyre.Ajo qe ka bere diktatori ato kohe ka qene nje 5 me hic,per arsye se median shqiptare te diktatures nuk e pirdhte askush,jo me ta degjonin e lexonin.
    Ju drejrtohem juve vellezerve kosovare,ju donkishoter te painformuar,mos degjoni qyqe te tilla si ky me siper.Ky vet apo i jati i tij,kushedi se sa djem kosove ka torturuar ne qelite e errta te diktatures,duke i quajtur agjent te UDB-s.Midis njerezve te mire ka pasur edhe njerez te pamoralshem qe vinin nga radhet e plebejve,por Mitat frasheri ishte djali i A Frasherit,nuk ish nga ata qe hanin qep.Ky dhe soji i tij origjinen e kane nga dhite dhe nga shkurret,jo nga dyert e nderuara te kombit.Si te till ata e bene Shqiperine tamam si kasollet e tyre.Evgjiti kur u be mbret vrau te atin,jo me te tjeret.
    Edhe ata qe jane sot ne pushtet,por edhe ata te opozites jane te gjithe nje shit,ata vijne shumica nga ata qe nuk kane patur breke ne b*the.
    Keta bastarde ,te cilet kane vrare shqiptare dhe familjaret nuk dijne varret e tyre sot e kesaj dite kane dashur qe ligji t'ju jepte plumbin ballit per genocidin e ushtruar karshi popullit te vet.Por kush do ta bente?Pinjollet e tyre qe ricikluan baballaret e tyre ne politike me maske demokrati?
    I tha mire Jozefina e cmendur G rucit:''fajin e ka S Berisha qe nuk ju dha plumbin ballit juve''Dhe mire i tha.A durohen keto kerma qe ulerijne lart e posht?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga nestorp : 21-03-2010 më 19:42
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    Kush ka ngron dru ne kohe te Enverit ka te drejten legjitime me e shajt , por une nuk kuptoj perse duhet me e shajt edhe ata qe nuk kane ngron dru prej tij ? Hajt per hater te ketyre po e shajme edhe ne se nuk na prish ndonje pune , ai ka vdeke dhe nuk cohet me !!!
    Pikerisht me te tepertit qe hidhen e perdridhen ketu kane qene ata qe kane lepire ate sahan! Na ruat ne qe e hoqem ate sistem ne kurriz, ndaj edhe cuditem, sepse shumica e atyre qe hidhen kundra perdorin te njejtat retorika!

Une kur ika si adoleshente nga Shqiperia ne 1990, thashe-shyqyr do na bien veshet rehat nga ato qe degjonin, komunist, ballist, i deklasuar, etj. C'te shoh kur u futa ne forume po e njeta menyre, hapa syte qe si vendi im e populli im mbas kaq vjetesh akoma nuk ka shpetuar nga ajo plage, e thuaj qe nuk jan te njejtet?! Pale ne parlament se atje eshte kuje fare..lol
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Citim Postuar më parë nga _AuLoNa_ Lexo Postimin
    Pikerisht me te tepertit qe hidhen e perdridhen ketu kane qene ata qe kane lepire ate sahan! Na ruat ne qe e hoqem ate sistem ne kurriz, ndaj edhe cuditem, sepse shumica e atyre qe hidhen kundra perdorin te njejtat retorika!

Une kur ika si adoleshente nga Shqiperia ne 1990, thashe-shyqyr do na bien veshet rehat nga ato qe degjonin, komunist, ballist, i deklasuar, etj. C'te shoh kur u futa ne forume po e njeta menyre, hapa syte qe si vendi im e populli im mbas kaq vjetesh akoma nuk ka shpetuar nga ajo plage, e thuaj qe nuk jan te njejtet?! Pale ne parlament se atje eshte kuje fare..lol
    Aulona mikja ime ne fund te frazave te fillimit,mendoje se nuk duhet te kishe vendosur ate ikone!Ajo qe ke pohuar eshte teper serioze e jo per te qeshur!
    Ato qe ka shprehur ai enveristi me siper,jane nje provokim u ulet komunist, qe na behet te gjitheve.Shikoje se si po vepron Edvini dhe ushtaret e tij pinjoll te komunisteve maskarenj e kriminele.Edhe ai qe provokon me siper eshte si ata ushtaret e Edvin Kristaq Rames.Na tregon Epopene e Ballit Kombetar zoteria.E ke lexuar gje kete vjershe te patriotit tone Aulona?Eshte njesoje si ata filmat me partizane ku ballistat ishin frikacake e ja mbathnin me vrap.Simbas komunisteve, trima ishin vetem partizanet!Nuk e kuptoje lloghiken e tyre.A ishin shqiptare edhe ballistet?Nqse po atehere pse keta te fundit na ishin frikacake.Keto turpe vetem komunistet dinin t'i benin!Ata maskarenj me ne krye katilin e karrieristin enver hoxha,ishin bashkpunetore te armiqve tane te perjetshem sllaveve dhe si rezultat ata ishin besprere,sepse ata prishen Marrveshjen e Mukjes.Aty u be bashkimi i gjithe shqiptareve,por nuk kaloi shume dhe komunistet e tradhetuan ne menyre te turpeshme ate marrveshje historike.
    Po te tregoje nje histori.Kur isha gjimnazist shkuam ne nje fshatin T.Aty sollen nje partizan te na tregonte nje histori nga koha e luftes.Xha B xh ishte nje burre i ndershem,por pak injorant,tregonte te verteten ne cdo rast.Na tregoi luften qe ishte zhvilluar midis 8 gjermanve dhe nje batalioni te Brig V te UNCL.Ja si u shpreh plaku i ndershem.Ku priteshin gjermanet?Ku behej shaka me ata.vetem 8 gjermane na perzune nga Mavrova gjer ne Vezhadanisht(fshatra te Vlores).Na shkonin thembrat mbas zverkut.Mesuesi jone u gjend ne nje situate te veshtire dhe i nderhyri.Xha B..... nuk ka qene ashtu.Kujt i tregon ti more djale,mua qe isha vete deshmitar!Librat mos ua mesoni se prapthi femijeve.Ngelem te shastisur te gjithe!Vone ,shume vone une dhe shoket e mij te klases e kemi kuptuar te verteten.Ne vitet 90,miqte e mij!
    Ju beje thirrje te mos i besoni bastardet komunist dhe pinjollet e tyre,sepse ata jane ligj,njesoj kriminele si baballaret.
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    keshtu eshte kur mesohet historia nga "skeçet" e luftar pajes per ballistat dhe nga komedia "prefekti" (po me kujtohet nje postim i tij per mulletin)
    edhe vazhdojne me i qujt fashista ata qe i shajne enverin......

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    keshtu eshte kur mesohet historia nga "skeçet" e luftar pajes per ballistat dhe nga komedia "prefekti" (po me kujtohet nje postim i tij per mulletin)
    edhe vazhdojne me i qujt fashista ata qe i shajne enverin......
    Po pra kete po them edhe une ! Edhe Qazim Mulleti , 70 vjet me pare , ka qene ne lartesine e detyres atdhetare me shume se juve ne 2010-ten . Juve i vini anash Qazim Mulletit ne dac ne burreri , ne dac ne zgjuarsi apo ne politike !

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    Po pra kete po them edhe une ! Edhe Qazim Mulleti , 70 vjet me pare , ka qene ne lartesine e detyres atdhetare me shume se juve ne 2010-ten . Juve i vini anash Qazim Mulletit ne dac ne burreri , ne dac ne zgjuarsi apo ne politike !
    po pra, po na e bane si injorant mulletin ne nji postim ma siper. po pertoj me e kerku

kush jane keta "ju" mor, qe e perserit shpesh? kush ne?
    nuk jane fashista ata qe e shajne enverin mor jo. zgjohuni se jemi ne 2010-n

Faqja 23 prej 65 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •